107666
-
köszönöm-köszönöm :D
ám volt startjel? mert én csak azt láttam h indultok és én meg utánatok...
de nyertem, szóval... XD -
Véget ért a verseny.
1. Sordoran - egyúttal egy concept autó boldog tulajdonosa is...
2. Szabodavid
3. hát én
Jó volt a verseny, bár a jövőben változtatni kell ezt-azt... még mindig....
pl.:
- a célállomás az indulás előtt derül csak ki
- a részvételi feltételt kicsit nehezíteni kell, mert néha a kevesebb (player), több!
- stb, stb...
szóval, ha pontozni kéne a "játékot", akkor én öt pontból, kettőt adnék, de azt is csak azért mert elfogult vagyok, mert én szerveztem(?
)
-
igen az hasznosabb lenne, csakhát.. :) Na mindegy akkor! -
vass17 #59523 sztem nincs is szükség rá, engem zavarna, hogy nem ugyanolyan mint a képen. Sztem sokkal hasznosabb egy keret, amiben kormány, pedálok és mozgó ülés van, de az már nem olcsó mulatság:D -
Jó azt láttam, de ilyeneket nem lehet kapni PC-hez ami gyári? -
Nem olvastad el mi van odaírva, az egy igazi BMW belseje, a srác alakította át... -
Merre vagytok? -
Sziasztok!
Lehet hogy off, bár é a TDU-hoz venném! :) Tehát az lenne a kérdésem hogy ilyesmi cuccokat hol lehet kapni, vagy honnan lehetne megrendelni, melyik Webáruházból vagy valami! Vagy ez csak egy tipusú autóhoz jó? Aki tud az segítsen! Köszönöm! -
-Brillant Black
- Brillant Red
- Arctic White - Lunatic
- Toucan Yellow
- Akoya Silver Metallic
- Dolphin Gray Metallic
- Liquid Blue Metallic
- Silver Metallic
- Deep Green Pearl Effect
- Garnet Red Pearlrscent - Sordoran
- Lava Gray Pearl Effect - Gunner
- Mauritius Blue Pearl Effect- Szabod
- Moro Blue Pearl Effect - Aerianesc
- Phantom Black Pearl Effect -
meg még vagy félezer ruszki
-
én már ott vagyok... -
Ja jó igaz elírtam mert úgy meglepődtem már lészültem a leg rosszabra és csak nagy szikra és mentem tovább az úton :) -
Remélem még nem vagytok ott mert enyenlőre senkit nem látok a gyülekező pont környékén -
telepjáró? :D:D Járja a lakótelepet vagy mi?
Ez az ovis koromat juttatja eszembe, amikor nem tudtam kimondani az R betüt és én is telepjárónak mondtam a terepjárót xD
-
vass17 #59512 én ismét kapható lennék egy késő esti kocsikázásra, ha még a Szökés befejeződik, akár később is:) -
Hogy tudok majd csatlakozni hozzátok?
Azon kívül hogy a térképen megkereslek?
Csak mert biztosra szeretnék menni! -
Szabi1991 #59510 én "csináltam" de már nekem sincs meg xDD -
Nem is igaz, én is billel játszok, és tudok driftelni, 360°-ot meg mindetn amit HC-vel lehet. -
Valaki PLS írja be hogy merre van a HC krúz hátha rátok tudok csatlakozni! -
Bakker átmentem 1 telepjárón XD nincs valami visszajátszás a játékban? -
Na én elvezetek az indulási ponthoz és keresek magyarokat! -
nekem is billem van :D
gyakorlás kérdése, látod 25 másodpercet javítottam :p
versenyen 17 alatti időt is mehetek akár, mert ebben is benne volt 3-4 leragadás (autó, lesodródás stb.) -
én azért kilestem volnaXD -
Big Dawe #59503 kössz a segítséget! -
Nem találom már a Hardcore-os krúzt. Ha vagytok valahol akkor várom a helyszínt. -
igen, csak akkor kapod meg az autót ha mindenhol "arany" időt mész...
és akkor se megkapod, hanem el kell menni az autó szalonba és 0$-t elérhető lesz az autót... ;) -
Hát az én időm elszomorító! Bár ahogy mentem ez reális! 19.15 
Mondjuk ezt nem csodálom akkora forgalom volt a sztrádán mint a fene!
Telibe kaptam 2 villanyoszlopot! 5 autóval találkoztam frontálisan! és 3 kaptam el a falat
Remélem élesben jobb lesz!
Ja az tálán enyhittő tény hogy billentyűzetel tolom úgyhogy nálam csak gáz van és fék. -
Lesz ma valami kruz? Ha igen akkor hol? -
Ez most hogy mi? Ezt szerintem nem nekem akartad. -
Nekem azt mondták hoyg az összeset 1 helyezést kell elérni!
-
Big Dawe #59496 Lenne egy kérdésem:Megcsináltam minden speed versenyt szóval elméletben kapnom kellett volna egy jutalomautót(asszem Ford-Shelby),de nem kaptam.Csak akkor kapom meg ha az összes versenyben első helyezést érek el vagy valami más probléma van? -
Megyek, csak még 66% a dvd írásom. Remélem nem "teltek meg". -
Tökéletes a megállapításod!Valóban nehezítést jelent a játékban.Kormány nélkül neki se lásson senki a tanulásának mert vesztett harc...
Holnap nem lesz Szökés szóval akkor tuti jók leszünk. -
na mindegy én ottvagyok 9-kor, ha lesz még valaki aki csak hallgatja a szökést -
nemár, én a szökést hallgattam volna
-
És ez a HC ez előny vagy hátrány! Mert ahogy gondolom ez a Hard Core röviditése ami benne a nehézsi fog tetejét juttatja eszembe! -
franc, az a hardcore-t jelenti? -
Srácok nem jó!!! Többen is jelezték hogy Szökést néznek meg kajáznak szóval holnap 19:00-kor várok mindenkit a kijelölt helyen. -
A főmenüben lehet bekapcsolni a HC mód-ot, de csak ha már Champion(?) szinten vagy... -
én is megyek. Ha tudom mi az a HC