107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Még most sincs. Hát mert úgyvolt hogy hévízről hazafelé megnézünk pár tenyésztőt, dehát persze nemtudtam netközelbe kerülni csak egyszer ( amikor bementem a hotel irodájába netezni ) . Kérdeznék pár dolgot a kutyával kapcsolatban, adnál egy msn címet léci? ( Bocsi a Off-ért )
  • 0blueman
  • 0blueman
    igen és nem O hanem nulla
  • popzu
    Oblueman én is mennék a krúzra egy chevrolet corvettel mennék akkor 19:00déli világító?
  • orszagtom
    Jó volt bizony! :)

• Sordoran
    Ez jónak számít?

Csak úgy teszt képpen, semmi extra nem volt beállítva!
    Már formálódik bennem egy McLaren tali gondolata

Jah, és a mai talira lehet ezzel a fenevaddal begurulok!
  • Máté94
    Nekem is Shar-Pei-em van.:D
    De azt,hogy érted,hogy most sincs?:)
  • 0blueman
    azt elfelejtettem, hogy mindenki azzal jön, amivel akar, úgyis csak engem kell majd bevárni
  • 0blueman
    Ma este találkozzunk 19:00-kor a déli világítótoronynál!
    Jöjjön, aki szeretne, én egy Ferrari F430-as kocsival megyek. Szűrőben B kategória.
    Az, hogy merre megyünk és meddig tartson tőletek függ, nekem mind1, csak jó legyen a társaság.
  • somdav95
    Jelentem hazajöttem hévízről! ( Bezzeg shar-pei kiskutyám még mostsincs ) Mostmár rendszeresen fogok tdu-zni, ( ha nem leszek nagyanyámnál :D ) és járok majd minnél több krúzra ! :)
  • Falkon
    Köszi a krúzt!
    Jó volt
  • ppatrick
    jön valaki kocsikázni?:)
  • Falkon
    ZFD: Camaro
  • Falkon
    Tomee: Firebird
    Rikimen:Stingray
    Én:Gt500
  • orszagtom
    fél10, OK, Pontiac Firebird
  • rikimen
    Hello! Én is szívesen jönnék erre a krúzra a rend kedvéért egy Chevrolet Corvette Stingray-al mennék!!
  • Falkon
    Ja igen
    Én gt500-al jövök
    fél 10 kor!!
  • Falkon
    Most valaki egy krúzt?
    Kat.:G !!!
    Itt is szoljatok ki mivel jön hogy ne legyen egyforma!
    saalen elött!
  • Aerianesc
    A Shelby GR-1 egy nagyon jó kis B kategóriás autó. Nem a legbivalyabb, de én kedvelem.
    Akkor kapod, ha teljesítetted az összes sebességmérős versenyt.

UI: A színe nekem sem tetszik, elég játékautós lett így szegény. :) Nekem még a gyári króm van rajta. Így olyan, mint egy hatalmas autó formájú tükör. :)
  • orszagtom
    mosom kezeim, én a Ford GT-vel voltam :)
  • Lunatic83
    Ford Shelby GR-1 Concept
    a színe tényleg nem a legjobb választás...
  • milk41
    kié az a rondaság ott középen?meg az mi akar lenni?meg a szine...
  • vass17
    én nem rakom be a saját verziómat, mert rosszabb a minőség) amugy tetszik:)
  • Lunatic83
    az utolsó két kép tetszik, szépek...
  • orszagtom
    Ma estém képekben

• milk41
    ne aggódj,addig nem is lesz amig én haza nem megyek
  • Atti12
    amúgy nincsenek olaszból jó kis képeid kocsikrol? :D Néhány Ferrari? :P
  • Aerianesc
    Ejj... Az baj ha ramaty, mert olyat nem szeretnék venni. :(
    Most egy Logitech Romula Force EX-m van egy jó ideje. Nem tud sokat, nem egy nagy szám, de szívós egy darab az biztos! Nem dobálom vagy ilyesmi, de azért szeretném ha a kormányom nem menne tönkre néhány heves kanyarodástól.
    Minden esetre egy pillantást vetek már erre, ha tényleg lesz itt. Három pedál, az mégiscsak három pedál. :)
  • Pepsi Twist
    haha nekem a G25öm adta be a kulcsot (fél éves)
  • milk41
    thrustmastert akartam irni
  • Atti12
    pedig a logitech nem egy rossz márka :D. Nekem formula force EX em van, multkor koppant az enyém is, de semmi baja nem lett, csak lejött róla a por
  • milk41
    hát kb,kicsit koppant a padlón a kormányom(még 3éve,Logitech Enzo Ferrari vagy mi volt) és eltörött benne valami...
  • Szabi1991
    thrusthmaster cuccok ott kaphatók... teszkós minőség
  • Aerianesc
    Teszkóban láttál ilyet? Azta... Jövő héten meg is nézem, hogy az itteniben is van-e.
    Köszi a segítséget!
  • Aerianesc
    Kösz!
    Most az Amazon.com-on megtaláltam, és abból is valami ilyen összeget számoltam ki. Ez már egy elfogadható ár lenne számomra. A kérdésem most már csak az, hogy tudtok-e valami boltot, ahol ez kapható?

Ezt a 22000-t honnan nézted egyébként? Te is valami külföldi helyről számoltad?
  • Lunatic83
    motorral szeretek menni, de az egy idő után unalmas, mert az autóknak esélyük sincs ellene...
    így valószínűleg egy murcielago roadster lesz, mert az gyors is kezelhető is....
  • Szabi1991
    teszkó...
  • HUNMemphis
    Valóban azzal jösz amivel kedved van.A lényeg hogy jólérezzük magunkat és gyűlytsük a Kilómétereket.
  • Máté94
    22000ft
  • Aerianesc
    Ez eszméletlenül jó lenne nekem!
    A 900 fok annyira nem fontos, inkább, hogy mennyibe kerül egy ilyen szépség? Ja és egyáltalán hogy szerezhetek én egy ilyet be? Keresgéltem most picit, de nem igazán láttam magyar boltok tömkelegét, amik ezt kínálták volna...