107666
-
wow, szép kis csapat! respect -
Ha bejártad az összes autokereskedést. -
Szabi1991 #57231
-
Most kezdtem el játszani a TDU-val. Motorokat mikor lehet benne venni? -
kecieg.-.-
-
ma krúz? 12 kór
:D X fire ra vegyen fel valaki x-fire: jadam92 TS ip is kéne majd igy ha kruzolunk -
akkor lehet h csak az orosz egyéneket engedi regelni
#57225:neb. -
lol ki van ott a képen? :D az az emberi egyén még TDUzik? -
reggel gurulgattam
-
a rendesen válaszolás megörtént mert 2 féle üzenetet kapok a legvégén 1 valamit nem engedélyez a másik meg hogy nem válaszoltam helyesen... -
Tibiajax #57223
Pár kép.. -
rendesen kell válaszolni minden kérdésre,google translate eléggé rossz... -
igenám az nekem sem baj :D de a végén azt írja hogy nem engedélyezett valamit :D -
anyámat majd holnap megkérem hogy froditson(tudniillik ő orosz:)) -
Nos! Kis off!
Aki erre az oldalra bereggel annak nem tudom mit adok de nagyon meg fogom köszönni! -
Jajj! Elfelejtettem megköszönni a krúzt! Szóval mindenkinek köszönöm, aki ott volt velem, és húzta/nyomta neki a gázt!
(Nem akarok neveket sorolni, nehogy kihagyjak valakit, amiből aztán balhé lesz)
ToMeE: Jaguar vs Maseratiról azért nem raktam fel most képet, mert full ugyanezeket a képeket készítettem én is a két kocsiról! :-))))
Ja igen! És üdvözölném egy Trefka nevű (külföldi) szigetlakos jó édes anyukáját is, aki azzal szórakozott, hogy elütötte a motoromat. Szóval nyasgem Trefka!
-
ALYRA #57217 sziasztok!
köszi jó volt a cseri
-
Na, ha már mindenki teledobálta képpel a topicot (ami azt jelenti, hogy játszunk a játékkal ugye), akkor már én is megteszem ezt, hogy örüljenek a lassabb nettel rendelkezők is, mennyire gyorsan tölti be az oldalt a net.
Hát akkor kezdem a legelején. Saleen találkozó. No igen, az időpont és a helyszín konkretizálásáról valahogy lemaradtam, de mégis ott voltam a találkozóm, miután rámszólt a Club Főnök, hogy tegyem le szépen a motoromat, és azonnal menjek Saleen-el a Club-hoz.
Először ott volt Szabi is, aki szintén motorral jött, de elhajtottuk őt is egy Saleen-ért. Biztos messze lehetett a háza, mert nem ért vissza 10 percen belül (kár, hogy nem tudtatok ránk csatlakozni, igen jó volt ám). szóval akkor a kép(ek):
Nos, abban a szerencsés helyezetben lehetett részem, hogy elkezdtem letörölni véletlenül a TDU-s képeimet a gépről, így a mai találkozókról is eltünt 2 db képem. (ToMeE tudja igazolni, mekkora balf@sz voltam ma, mindent elütöttem, ami mozgot, meg ami beton volt...)
Tudom, hogy nem látszik, de egyikünk HC módban volt akkor, amikor a kép készült:
Aztán utána zúztunk ToMeE-hoz motorozni:
Itt pedig szerényseggem egykerózik:
A végén pedig légiakrobata mutatványosok szórakoztattak minket:
-
mi az a sok rózsaszín cucc a 2dik képen???:D ez vmi hellokitty kiadású tdu?:D -
DE jó volt :)
Kis motoros tali az elején amit Fitti is említett
Aztán Grabowszkival a szokásos Maserati vs Jaguar krúz :)
Majd a végén Alyrával, Grabowszkival ismét motorozás, ugrándozás... Alyra itt éppen cseresznyézik, csak lusta leszállni az augustáról :D
-
halldo te visszaélsz a jogaiddal :P -
helló kittis napfény a második képen!?:D -
Kár, hogy nem tudtatok ránk csatizni. 5en jobb lett volna. :(
Legközelebb kinézünk közbe mapra. De annyira belemerültünk a száguldásba, hogy el is ment az idő és mehettünk a motoros talira. -
Szabi1991 #57210 nálam a legszebb a grafika....
-
Utána meg elmentünk TomeE motoros talijára. :)
-
Szabi1991 #57208 voltunk még 3 an, de nem bírtunk rátok csatizni........ -
sztem is túl világos,de szép is:)
viszont még régebben raga belinkelte ide azt a cuccot ami fényesít...vmi HDR cucc:) de nem találom sehol. valaki nemtudja honnan lehet letölteni?plz^^ -
A mai Saleen S7 találka, amin csak Grabowszki-val voltunk azért jó volt. Elég hamar megtettünk 100km-ert, de mégis aránylag szépen közlekedtünk. Csak 1szer nyomtuk el 400-ig!!! :))) Amúgy 250-300 és nagyon jó volt. Pár drift-es kanyar is volt, de erről csak Grabowszki csinált képet. Remélem fel is teszed majd!
Akkor jöjjenek a képek:)))
-
Szerintem nagyon világos. -
túl világos, ám szép -
kicsit állítgattam a catalystben és ez lett belőle:) (szerintem qrva xép...)
-
n3whous3 #57202 Klubok még megvannak? Találkozók? -
n3whous3 #57201 omfg, megvettem a játékot kb 3/4 éve és most játszok vele szinte először... Annak idején beoffolt a videokártya 2-3 hét után
-
TÉK
-
igen lehet -
daneszbaby #57198 Valaki jön most velem furikázni?
A stadionnál várok. -
hát nekem meg mio készülékem van és igo van rajta:D meg pár játék, stb. holnap végre visszakapom mer köcsön vót adva.
amugy nem lehet vhogy a gps hangját betenni a játékba, vagy forditva?:D -
hurráááá:D
^^ez is csak egy vicc volt^^ -
nem-nem,mindig is MioMap volt benne(vagy másik nevén "Destinator"),jelenleg MioMap V3 van rajta de régen miomap v2.1 volt(ami,khm...eléggé x@r volt.határnál vagy néha ország közepén várni kellett 2percet h betöltse az új utat/térképet) -
és ez csak egy vicc votrl :DDDD