107666
-
Északi világÍtótóronynál, és akkor eldzsalunk a saleen kereskedésig.Ok? -
ja de csakl később mert közbvejött vmi -
Ahamm. ninnyával lehet menni? -
Valaki nem akar koccanni eggyet motorral??:? -
Gibor #56780 Csak a német zsír gép mégis csak német... és drága.... japán meg olcsóbb és legmodernebb technika... ez egyes autóknál teljesítményben is meglátszik... -
: C
Bakker.
Akkor nemsokára csináltatok egy bankkarit magamnak...
Mert akarom a challengert. :P -
Igen abban van. -
Az is csak car packban van?: C -
Ha azonos árkategóriát nézünk, ebben már nem vagyok biztos...
Legyen egy 5 milkós kocsi. Melyik a jobb? A Német, v Japán?
Persze, bizonyos ár fölött, már az izlés dönt, de én ahhoz sóher vagyok, + akkor már Amcsi verda inkább... Mondjuk, egy H2... -
Szabi1991 #56775 512 TR :) -
Az a jobboldali az milyen ferrári? Olyat még nem is láttam az alap gammába: C -
Jólbeszélsz...
Amúgy, van holy cask hülyeségből töröm össze vissza megam, DE! PL tegnap levezettem a szigeten 76 kilómétert minden szabályt betartva. :)Ésszel vezetve. ccs el.Nahéz volt megállni, hogy nagy egyenesbe ne essen a talpam a földig, de megálltam :)
Télleg.
Ma valaki jön talira? Északi világÍtótoronynál 9 kor. -
a gyári VW konszern motorok 150 és 180 lovasak,talán 220 is van,de erre nem esküdnék,az első kettő viszont biztos. -
hát inkább ülök 1 német zsír új mercibe státusz szimbolumként mint 1 szar coltba :D -
belecsöppentem egy külföldi ferrari találkozóba:) marha yo volt, végre nem 340el és felette mentünk hanem szépen sorban 150-60
-
Igazság szerint, meg nem mondom... Annyit tudok, hogy 16 szelep, 4 henger, és amíg le nem nyomod a SPORT gombot, addig egy batárnagy, családi autó. Lenyomod, akkor leereszkedik a futómű, kb 5 centit, és onnan csak lepkefingnyi erővel szabad nyomni a gázt, különben elkapar... Igazi, 90'-es évekbeli japán országúti cirkáló, teli extrával...
Egyébként a "Micsu" alapból nagyon jó kocsi... A Colt is igencsak eltalált típus. És hiába fapados, kicsit több extra van benne, mint egy azonos korú német kocsiban... Röhej, de jobban felszerelt a kis japán kocsi, mint a nagy kategóriás német... -
Azok a Galantok kuuva jók!Asszem VR4 a típusneve nem?Nekem is Mitsubishim van ,igaz csak 1,3 Colt 16 éves és kuuvára fapad de én nagyon szeretem!!! -
én csináltam -
Hali!Tudtommal nem lehet indexelni,az ablak pedig a window kezdőbetűvel megy fel ill.le. -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most kezdtem játékot, és az érdekelne, hogy lehet az autóval indexelni? :D Nem találom a Controls-nál melyikre bill-re van kiosztva, illetve az ablak le-fel eresztése melyikkel történik? Tom hogy nem eget rengető probléma, de azért érdekelne. -
Hello!
Én majd szerintem megyek, addig beruházok egy Lambora. -
nekem nincs olyan kocsim:( monjduk amugyis lagziba megyek ma, szal nemjó:D -
Ma 21:00 krúz. Verda Lamborghini .
Helyszín: Ford Island -
pls rakj már egy képet róla :D -
1.8, asszem evo még van :D -
Jaaa, elértettem akkor. Egyszer kipróbálhatnánk egy gyorsulásin. Tényleg, rendeznek még olyat? Mármint hivatalosan?
És igen, kövi kérdés; mekkora a motorja a gépednek? -
elhiszem hogy 6.7 vagy mennyi csak én meg mondom hogy az enyém 5.2 -
Elhiszed, elhiszed. Nem, akkó nem. Utána lehet nézni. Nem szokásom füllenteni... -
hát a ventom 5 sec alatt van 100on :D pontosabban 5.2
-
Ha már így az autó vásárlásról van szó akkor szerintetek egy 1992 Daihatsu Coure jó autó? 
Nem nekem kell de lehet ha nagyobb leszek megöröklöm:) -
Ez az EVO széria elődje. Nem mernék megesküdni, de azt hiszem turbó azért van benne. Korlátozott példányszámban készült. Csak egy apróság; fordulatszámmérő 8000-nél vált pirosba.
Hatalmas móka, mikor a legújabb bömbiket, merciket, stb-ket otthagyod vele pirosnál! Múltkor egy bömössel szórakoztam éjszaka. Piroslámpa vált, taplógáz... 3. lámpánál már láttam a kopaszon, hogy kissé ideges... (Ugye, a kövi pirosnál utólért) 4. v 5. lámpánál szimplán beállt elém keresztben, feltépte az ajtót, kiugrott, odatrappolt hozzám, (-bmeg itt bunyó lessz gondoltam magamban) intett hogy tekerjem le az ablakot, kérdem, mi van. Bammeg! hogy csinálod? mivel megy ez a verda? itt izzadok, Te meg ezzel a szarral otthagysz! Áruld már el, hogyan! 10 perc múlva még mindig ott dumáltunk....
Szóval, nem minden galant képes erre, de a fateromé, igen. Azthiszem, az Autó2 oldalán van egy cikk, egy ilyenről, a lényeg, hogy ez versenycélokra lett fejlesztve, viszont csak sorozatgyártott kocsik versenyezhetnek. Ha gondolod, keresek linket a kocsiról... -
nekem is olyan van, futnak vele a dx10es cuccok ^^ -> crysis-> fsx :) csak az elsimítás nincs maxon -
Csabimomo #56749 8600 gts -
hangacsi #56748 Sajnos igen, de nem minden fiatal ilyen.
Én 22 éves vagyok, 1,5 éve van jogsim, és nem sietek.
Ha az én hibámból kések valahonnan, akkor megérdemlem a következményeit, ha meg más dolog miatt, (Pl. baleset), akkor meg így jártam és kész.
De ha elindulok valahova, akkor oda is akarok érni. -
hangacsi #56747 Ebben igazad van, én azért hoztam fel a Lanciámat, mert a srác Calibrát akar venni, és az is 150 lovas.
Igaz, az könnyebb, alacsonyabb, sokkal jobban fekszi az utat, de az átlag 1,4-1,6-os kocsiknál, amikből a legtöbb van azért jelentősen erősebb.
Ezeken a jó utakon (én Borsodban lakom), úgysem lehet 120-nál többet menni, mert akkor egy aranyos kis kátyú eltlajdonítja a futómű egy jelentős részét.
Ha meg 90 helyett 200 lovas, akkor errefelé az csak arra elég, hogy hamarabb érje el az utazó tempót, és gyorsabban letudja a legveszélyesebb forgalmi szituációt, az előzést. -
mo rémálma #56746 galant hogy van 6,7 alatt 100-on?
gyári 2.0esel biztos nincs
-
mo rémálma #56745 Én nem azt mondom hogy nincs igaza, csak 150le-t nem nagy cucc az úton tartani, jó jó ész kell hozzá stb...de egy 75 lovas verdához is ész kell és szinte minden járműhöz ami részt vesz a forgalomban, de egy átlagos sofőrnek szerintem nem lenne olyan gondja a 150 pacival egy lancia kombiban hogy nem tudja úton tartani, meg lehet vele halni ahogy más kocsikkal is, de nem egy olyan iszonyatosan nagy erő amit nem lehet megfékezni és kordában tartani átlagos vezetői képességekkel -
milyen kari? -
Csabimomo #56743 ja értem, köszi :D elvileg tudja a kártya -
Sziasztok!
Eladó egy db Ford Sehlby Cobra 9,999,000 Usa dollárért fent a Tdu-n. Aki először válaszol erre a üzenetre és természetesen nincs még ilyen verdája azé lesz. Szóval hajrá.