107666
-
Ki az a kék Maserati? -
Akkor valami EZ-play-t ír. Meg Blindwrite.
Mit kéne kitörölni a regeditből? -
regedit-ben kikell törölni vmit,van egy pontosabb leirás,csak rákell klikkelned a linkre amikor kiirja a hibaüzenetet -
a no dvd crack hülyeség, mert bizonytalan lesz a játék, soxor kifagy tőle a játék...
inkább image fájlt használj... és nézd át a txt-t h biztos jó serial van e beírva... -
Felraktam én is újra a játékot. De nem indítja el, mert valami azt mondja, hogy összetűzés támadt az emulátor szoftverrel. Ez ugye akkor szokott lenni, mikor a játék nem eredeti. De ez eredeti, és szerintem, azzal lehet a probléma, hogy nem olvassa be a DVD-t a DVD olvasó. Amikor felakarom rakni, akkor beolvassa, a Tottal Commanderbe ott vannak a DVD-n lévő fájlok, fel is rakom, csak épp elindítani nem lehet.
Amikor megvettem a játékot, akkor se olvasta be(viszont akkor a TC-be se voltak benne a DVD-n lévő fileok). Ekkor itt valamelyikőtök azt javasolta, hogy akkor rakjam be a lemezt mikor Bottol vagy mit csinál a Windows. Akkor működött is.
De most az sem működik. Mi lehet a probléma? A DVD nem karcos. Próbáltam No DVD cracket leszedni, akkor el is indul, viszont az Online módot nem indítja el.
Ötlet? -
-
Köszi a krúzt nyagyon jó volt!
Az a külfödi nem tom mit akart a gallardoval de lenyomtam
-
töröld le az addon.txt-t, s menni fog, de a játékban NEM veheted meg a car pack-os autókat... -
mert a carpacknak kéne egy másik cd-kulcs amit neten lehet venni(venni,érted...) -
Hello!
Felraktam a car packot beírtam a CD kulcsot és azóta nem csatlakozik :S -
na, mivel én is csak most értem géphez bár a helyet foglaltam, még várunk egy kicsit, gyertek!!! -
Tibiajax #58636 de jó nektek, hogy nem kell dolgoznotok.... 

Memphis, köszi. A felnik feketék, pont ez a poén a képekben, ezért sem tudtam szabadulni a fotó-opcióból, jó darabig... -
de.:S Sordorannal itt várjuk a többi népeket -
Hali!
Neketek sem megy a szerver? :-/ -
Én már itt vagyok, jöjjetek... -
na meek a helyemre, lehet picit késni fogok, vagyis késve leszek aktív, addig szórakozzatok valahogy XD -
vass17 #58631 nem:D
attól, hogy erősek, egyáltalán nem irányíthatók jobban, mint egy 200Le-s japán Drift kocsi
egyébként igazad van, ezekkel nem szoktak driftelni, az autós műsorok többségében is csak egyszerűen csúsztatják a kanyarban, ami azért nem ugyanaz:) -
ottleszek nyugivan:D -
jó lett,bár annak jobban örülnék ha occsó japán autók driftelnének,mert olyan mintha high-end PC-vel doom1-znél(remélem értitek mire gondolok) -
Kicsit drifteltünk Memphis-el és Gaben-el! 
-
m1 <-> m2 szétosztva... -
végre nem hajnalban :D De várjál 13.45 töl meg foci lesz (Kína-Brazília) hogy oldják vajon meg? o.O -
Tamburini bácsi jelen van! Ott leszek, fél füllel kézit hallgatva:D
TS ? -
14:45 egész pontosan.... -
2től kézi meccs? :O Nézni kell. -
Hali!
Először is bocsi, hogy nem voltam. Olympia... Amíg tudok, ébren vagyok, és este kelek.... Most is "véletlen" hogy fent vagyok, de a Lányok 2 körül kezdenek, és azt nézem! (kézi) Ha sikerült kipihennem az olimpiát akkor azért benne leszek egy ezer km-esben. Addigra talán lesz vdeókarid, és áramod is....
-
igen, ez jobb ötlet :D
csinálj versenyeket, vegyél még autót és hamar meglesz
nekem 2 nap után megvolt, már te is biztos közel jársz -
Ott egy híd azon lehet átmenni Expert szint után. Ha nem vagy az (pedig annak kéne lenned, eddig nem csináltál versenyeket???) akkor 14:05-kor elmegyünk ott a stadionhoz, és még 5 percet várunk ott azokra akik nem tudnak belépni Ford Island-re és azok ott csatlakozhatnak! Remélem a stadion megvan, annak a déli oldalán leszünk! -
micsoda????!!!!! az a pro után van? mert akkor kezdek is játszani
-
Én megyek majd!
Egy Ferrari F430 spider megyek majd -
De csak expert elérése után lehet oda menni! -
ja,van egy hosszú 2sávos hid,ha jól emléxem akkor a keleti oldalánál van a szigetnek -
oda vezet valami híd, vagy hogy lehet kimenni??
-
Ha ez megnyugtat 500km-nél mi sem bírtok sokkal tovább. -
Húú de vagány valaki abban a macsós fehér ingecskében és a Mustangban.Valakinek jól megy......Szép képek.A felni új?Jóllátom hogy nem agyári?
Srácok én tegnap sírógörcsöt kaptam.pörgök nagyba az északi Világítótoronynál erre connection was lost...mi az Isten?Jó akkor dühöngve lépek vissza erre elmegy az áram is!.Nézem az egész házban elment.......jó akkor biztosítékhoz kimászok próba újra.BEindítom a gépemet ismét lecsapja valami.Ordítok anyáékhoz hogy valami zűr van.Lejönnek semmit sem látunk ami lecsapná.Újra és újra próbáljuk elindítani de semmi 1 perc és lecsapja az áramot.Felhívtuk ELMÜT hogy nézzenek már ránk mi lehet a baj.Erre hapsi egyszerűen azt válaszólja.:Ismét kevés az áram azon a környéken....Ilyen már volt és akkor mérték is hogy mennyi jön a konektorból 160-volt a 230-helyett.Siralmas.Szóval nem sikerült az álmom.Az álmom hogy egybe lehúzzak 1000km-t veletek.

-
Szabi1991 #58612
-
Ma délután 14:00-kor Forza Krúz!!!
Találka helyszín Ford Island közepén lévő nagyobb parkolóban (térképen lásd lenn)
Megjelenés kizárólag olasz járművekkel, azaz ALFA ROMEO, DUCATI, EDONIS, FERRARI, LAMBORGHINI, MASERATI, MV AGUSTA, PAGANI!
Legfeljebb 10 percet várunk, vagy amíg a layer megtelik!
Bevárjuk a lassabbakat, szóval senki ne igazodjon a féktelen száguldozáshoz (persze lesz majd rá lehetőség).
Fényképezni kötelező!
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Térkép:
-
Én is vettem egy GT-R-t, mert ez nem hiányozhat a garázsból... -
ALYRA #58609 szia Luna!
thx
-
ha olasz moci, akkor jöhet
akkor bármi olasz jármű (kivéve csónak, helikopter, repülő stb. XD)
bicikli, roller, görkori lehet :p