107666
-
blah,ne kispályázzunk már.Challenger 2,a 30 méteres körben elhelyezett üveg a lövés hangjától törik...páncélautókból és bármi egyébből kényelmes palacsintát készít a 70 tonnás üres tömegével
-
XD [falkon] téged most pepszi lefogöltani:d nem tudom neked midet töri el xD -
jól elvagytok :D -
rád küldöm az arab haverjaimat :D -
Ezt mér a tdu topikjában???
Csináljatok "LAZA VAGYOK LESZARLAK" topikot azt abba nyomjátok ki a legény a gáton
-
:D játszott vele egy x fires partnerem azt meg vettem :D -
Hmm... atomtöltet.. megdöglesz..
-
várjá én vagyok dzsordzs bush sofőrje :D -
M1A1 Abrams, sziaa... xD -
bevan csövezve :D és mivan ha páncél autóval járok?
-
huhh....keményszagot érzek -
Vágjuk bele a baltát a kocsid oldalába :P örülnél neki :d aztán 3 monster truckkal átmennénk rajta ^^ majd finálé T72-essel rövid tolatás
-
amúgy meg ha végig szaladnál a kocsin a tetőablakon kinyúlnék behúznám a lábad 3ba törném aztán kihajítanálak -
akkor jót röhögök rajtuk :D már volt rá példa XD -
6ig tok most lenni, ebben a pillanatban indulok, mondjuk a Ford szalonhoz, az Audis-nál XD
utána akinek jó, este 7kor is csinálnék -
Bocsi de ma nem jó!
Talán most egy rövid krúz? -
mondjuk picit eltolva 19:00-es kezdettel? XD -
nah, nincs jelentkező? -
fasza megkapom az új kormányom javítás után mert kicserélték és nincs szerverO.o... -
kiskorában berakták a kocsiba és nem tudják azóta kiszedni
-
AutóbanlakikxD -
Pepsit nehéz kiszedni.Én már csak tudom küldött képet magáról.Kérdés az hogy férsz be a kocsiba?
-
Amikor krúzoltok akkor gyorsan mentek vagy csak nyugis tempóval? -
Majd 1.000 km-es krúzon nyomasd TS-ben! :-)) Azt mindenki élvezné! -
omg -
Pedig, ha tudnád, mennyire zanzásított ez a verzió... Ha belejövök a mesélésbe, ez a két történet másfél óra. Aztán belelendülök, és jön a többi.... -
:D mire elolvastam az élettörténeted újra meg kellet borotválkoznom :D -
hogy ki mekkora, nem jelent semmit.
7-8 éve dizsi. Haverok, aktuális bnők, lementünk, a csajok unszolására. Csajok a parketten, mi fiúk egy asztalnál a hideg sörrel... Egyszercsak jön a csajom, hogy egy benga nem száll le róluk. Odamegyek, haverok mögöttem, mivan? kérdem a gyereket, aki volt vagy 2 méter... Baj van öcsisajt? jött a válasz, szó szót követett, a tag nem tágitott, bunyó elkerülhetetlen... (általában kidumálom magam, ritkán verekedtem.) Jobbal beijesztettem, bal lábbal meg alárugtam. Mindjárt nem volt magasabb... Otthagytuk a fickót, diszkót egyaránt, nem vártam meg míg terjed a baj.
Fordítottja is megesett, igaz, én csak 182 vagyok, jobb napokon. Házibuli szentendrén, 16-17 körül voltam. Csajok egy részének mehetnékje volt, kikisértük őket a HÉV-hez. visszafelé ökörködtünk, gondoltam egyet, és odamentem egy sráchoz megkérdezni hány óra. Kicsi gyerek volt, max 160cm, de nem kellett volna. Kérdezek, durr egy tasli. Azt se tudtam, honnan jött. Bennem már volt egy kis nyomás, lehet azért, de folytattam... Megint egy. Lényeg, bunyó lett belőle. De hogy hogyan ütött meg a srác, mai napig rejtély. Egyszercsak az arcomon volt a keze.... Biztos láthatatlan volt a karja vagy nem tudom, de hasonló sem volt azóta sem...
Szóval, mind1 ki mekkora. Max nagyobbat esik.... -
(én eddig csak egyszer huztam fel ennyire magam, zebra, fiat tipo mepöckölt, de még neki volt nagy a pofája... éshát igy nem késtem el a melobol sem :D ) -
Váá! Ez a tuti megoldás! Legközelebb én is ezt csinálom! :-) -
én ilyenkor átszaladok a kocsin (mozorházon, tetőn szerencsés esetben horpadás...) és le a kalappal, ha otthagyod a kocsid a kereszteződésben és utolérsz :) -
aus #57770 Csillagom ! Attól, hogy törlöd a neked nem tetsző hozzászolásomat, még tapló magyar maradsz ! Miközben ezt a hozzászólást is törlöd azért gondolkodj el azon, mit szólnál hozzá, ha valaki a te hozzátartozóiddal csinálná ezt, mondván, hogy milyen vicces. szánalmas vagy... -
:D -
peachman #57768 akkor, hmmm.... mérgesen néznék. de valami akkor is kijár
-
hát :D ja elég nagy szinte túl nagy -
Szabi1991 #57766 mert ő Fekete Laci alrege
-
peachman #57765 nagy darab vagy, mi?
-
Sziasztok!
Ma este Krúz? Úgy gondoltam mondjuk 18:00-ás kezdettel kéne, helyszínt majd adok, 2 ötletem van:
1.: Retro krúz: G kategóriás autókkal, lassú tempóban.
2.: Kabrió krúz: Bármilyen nyitott tetejű autóval. A tempó itt se észvesztő, de azért haladnánk.
De ha ezek nem jók, akkor lehetne egy szabad krúz: bármilyen autóval, a leglassabb tempójához igazodva haladnánk.
Úticél egyiknél sincs, a lehető legegyenesebb út, bóklászás jobbra balra XD -
mert még nem láttál sztem -
peachman #57762 Miért vagy ilyen biztos magadban?