107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • IJIazz
    De rég jártam itt
    Nem jön valaki most krúzolni egyet? 11:20 felé megyek a Pagani kereskedéshez.
  • Atti12
  • Norbi507
    Hm 66 új üzenet, kicsit lemaradtam :D XD
    powerpost off^^
  • holecsko10
    Nem tudom pontosan de hallottam olyan programról ami a sérült mentést megjavítja és csinál a játék közben egy biztonsági másolatot. Itt van hátha segít egy próbát megér.
  • Varenga
    a windows-ban rántsd ki a netet és úgy indítsd el

Popsi tviszt: az a te bajod, hogy most látsz itt először (olvass vissza 500 hsz-t), amúgy egyáltalán mif@sz közöd ahoz, hogy én segíteni próbálok MÁSNAK? szal ki pofázik kinek? (költői kérdések, nem igényel választ)
  • solo
  • solo
    Sebaj, úgy is tartozik nekem valki egy kis apróval.
    Nem kell vissza adnia..Megveszi nekem azt csoki. :D
  • Pepsi Twist
    a-a eleve azzal kezdi a játék hogy szeretne csatlakozni a netre aztán meg azt mondja hogy nem tud te ne szójjá bele jó? most látlak itt téged elősszőr azt máris pofázol? hogy mered?
  • solo
    Ehh, lehet mégis meg kell vennem.: C
  • solo
    a-a! Nem, mert kiÍrja, hogy kapcsolatot elvesztetted, azt ki is vág a francba.
  • solo
    Nah, megpróbáltam eladni, nem megy, eltudom még adni, de a save ig nemjutok el.Köv connectnél ugyan ott vagyok mint előtte: C
  • Varenga
    ehh... :) nyílván, de így offline lesz és el tudja adni a vasakat
  • Pepsi Twist
    akkor nem enged fel...
  • solo
    3 van: D
  • solo
    Azt hogy?
  • Varenga
    húzza ki a netet a gépből és mindjárt offline
  • Pepsi Twist
    de gyorsan kell csinálnia... mert ahogy belép kidobja... nekem 1 autóm volt azt sikerült eladni gyorsan de amúgy ha több lenne
  • Varenga
    add el offline-ban az add-on autókat és no para (nehogy előlről kezd)
  • Pepsi Twist
    manuálisan kell visszatölteni ha nincs biztonsági másolatod a saverol akkor bukta újra kell kezdeni az egészet
  • solo
    És hogy tudok visszatölteni? MErt olyat még sehol se láttam, hogy save/load.
  • Dante73
    Nekem összejött, buktam rajta, de összejött. Azóta megvettem, egy itteni fórumozó segítségével...
  • vass17
    én próbáltam eladni, de mindig megelőzött a szerver:DDD
  • vass17
    Nem kellett volna carpackos autót venni. Ez a módszer amit csináltál arra jó, hogy mások packos kocsiját megjelenítse. Venni nem szabad, mert a szerver kiszüri.
    Ezzel én is megszivtam egyszer, ezért vissza kellett töltsek egy korábbi mentést:S
  • Dante73
    2 lehetőséged van. Visszatöltesz egy régi mentést, amikor még nem volt pakkos autód, vagy belépsz, és piszokgyorsan eladod a pakkos járgányokat. A harmadik, hogy megveszed, és a serialt beírod az addon txt-be. Egyébként az online kilőve, mindig le fog dobni....
  • pernahajder
    Kösz luna a képeket!
    kösz a gurit
  • Pepsi Twist
    jah bazzeg socket én azt hittem a VGA-ról beszél mert hogy 478 azt hittem elírta és 4870-ás VGA akart lenni...
  • Pepsi Twist
    rajta, ennek talán nagyobb a látogatottsága mint a tied :D
  • 94mike
    Csőő teis piszkálod én topikom:P
    viszonozzni szerettném e szép szavakkal
  • Varenga
    ő is.....
  • Pepsi Twist
    én csatlakozom a 24 órás menethez de ahhoz az kell hogy szabadságot vegyek ki no meg hogy vissza kapjam a kormányom
  • Pepsi Twist
    én processzorol beszélek :D nem GPUról
  • solo
    öööö...üüüü...öööö...Izé....
    Valahogy megvan a carpack.: C
    Multkor feltettem...
    Kivettem az addon txt-t most meg tudtam caprackos autót is venni..
    De most valamiért szar a szerver..Akár sima akár carpackos kocsival kijövök megszakad a kapcsolat:(
    Azt Írja, hogy a levele jövő kapcsolat megszakagt: C
    Na mind1.
  • Lunatic83

• Varenga
    egyszerűbb ha átlagolsz, kb 1 óra alatt x tempóval x időt mérsz és ki tudod számolni......hidd el nem egyszerű 24h-t lenyomni. Másfél órás verseny után is (LFS) úgy el lehet fáradni, hogy nem is gondolnád.
  • Sordoran
    6240 km-ert
    de szerintem az 5000 reálisabb, egyrészt kerekebb szám, másrészt nem hiszem h végig bírod tartani a 260as átlagot, azért ahhoz nagyon kell koncentrálni
    én szigetkerülőt 1x megcsináltam, 56perc 57 másodperc, szóval van még fejlődnöm :D (igaz 2x kapcsoltak le zsaruk, az ezzel járó üldözés alatt meg lelassultam mert kerülgettem őket) nektek mennyi a csúcs? (a millió dolláros időre menős, 200km, 1 óra határidővel)
  • HUNMemphis
    Én úgy tudom hogy még mindig nem használja ki telhjesen a 2 magot a TDU.Nem is fogja.Max ha lesz 2. rész.A 24 órásat meg félig gondoltam komolyan.Annyi lenne a próba tétel hogy 24 óra alatt hány km-t tudsz megtenni.Legalább nekem jót tenne.Ha meghalok hááát.........nem hinném.Kaja. pia. wc.Ezeket egyszerűen tudom megoldani.Megállok valami Drive In-nél aztán kajolok.Utána fogom magamat és megyek tovább.Tényleg kíváncsi lennék hogyha olyan 260-as átlagsebeséggel mennék 24 óra alt hány km-t tennék meg.
  • Varenga
    a 3ghz-es P4 800 fsb-t tud, sztem annyival lesz jobb a game, hogy már belső nézetben is fogod tudni tolni, de egy jobb vga nem ártana bele
  • hangacsi
    A második cím téves, bocsi.
  • Geee
    Hogy lehet gyerekek autóra versenyezni?
  • Atti12
    478 ban soha a büdös életben nem találsz kétmagosat ;)