107666
-
Szabi1991 #56913 magyarítás.. a három készítőnek van csak meg... :p
(Ferke,Norbi,én) -
Álltalában megbeszélik hol legyen találkozó! Vagy kihirdet valaki egy kis vezetést versenyt stb... és akkor ott találkoznak a clubban lévő emberek asszem! -
pernus fentvagyok a szigeten, keress meg... -
nem hiszem, még most kezdtem, karrier, SLK-val rodeóztam, és nem online
íme a kép
-
neked magyar? hogyhogy?:O:D
egyébként hogyan lelitek meg egymást iylen sokan? én sose találkozok magyarral vagy ismerős nevekkel innen:( -
hova? mivel? -
GYERE LUNA
-
jól néz ki a 99% ott a sarokba, én még csak a 92-nél járok...
-
Az nem én voltam?
Én is ma kicsit járkáltam a GTR el: D -
-
-
Elnézést hogy nemtudtam tartani a tempót. A kocsikat amúgy megapack-al se látom, de offline-ba megy. Na mindegy, jóéjt mindenkinek. -
Sry a rossz fogalmazásért... tényleg elfáradtam!
-
A mai napon Lunatic szervezésében megcsináltuk a Memphis által kitalált 1000 km-es krúz bemelegítését! Ahogy Luna nevezte "bétáját"! Sajnos az 1000 km nem jött össze, én 600 km-ig bírtam! 16.30-kor indultunk a RUF szalontól és 21.20-kor jöttem le a szigetről! A kezdeti csapat tagjai voltak: Lunatic, Szabodavid, HUNathan és jómagam! Az emberek jöttek-mentek... volt, aki 200-300 km-et is velünk tartott. Volt, aki csak 2-3-at! Sokan léptek úgy be hozzánk, hogy "Itt van az ezres krúz?" Általában nagyon lelkesek voltak, de a kezdeti csapatból Szabodavid 500 km-et nyomott, Lunatic pedig még mindig fent van! Hajrá Luna! Hadd soroljam fel azok nevét, akik csatlakoztak a rekordkísérlethez: Maxxx, Csabimomo, Gaben17, Skylaca, Somdav, Pecc, Pernus, Laccceee, Bendegúz, Fundy, Yutani, Moodovin! (Remélem, hogy nem hagytam ki senkit és mindenki nevét helyesen írtam!)
Végezetül egy kép a mai termésről:
-
biztos hogy jó lesz. csak mot raktam újra a rndzsert és megint kellene nekem is. szintúgy, csakhogy lássam a kocsikat.. -
na, ma csináltam pár képet, miközben felfedeztem a kereskedőket és taliztam más AI játékosokkal :D
a McLaren GTR-t alig értem utól, jól lekaptam, de utána 140 mp/h-val sodródtam ki a fűre, majd elszálltam majdnem XD
ám hol lehet átállítani a mp/h-t km/h-ra? -
nem tudok csatlakozni hozzátok:( -
Nekem simán megy úgy hogy ki kell törölni a TDU documentek mappájából az addon.txt t -
Hát volt akiknek ígyis megy. Meg Ferke is mondta hogy nyugodtan felrakhatom, csak kocsikat nemszabad venni. És ha akkor se megy ha kitöröltem mitcsináljak majd?? Teljes game reinstall? -
és igy nem lesz pampogás hogy warez miatt nem megy? vagy nem fog összeakadni a kettő, és elveszni az accod/kódod/stb? -
torrent oldalról... De csak azért hogy lássam azoknak a kocsiait, akikkel krúzolok. Lehet hogy jó lesz, még próbálkozok. Köszi ! -
honnan szedted le? -
addon.txt vagy mi a rák... azt kell törölni -
Sziasztok!! Felraktam a carpack-ot csak azért hogy lássam akivel krúzolok, és most nem enged fel a szerverre. Tudom hogy valamit kéne törölni, de nemtudom hogy pontosan hol. Segítenétek?? -
Neoncsoves #56889 hát hogy is mondjam... úgymond ilyen internetes "bankszámla"... tehát van egy bankkártyád és azzal töltheted fel ezt a számlát. tegyük fel feltörik ezt a "számlát". akkor nem tudják a kártyádról leszívni a pénzt, csak annyi lesz nekik amennyi a számlán van rajta. PayPal-lal ugyanúgy lehet vásárolni neten, mint egy netes bankkártyával. -
ez a paypal mire jó??? -
köszi szépen dani :) -
-
-
daneszbaby #56884 Boldog Szülinapot Toyota! =) -
nah vettem uj kocsit, ugyhogy már nem vok lassú:) -
Lunatic barátom!
vagyogatok:) -
Jó krúzolást a jövőhéten srácok, én Németország utcáin fogok garázdálkodni
-
csak fizetni lehet -
tom235 #56879 igazán? és fizetni kell érte? vagy pedig van más megoldás is? -
hát úgy 70 új autó -
tom235 #56877 Hello érdeklődnék, mivel már majdnem egy éve játszottam utoljára ezzel a játékkal, hogy van e a skyline on és az rs4 en kívül valami új verda vagy carpack a pc-s verzióhoz? -
este lesz vmi szabályos krúz ? (: -
-
17.00-kor találka az MV szalonnál. Én Murci-val megyek, de nincs kikötés a verdával kapcsolatban. De olyanok jöjjenek, akik tudnak nyugodtan, kultúráltan közlekedni a szabályok betartásával!
Addig is BYE