107666
-
dx10 alapból benne van a vistában, de csak akkor használja a játékoknál ha a játék is tud dx10et és a videokártyád is dx10-es -
Igen, az utolsó mondat igaz... Minap éőppen elakartam indulni bejáratni a Ducatimat (Monster) és ahogy kijöttem a házamtól, 80-90 tempóban gurultam leflé a szerpentinen, iszonyúan élveztem, akkor hallottam felvisítani egy motorhangot és jött egy piros Enzo, sz.ép volt meg minden,,, megelőzött és az előttem haladó furgont telibe!!!! na mondom profi sofőrrel találkoztam.... tehát előttem haldt egy furgon kb 20 méterrel és mikor megakartam előzni látam hogy jön ez a vadarom, és nem előztem ki mert gyorsnak tűnt, mellémjött fékezett és szerintem annyira engem nézett, hogy megpróbált bejönni elém. Ez még meg is volt de utána kipörgő kerekekkel elkezdett dudálni meg gyorsulni aztán CSATT:SSs Alig bírtam kikerülni...Elfele dudáltam neki én is meg bekanyarintottam egy smilet..
:D -
Csabimomo #56739 sziasztok. ki tud egy linket adni nekem ahonnan directx10et tudok leszedni? 64bites vistához -
"osztrákiában"
-
Sokféle baj, és "baj" történhet. Hosszú történet jön.
Öcsémnek kb 1 éves jogsija volt, reggel elment dolgozni. Golf II. Kora délután szól a telcsim, -Hé gyere, Összetörtek az Auchan parkolójában. Ezerrel repültem. Oda is érek, Öcskös ment 30-al, parkolóhelyet keresett, jobbról telibekapta egy csaj, valami "tank"-al, totálkár. Testvéremen egy karcolás se...
Biztosító fizetett, de sajnos kocsit nem tudott venni, mert az átiratás, és egyébb költségek miatt közel sem volt elég pénze. Faterom épp nem használta a kocsiját, Egy Mitsubishi Galant, 2.0, 16 szelep, aktív futómű, a futőmű beálitásaihoz alkalmazkodó motorvezérlés, 6,7 mp / 100Km/h... Egy vadállat a kocsi, igaz, már öreg...
Öcskös pincér, korán kezd, későn végez, így hagyta, hogy Ő használja. Fél év után a kocs tönkrement. Ugyanis öcskös, a külső vácin járt haza, késő éjjel... Persze, hogy nyomta neki, mint a megveszekedett, ráadásul a kollégáknak is meg kelett mutatni, mit tud a kocsi, stb...
Nem panaszként mondom a dolgot, de egy lengéscsillapító 120000, és kellett 4, úgy Computer, új motor... (jó azt találtunk osztrákiában, nem kelett a japcsiktól rendelni....) Kb 6-700000 forint volt a szervíz, amit 2-3 évvel még el lehetett volna tolni, csak ugye, egy ilyen kocsinak ugye az igénybevétel, már túl intenzív volt. Öszintén megmondom, ha az autónak nincsen érzelmi értéke számunkra, roncstelep... Fele annyit ér ugyanis az autó, mint amibe a javítása van....
És nem más történt, csak egy tapasztalatlan sofőr kezébe került. Hozzáteszem, öcsém is, én is jóformán az autóban nőttünk fel, gyerekkorunk óta autós-ember az apám, 8-10 éves korunk óta tanulgatjuk a vezetést.... Egész nyáron mentünk vele, iskolaszünetben, (Azért a fekete volgának megvolt a maga feelingje a rendszerváltás előtt) és ha olyan helyen jártunk, akkor megkaptuk a volánt... (parkolással nincs is gond... pár óra a volgával, letűzött póznák közé betolat, beparkol, kiáll, elölről... ha nem állok be egyből egy parkolóhelyre, hanem igazítani kell, mai napig elszégyellem magam...)
Szóval, ez a dolog összetett. Az észbe nem csak az tartozik, hogy ésszel vezessek, hanem az is, hogy a képességünkhöz mérten válasszuk a járgányt! Jó példa erre akár a sziget is... Hány A katos verdával száguldozó ökröt látni, 2km-enként felkenődni valamire?
Remélem, így érthetőbb voltam, és azt is érezni, hogy nem észt-osztani, vagy kötekedni akartam!
-
Attól még igaza van!
A mai fiatalok pont ennek az ellenkezői inkább 10 percel később indulnak hogy gyorsan keljen menni! Pesze mindenki tudja mi az ilyeneknek a vége! -
mo rémálma #56735 Hát 150 le-t még azért elég könnyű az úton tartani:) -
hangacsi #56734 Szerintem nem az a lényeg, hogy hány lovas a kocsi, hanem hogy mennyi esze van hozzá.
Nekem az első autóm egy 150lovas Lancia Thema kombi volt, és nem szálltam le az útról, és meg sem horpasztottam másfél év alatt. A gázt nem kell tövig nyomni, és nem lehet gond.
A méretéről meg annyit, hogy pl. tolatásnál amíg nem nagyon éreztem a méreteit, kiszálltam, és hátramentem megnézni, hogy mennyi hely van még.
Most egy újonnan vásárolt G Astrát hajtok (1,4 90LE), az is visszi a 180-at, aminél nem túl jó elszállni.
AZ ÉSZ A LÉNYEG, NEM AZ ERŐ!
Ezzel nem akarok senkit kritizálni, sem megbántani, ez csak az én véleményem/tapasztalatom.
2 hetes volt a jogsim, amikor a pékségnek ahol dolgozom, elkezdtem szállítani egy Ducato Maxival, és először féltem tőle a mérete miatt, de 1,5 év és közel 70ezer kilóméter alatt egy karcolás sem lett rajta az én vezetői hibámból.
A lényeg csak annyi, hogy egy 40km-es útra is inkább 10 perccel hamarabb indulok, mint hogy sietni kelljen és baj történjen. -
Simáán!! :D -
Jó képek gaben :) Ja, és gratula a 4000hez!
Grabowszkival krúzoltunk egy jót, jaguaromban meglett az első ezres :) Aztán egy Zagato boltog tuaja lettem :)
-
kis krúz:)
aztán 4000 (:
-
Jó képek!
3. a T-Com reklámból van? xD -
Néhány kép még tegnapról:
-
Kinek lenne kedve holnap egy lambo krúzhoz?:) Mert aztán elutazom egy hétre.
Jah majd elfelejtettem, ma vagy holnap teszek fel egy versenyt Sg.hu - Murciélago Long néven, 162km hosszú. Forgalom van rajta de csak egyes szóval kb mintha nem is lenne:D -
thx:) -
Középfokú nyelvvizsga 
Én utálom az idegen nyelveket
Ahoz grat. -
Kösziköszikösziköszi ^^:D
A középfokú angolnyelvvizsgám meglett elsőpre sztem a jogsi sem fog gondot okozni... -
Hello Chucky!
Nekem már meg van fél éve a sm jogsi
Sok sikert kivánok hozzá és ne bukj meg sehol
üdv -
"leharcolt szar" Fiat Coupék vannak 3-400 e forintért is, de azok szét vannak hajtva, és össze vissza vannak javítgatva. 
nagyon megtetszett az a Clio
-
Szerintem ez gyárilag 136 lóerő (TechRun változat)
Még régen, mikor új volt a masinám...
Ubi91 ez pedig azlrt ilyen drága mert ez egy 2000köbcentis 5hengres 20szelepes HGT motor(turbo) -
Na senkinek nincs pénze???
-
vegyél egy ilyet
(de széép :()
Meg mellé egy benzinkutat is
-
nincs PCIE meg amd. Csak PCIE van:) -
hm, ez sem rossz, de sajnos ennyi pénzem nincs. elég bíztató: "Ez nem egy leharcolt szar!!!"
http://www.hasznaltauto.hu/2206683_fiat_coupe_1995 -
A chiptuningtól kevesebb lesz a fogyasztás és nagyobb alesz a teljesítmény.Valószínüleg ezért 136 lóerős.Szerintem karakán kocsi.Csak egyszer kell elmenni érte és megvenni.=D
A lakatos meg nem olyan drága dolog.Kicsi a sérült felület. -
bazz rakj már egy képet a kocsidrol :D. Olyan sokszor emlegetted már, kíváncsi vagyok. Mint autóbuzi ez a munkám
-
Mazda 626? -
van benne chip, tehát szerintem a fogyasztás nem lehet túl kevés. Azt is vedd hozzá, hogy csak 950 kiló, ennyihez 136 ló pedig bivalyerős 
valószínűleg azért adja ennyiért, mert sérült, engem viszont nem zavar, ennyi pénzt még talán össze is tudok kaparni, még az se zavarna, hogy az ország másik felén van -
Hmm 350.000Ft 91-es évjáratu 1.8-as 136 lóerős 5 fős.
Szerintem a teljesítmény megfelelő az hogy 91-es az nem jelenti azt hogy amint téde lesz behal a motor.
Enyhén sérült sztem az sem gond.Elviszed egy lakatoshoz megcsinálja és már nem is zavar.A fogyasztását nem írja de sztem olyan 6 7 8 liter között lehet.Hangulatos a belseje de a sebváltózsákot kicserélném.
Hmm látom a sérülést.Lakatos rendbe tudja hozni.Tetszik a motorháztető és a kipufogódob.Biztos dübergős hangja van.Gyárilag sport hmmm Jó.
Érdemes lenne rá beruházni de megkéne tudni hogy hanyadik tulajdonostól vennéd és mennyire hajtotta az illető.De sztem "első" kocsinak ideális.De nézelődjél még hátha találsz még jó kocsit. -
jogsim nekem is lesz nemsokára, ehhez mit szóltok ? megéri?
http://www.hasznaltauto.hu/1826971_renault_clio_1991 -
Bízok benne!
-
Mellesleg üdv a "volt" VIP tagok klubjában........ilyen butaságot hogy nem lehet SMS-ben fizetni. -
Nem baj de azért köszi
Majd talán valaki megveszi -
Jah anno olvastam hogy alaposan belebújtál a motortérbe.A tuning az egy fantasztikus dolog.Egyedibbé varázsólni a kocsikat hogy elmondhasd igen ilyen CSAK nekem van. -
Hát öregem megvenném de hát VGA nélkül nehez menne.Viszont ha bárkinek gondja van a pénzel nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal.He he lehet hülyén hangzik de én TDU-ba is gyűlytöttem.Ha jól emlékszem van olyan 133 millió dollárom...........aki ráér.Köszönöm ATARI-nak a Alfás 75.ezres gyors futamot.
1 perc 11másodperc 75 kiló. -
enyémbe 250LE van és kell ész hozzá és tudni kezelni... a 150 nem olyan sok amúgy :D -
Yup a Calibra megtetszett és a fogyasztása is aránylag tűrhető.Nem a kocsi megvétele lesz a nehéz dolog hanem a fenntartása.
Bizony kicsit tartok a 150 LE-től de addigra megtanulok anyáén vezetni.Legalábbis ezt tervezem.Nem árt előkészűlni a KRESZre sem.Elsőre AKAROK átmenni.
Aragorn:Amm lehet sőt sztem neked lesz igazad.Nem igazán vagyok otthon ebben a témában.Azt tudom hogy nekem PCIE-es kell
AMD az a processzór akkor.......my fault -
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy valaki aki anyagilag jól áll nem venné meg az egyik olcsó kocsimat elég jó áron
Lehet kicsit sokra gondolok de kb 5milláért:D
Előre is köszi aki megveszi -
azaz AMD szerintem AGP
-
XD
látom barátom kezdésnek máris aszfalt szaggató gépet akarsz csinálni :D sztem kezdésnek elég lenne 1 120LEmax :D
(69LE-s ladán kezdett)