107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    magyarítás.. a három készítőnek van csak meg... :p

(Ferke,Norbi,én)
  • Misi az ezredes
    Álltalában megbeszélik hol legyen találkozó! Vagy kihirdet valaki egy kis vezetést versenyt stb... és akkor ott találkoznak a clubban lévő emberek asszem!
  • Lunatic83
    pernus fentvagyok a szigeten, keress meg...
  • Sordoran
    nem hiszem, még most kezdtem, karrier, SLK-val rodeóztam, és nem online
    íme a kép
  • akyyy
    neked magyar? hogyhogy?:O:D

egyébként hogyan lelitek meg egymást iylen sokan? én sose találkozok magyarral vagy ismerős nevekkel innen:(
  • Lunatic83
    hova? mivel?
  • pernahajder
    GYERE LUNA
  • Lunatic83
    jól néz ki a 99% ott a sarokba, én még csak a 92-nél járok...
  • solo
    Az nem én voltam?
    Én is ma kicsit járkáltam a GTR el: D
  • Lunatic83

• Lunatic83
  • somdav95
    Elnézést hogy nemtudtam tartani a tempót. A kocsikat amúgy megapack-al se látom, de offline-ba megy. Na mindegy, jóéjt mindenkinek.
  • jofer
    Sry a rossz fogalmazásért... tényleg elfáradtam!
  • jofer
    A mai napon Lunatic szervezésében megcsináltuk a Memphis által kitalált 1000 km-es krúz bemelegítését! Ahogy Luna nevezte "bétáját"! Sajnos az 1000 km nem jött össze, én 600 km-ig bírtam! 16.30-kor indultunk a RUF szalontól és 21.20-kor jöttem le a szigetről! A kezdeti csapat tagjai voltak: Lunatic, Szabodavid, HUNathan és jómagam! Az emberek jöttek-mentek... volt, aki 200-300 km-et is velünk tartott. Volt, aki csak 2-3-at! Sokan léptek úgy be hozzánk, hogy "Itt van az ezres krúz?" Általában nagyon lelkesek voltak, de a kezdeti csapatból Szabodavid 500 km-et nyomott, Lunatic pedig még mindig fent van! Hajrá Luna! Hadd soroljam fel azok nevét, akik csatlakoztak a rekordkísérlethez: Maxxx, Csabimomo, Gaben17, Skylaca, Somdav, Pecc, Pernus, Laccceee, Bendegúz, Fundy, Yutani, Moodovin! (Remélem, hogy nem hagytam ki senkit és mindenki nevét helyesen írtam!)
    Végezetül egy kép a mai termésről:
  • Nathan66
    biztos hogy jó lesz. csak mot raktam újra a rndzsert és megint kellene nekem is. szintúgy, csakhogy lássam a kocsikat..
  • Sordoran
    na, ma csináltam pár képet, miközben felfedeztem a kereskedőket és taliztam más AI játékosokkal :D
    a McLaren GTR-t alig értem utól, jól lekaptam, de utána 140 mp/h-val sodródtam ki a fűre, majd elszálltam majdnem XD
    ám hol lehet átállítani a mp/h-t km/h-ra?
  • pernahajder
    nem tudok csatlakozni hozzátok:(
  • ChuckyHUN
    Nekem simán megy úgy hogy ki kell törölni a TDU documentek mappájából az addon.txt t
  • somdav95
    Hát volt akiknek ígyis megy. Meg Ferke is mondta hogy nyugodtan felrakhatom, csak kocsikat nemszabad venni. És ha akkor se megy ha kitöröltem mitcsináljak majd?? Teljes game reinstall?
  • akyyy
    és igy nem lesz pampogás hogy warez miatt nem megy? vagy nem fog összeakadni a kettő, és elveszni az accod/kódod/stb?
  • somdav95
    torrent oldalról... De csak azért hogy lássam azoknak a kocsiait, akikkel krúzolok. Lehet hogy jó lesz, még próbálkozok. Köszi !
  • Nathan66
    honnan szedted le?
  • Lunatic83
    addon.txt vagy mi a rák... azt kell törölni
  • somdav95
    Sziasztok!! Felraktam a carpack-ot csak azért hogy lássam akivel krúzolok, és most nem enged fel a szerverre. Tudom hogy valamit kéne törölni, de nemtudom hogy pontosan hol. Segítenétek??
  • Neoncsoves
    hát hogy is mondjam... úgymond ilyen internetes "bankszámla"... tehát van egy bankkártyád és azzal töltheted fel ezt a számlát. tegyük fel feltörik ezt a "számlát". akkor nem tudják a kártyádról leszívni a pénzt, csak annyi lesz nekik amennyi a számlán van rajta. PayPal-lal ugyanúgy lehet vásárolni neten, mint egy netes bankkártyával.
  • tdu Toyota
    ez a paypal mire jó???
  • tdu Toyota
    köszi szépen dani :)
  • Lunatic83

• Lunatic83

• daneszbaby
    Boldog Szülinapot Toyota! =)
  • akyyy
    nah vettem uj kocsit, ugyhogy már nem vok lassú:)
  • pernahajder
    Lunatic barátom!
    vagyogatok:)
  • [HUN]FaTaL
    Jó krúzolást a jövőhéten srácok, én Németország utcáin fogok garázdálkodni
  • Pepsi Twist
    csak fizetni lehet
  • tom235
    igazán? és fizetni kell érte? vagy pedig van más megoldás is?
  • Pepsi Twist
    hát úgy 70 új autó
  • tom235
    Hello érdeklődnék, mivel már majdnem egy éve játszottam utoljára ezzel a játékkal, hogy van e a skyline on és az rs4 en kívül valami új verda vagy carpack a pc-s verzióhoz?
  • Gaben17
    este lesz vmi szabályos krúz ? (:
  • Moodovin
  • Fitti83
    17.00-kor találka az MV szalonnál. Én Murci-val megyek, de nincs kikötés a verdával kapcsolatban. De olyanok jöjjenek, akik tudnak nyugodtan, kultúráltan közlekedni a szabályok betartásával!
    Addig is BYE