107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    nem, de lehet drágán venni autót tőled.. :p
  • V43 1105
    Megveszem egyik autód 10milkáér, mondjuk egy TT-t .. :))
  • Sordoran
    én 2 napja kezdtem, de nem aprózom el: Audi TT, Ford Mustang Coupe, Mercedes-Benz SLK 55 AMG, Mercedes-Benz SL 65 AMG, Mercedes-Benz CLK DTM AMG, Mercedes-Benz SLR McLaren már mind ott figyel a garázsban :D több mint 400 mérföld, Expert szinten vagyok most, és egyszer kaptak el a zsaruk, 42000 dolcsi fél perc üldözés után, lesodródtam útról :S
    ám kérdés: hol lehet átállítani km/h-ra?
  • solo
    Nemsok, csak incs mivel megvegyem, nincs bankkarim :(
  • akyyy
    miért, lehet benne "átutalni" másnak?
  • V43 1105
    Nekem van egy halom pénzem, szivesen adok :D ..
  • akyyy
    én akkor veszem meg, ha a játékba lesz annyi pénzem hogy megtudjam venni azokat a kocsikat amiket ad. mert még csak fél millám van sajna
  • Roger6
    Ennél olcsóbb akkor lesz, ha valaki megveszi neked! 20 dollárba kerül, ami átszámolva kb. 3.600 Ft - azért valljuk be, ez nem sok pénz...
  • solo
    KÖszi.Kitöröltem.Asszem egy ideig nmveszem meg a packot, nincs értelme.
    majd ha olcsó lesz.

Amúgy egy kis helyesbÍtés: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
    De azért köszi :)
  • Lunatic83
    kösz - sajnos nem a legjobb felbontásban tudok játszani, ezért messze nem a legszebb képek, de ezt ellensúlyozni próbálom a kép tartalmával, szóval nem csak sorba állunk és csókolom... ;)

Így is rengeteg kép megy a kukába, mert túl sötét... :(
  • HUNMemphis
    Igen Luna gyönyörű képek.Főleg grafikailag.Sima világos részletben gazdag.Öröm nézni.
  • mrmilan
    Ennek aztán jól leszakadt az eleje!
    Hányszor mondtam fiam Szabi, hogy ne ülj ittasan a volánhoz!
  • Lunatic83

thx!
  • csoli31
    Ki kérem magamnak nem is akartam elmenni!
    Amúgy jók a képek!
  • Lunatic83
    Mi történik ha pár "elmebeteg" egymásra talál???

Pecc, csoli és Moodovin
  • csoli31
    Luna én gyorsabb voltam!Egy kis taliMé egy kép
  • Dante73
    Mikor legutóbb kerestem, én sem találtam sajnos, elég régi típus sajnos. (mondjuk azt az 5 percet amit ezzel töltöttem, se egyszerű keresésnek nevezni) De majd ha lesz kedvem, időm körülnézek. Max 1-2 nap, és dobok valami linket!
  • somdav95
    Ja, megoldottam a carpack-os problémát, felraktam, megy szépen, csak autót nem lehet venni a pack-osok közül. Vagyis az egyik Ruf-al mentem 800 métert Nemlehet valahogy kikerülni ezt a retkes ellenőrzést? Mert kártyával én nemtudom megvenni a carpack-ot :( Jó lett volna ha kiadják, mint egy kiegészítés és a boltba meglehetne venni..
  • somdav95
    Gondolom memph-nek, autóvétel céljából. Amúgy igazad van.
  • Pepsi Twist
  • Roger6
    Használhatnád a VÁLASZ ERRE gombot vaze, mert fogalmam sincs, hogy kihez beszélsz!
  • mo rémálma
    mert az a helyzet h a 2.5 ös v6 is 8,9 alatt van 100-on ettől még egy 2.0ás turbo lehet 6.7 alatt csak nemtom h van e gyári ilyen, a sima 2es turbos az 197 le de van másik 2.0es ami már twinturbo nemtom mennyi le de az már elképzelhető h ennyi alatt van 100-on
  • mo rémálma
    az a helyzet h semmit nem találok erről a menő galantról, tudom hogy van 2.0 turbo stb de olyan amiről írtál, hát nem nagyon akadok rá, kereshetnél valamit mert érdekelne a dolog hogy hány le h 6,7 alatt dobja 100-ra
  • somdav95
    Legalább tudja milyen két keréken kocsit vezetni xD
  • Pepsi Twist
    te figymár a pirosnál ott hagytad a kocsid felét :D én pont arra jártam tegnap és láttam
  • somdav95
    Nemszabad gyorssan hajtani, mert ez lesz ha ütközöl! :)
  • Synit HUN
    Jé! Nálad törik az autó?!
  • Roger6
    Durva ez a HC mód, sok érdekes dolog van benne!
  • Szabi1991
  • hunLeslieG
    Vista alatt: C:\Users\All Users\Test Drive Unlimited\Addon.txt
    XP alatt: C:\Documents and Settings\All Users\Test Drive Unlimited\Addon.txt (asszem) =:)
  • solo
    Melyik dukumentekbe? a dokumentumok/ TDU -ban? mert most kipróbáltam sp ben ezt, de nekem nincs olyan, hogy add on txt.a főkönyvtárban sincs: S
  • Misi az ezredes
    Nem tudom mivel nem megy a gépemen majd szeptembertől fogok én is!
  • akyyy
    valaki nem játszik most?:(
  • pernahajder
    Köszönöm a jókis gurulást Mindenkinek!
  • pernahajder
    ZONDÁZTUNK MÉG 1 KICSIT!
    ELÉG SOKAT VÁRTUNK!
    SZIA!
  • tdu Toyota
    aha köszi szépen
  • solo
    Bakker! Valamelyik nap úgy volt, hogy lesz kis motoros találka.
    Elmentem kajolni, ők már elmentek a toronytól.Megkerestem őket térképen.Katt roccora, orateleportál, de NINCS OTT SENKI! csak a térképen..Mondom anyukád.: C
    Szar ez a rendszer.Látnikéne mindenkit.
  • akyyy
    jah. és nincs valamelyik clubban szabad hely?:)
  • Szabi1991
    amúgy ha felveszel 1-2 srácot a "barátlistádra" utána pár perc alatt szerveződnek 3-4 autós "spontán" krúzok :))
  • akyyy
    hol vagy?XD