107666
-
De rég jártam itt 
Nem jön valaki most krúzolni egyet? 11:20 felé megyek a Pagani kereskedéshez. -
-
Hm 66 új üzenet, kicsit lemaradtam :D XD
powerpost off^^ -
Nem tudom pontosan de hallottam olyan programról ami a sérült mentést megjavítja és csinál a játék közben egy biztonsági másolatot. Itt van hátha segít egy próbát megér. -
a windows-ban rántsd ki a netet és úgy indítsd el
Popsi tviszt: az a te bajod, hogy most látsz itt először (olvass vissza 500 hsz-t), amúgy egyáltalán mif@sz közöd ahoz, hogy én segíteni próbálok MÁSNAK? szal ki pofázik kinek? (költői kérdések, nem igényel választ) -
-
Sebaj, úgy is tartozik nekem valki egy kis apróval.
Nem kell vissza adnia..Megveszi nekem azt csoki. :D -
a-a eleve azzal kezdi a játék hogy szeretne csatlakozni a netre aztán meg azt mondja hogy nem tud te ne szójjá bele jó? most látlak itt téged elősszőr azt máris pofázol? hogy mered?
-
Ehh, lehet mégis meg kell vennem.: C -
a-a! Nem, mert kiÍrja, hogy kapcsolatot elvesztetted, azt ki is vág a francba. -
Nah, megpróbáltam eladni, nem megy, eltudom még adni, de a save ig nemjutok el.Köv connectnél ugyan ott vagyok mint előtte: C -
ehh... :) nyílván, de így offline lesz és el tudja adni a vasakat -
akkor nem enged fel... -
3 van: D -
Azt hogy?
-
húzza ki a netet a gépből és mindjárt offline -
de gyorsan kell csinálnia... mert ahogy belép kidobja... nekem 1 autóm volt azt sikerült eladni gyorsan de amúgy ha több lenne
-
add el offline-ban az add-on autókat és no para (nehogy előlről kezd) -
manuálisan kell visszatölteni ha nincs biztonsági másolatod a saverol akkor bukta újra kell kezdeni az egészet -
És hogy tudok visszatölteni? MErt olyat még sehol se láttam, hogy save/load. -
Nekem összejött, buktam rajta, de összejött. Azóta megvettem, egy itteni fórumozó segítségével... -
vass17 #57412 én próbáltam eladni, de mindig megelőzött a szerver:DDD -
vass17 #57411 Nem kellett volna carpackos autót venni. Ez a módszer amit csináltál arra jó, hogy mások packos kocsiját megjelenítse. Venni nem szabad, mert a szerver kiszüri.
Ezzel én is megszivtam egyszer, ezért vissza kellett töltsek egy korábbi mentést:S -
2 lehetőséged van. Visszatöltesz egy régi mentést, amikor még nem volt pakkos autód, vagy belépsz, és piszokgyorsan eladod a pakkos járgányokat. A harmadik, hogy megveszed, és a serialt beírod az addon txt-be. Egyébként az online kilőve, mindig le fog dobni.... -
Kösz luna a képeket!
kösz a gurit
-
jah bazzeg socket én azt hittem a VGA-ról beszél mert hogy 478 azt hittem elírta és 4870-ás VGA akart lenni...
-
rajta, ennek talán nagyobb a látogatottsága mint a tied :D -
Csőő teis piszkálod én topikom:P
viszonozzni szerettném e szép szavakkal -
ő is..... -
én csatlakozom a 24 órás menethez de ahhoz az kell hogy szabadságot vegyek ki no meg hogy vissza kapjam a kormányom
-
én processzorol beszélek :D nem GPUról -
öööö...üüüü...öööö...Izé....
Valahogy megvan a carpack.: C
Multkor feltettem...
Kivettem az addon txt-t most meg tudtam caprackos autót is venni..
De most valamiért szar a szerver..Akár sima akár carpackos kocsival kijövök megszakad a kapcsolat:(
Azt Írja, hogy a levele jövő kapcsolat megszakagt: C
Na mind1. -
-
egyszerűbb ha átlagolsz, kb 1 óra alatt x tempóval x időt mérsz és ki tudod számolni......hidd el nem egyszerű 24h-t lenyomni. Másfél órás verseny után is (LFS) úgy el lehet fáradni, hogy nem is gondolnád. -
6240 km-ert 
de szerintem az 5000 reálisabb, egyrészt kerekebb szám, másrészt nem hiszem h végig bírod tartani a 260as átlagot, azért ahhoz nagyon kell koncentrálni
én szigetkerülőt 1x megcsináltam, 56perc 57 másodperc, szóval van még fejlődnöm :D (igaz 2x kapcsoltak le zsaruk, az ezzel járó üldözés alatt meg lelassultam mert kerülgettem őket) nektek mennyi a csúcs? (a millió dolláros időre menős, 200km, 1 óra határidővel) -
Én úgy tudom hogy még mindig nem használja ki telhjesen a 2 magot a TDU.Nem is fogja.Max ha lesz 2. rész.A 24 órásat meg félig gondoltam komolyan.Annyi lenne a próba tétel hogy 24 óra alatt hány km-t tudsz megtenni.Legalább nekem jót tenne.Ha meghalok hááát.........nem hinném.Kaja. pia. wc.Ezeket egyszerűen tudom megoldani.Megállok valami Drive In-nél aztán kajolok.Utána fogom magamat és megyek tovább.Tényleg kíváncsi lennék hogyha olyan 260-as átlagsebeséggel mennék 24 óra alt hány km-t tennék meg. -
a 3ghz-es P4 800 fsb-t tud, sztem annyival lesz jobb a game, hogy már belső nézetben is fogod tudni tolni, de egy jobb vga nem ártana bele -
hangacsi #57396 A második cím téves, bocsi. -
Geee #57395 Hogy lehet gyerekek autóra versenyezni? -
478 ban soha a büdös életben nem találsz kétmagosat ;)