107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • orszagtom
    wow, szép kis csapat! respect
  • solo
    Ha bejártad az összes autokereskedést.
  • Szabi1991

• vasko22
    Most kezdtem el játszani a TDU-val. Motorokat mikor lehet benne venni?
  • solo
    kecieg.-.-
  • CopyKing92
    ma krúz? 12 kór
    :D X fire ra vegyen fel valaki x-fire: jadam92 TS ip is kéne majd igy ha kruzolunk
  • milk41
    akkor lehet h csak az orosz egyéneket engedi regelni

#57225:neb.
  • Pepsi Twist
    lol ki van ott a képen? :D az az emberi egyén még TDUzik?
  • Gaben17
    reggel gurulgattam
  • Pepsi Twist
    a rendesen válaszolás megörtént mert 2 féle üzenetet kapok a legvégén 1 valamit nem engedélyez a másik meg hogy nem válaszoltam helyesen...
  • Tibiajax

Pár kép..
  • milk41
    rendesen kell válaszolni minden kérdésre,google translate eléggé rossz...
  • Pepsi Twist
    igenám az nekem sem baj :D de a végén azt írja hogy nem engedélyezett valamit :D
  • milk41
    anyámat majd holnap megkérem hogy froditson(tudniillik ő orosz:))
  • Pepsi Twist
    Nos! Kis off!

Aki erre az oldalra bereggel annak nem tudom mit adok de nagyon meg fogom köszönni!
  • Roger6
    Jajj! Elfelejtettem megköszönni a krúzt! Szóval mindenkinek köszönöm, aki ott volt velem, és húzta/nyomta neki a gázt! (Nem akarok neveket sorolni, nehogy kihagyjak valakit, amiből aztán balhé lesz)

ToMeE: Jaguar vs Maseratiról azért nem raktam fel most képet, mert full ugyanezeket a képeket készítettem én is a két kocsiról! :-))))

Ja igen! És üdvözölném egy Trefka nevű (külföldi) szigetlakos jó édes anyukáját is, aki azzal szórakozott, hogy elütötte a motoromat. Szóval nyasgem Trefka!
  • ALYRA
    sziasztok!

köszi jó volt a cseri

• Roger6
    Na, ha már mindenki teledobálta képpel a topicot (ami azt jelenti, hogy játszunk a játékkal ugye), akkor már én is megteszem ezt, hogy örüljenek a lassabb nettel rendelkezők is, mennyire gyorsan tölti be az oldalt a net.

Hát akkor kezdem a legelején. Saleen találkozó. No igen, az időpont és a helyszín konkretizálásáról valahogy lemaradtam, de mégis ott voltam a találkozóm, miután rámszólt a Club Főnök, hogy tegyem le szépen a motoromat, és azonnal menjek Saleen-el a Club-hoz. Először ott volt Szabi is, aki szintén motorral jött, de elhajtottuk őt is egy Saleen-ért. Biztos messze lehetett a háza, mert nem ért vissza 10 percen belül (kár, hogy nem tudtatok ránk csatlakozni, igen jó volt ám). szóval akkor a kép(ek):

Nos, abban a szerencsés helyezetben lehetett részem, hogy elkezdtem letörölni véletlenül a TDU-s képeimet a gépről, így a mai találkozókról is eltünt 2 db képem. (ToMeE tudja igazolni, mekkora balf@sz voltam ma, mindent elütöttem, ami mozgot, meg ami beton volt...)

Tudom, hogy nem látszik, de egyikünk HC módban volt akkor, amikor a kép készült:

Aztán utána zúztunk ToMeE-hoz motorozni:

Itt pedig szerényseggem egykerózik:

A végén pedig légiakrobata mutatványosok szórakoztattak minket:

• Gaben17
    mi az a sok rózsaszín cucc a 2dik képen???:D ez vmi hellokitty kiadású tdu?:D
  • orszagtom
    DE jó volt :)

Kis motoros tali az elején amit Fitti is említett

Aztán Grabowszkival a szokásos Maserati vs Jaguar krúz :)

Majd a végén Alyrával, Grabowszkival ismét motorozás, ugrándozás... Alyra itt éppen cseresznyézik, csak lusta leszállni az augustáról :D
  • Atti12
    halldo te visszaélsz a jogaiddal :P
  • milk41
    helló kittis napfény a második képen!?:D
  • Fitti83
    Kár, hogy nem tudtatok ránk csatizni. 5en jobb lett volna. :(
    Legközelebb kinézünk közbe mapra. De annyira belemerültünk a száguldásba, hogy el is ment az idő és mehettünk a motoros talira.
  • Szabi1991
    nálam a legszebb a grafika....

• Fitti83
    Utána meg elmentünk TomeE motoros talijára. :)

• Szabi1991
    voltunk még 3 an, de nem bírtunk rátok csatizni........
  • Gaben17
    sztem is túl világos,de szép is:)
    viszont még régebben raga belinkelte ide azt a cuccot ami fényesít...vmi HDR cucc:) de nem találom sehol. valaki nemtudja honnan lehet letölteni?plz^^
  • Fitti83
    A mai Saleen S7 találka, amin csak Grabowszki-val voltunk azért jó volt. Elég hamar megtettünk 100km-ert, de mégis aránylag szépen közlekedtünk. Csak 1szer nyomtuk el 400-ig!!! :))) Amúgy 250-300 és nagyon jó volt. Pár drift-es kanyar is volt, de erről csak Grabowszki csinált képet. Remélem fel is teszed majd!
    Akkor jöjjenek a képek:)))

• gabi89
    Szerintem nagyon világos.
  • Pepsi Twist
    túl világos, ám szép
  • Nathan66
    kicsit állítgattam a catalystben és ez lett belőle:) (szerintem qrva xép...)

• n3whous3
    Klubok még megvannak? Találkozók?
  • n3whous3
    omfg, megvettem a játékot kb 3/4 éve és most játszok vele szinte először... Annak idején beoffolt a videokártya 2-3 hét után
  • Pepsi Twist
    TÉK
  • milk41
    igen lehet
  • daneszbaby
    Valaki jön most velem furikázni?
    A stadionnál várok.
  • akyyy
    hát nekem meg mio készülékem van és igo van rajta:D meg pár játék, stb. holnap végre visszakapom mer köcsön vót adva.

amugy nem lehet vhogy a gps hangját betenni a játékba, vagy forditva?:D
  • milk41
    hurráááá:D

^^ez is csak egy vicc volt^^
  • milk41
    nem-nem,mindig is MioMap volt benne(vagy másik nevén "Destinator"),jelenleg MioMap V3 van rajta de régen miomap v2.1 volt(ami,khm...eléggé x@r volt.határnál vagy néha ország közepén várni kellett 2percet h betöltse az új utat/térképet)
  • ChuckyHUN
    és ez csak egy vicc votrl :DDDD