107666
-
ha a WMP 11 telepítésekor Érvényesítést végez a gép, aztán elkezdődik a telepítés, akkor az XP jogtiszta igaz? 
és utána megjelentek nagyon hülye nevű mappák a D meghajtómon benne Update telepítővel XD -
sztem nekem is le van korlátozva a gépem...
de nem baj, úgyse akarom húzni még, majd ha lejár a garancia, és fejlesztek, majd akkor neki viszem be h szedjék ki XD -
neked milyen rendszeren fut a TDU-d? valami 64 bit-es nem? v neked elég h 3.5 gb lát ? -
nekem is jogtiszta vistám meg xp-m van (legalábbis gates igy tudja xD) szal no para, ehhez nem lesz köze :) -
jól tették, majd ha lejár a garancia játszál vele :)
én a helyedben majd utána húznám a procit (valami normális hűtőt rá), ramokat mellé ha befér akkor még 2x1, mert 3gb-nál több manapság teljesen fölösleges, főleg h nem is kezel többet xD
vga-t meg cseréld hd4850re :)
pepsi: top5 vagyunk, sztem csak megéri :D -
nembaj ez a TDUhoz kapcsolodik (végülis nem off) mert ahhoz hogy menjen a TDU-ja ahhoz ilyenekkel kell segíteni :D -
de most jogtiszta Vistám van, amúgy meg olyan szinten korlátozták a gépet Electro wörldben, hogy még processzort se lehet húzni, se partíciót csinálni, és merevlemezt formázni sem, hogy megmaradjon a garancia -
na, erre nem megjöttél ?? :D ha gondolod estefele törölheted illegális dumcsink ;) -
áá dehogy nyugodtan nyomassátok :D -
nekem sp1-es és aktivált...semmi gond vele,fut mint az álom
és még az ősrégi webcamot is felismerte úgy hogy még a cd-jét sem kellett beraknom
-
valami partícionálóval csinálsz, levágsz egy 30-40 gigát az egyik partícióból, arra rárakod a vistát, aztán boot.ini-be bevarázsolod h indításnál kérdezzen melyiket indítsa... ez tömör volt, mindjárt adok linket is :)
(csak azért offolunk h top1 legyünk, reméljük pepsi barátunk nem haraxik meg xD) -
Ezt szeretem gyerekek! Jött 1 OFF hsz (ami télleg off travianos szar) és nem reagáltatok rá!!! BRAVO nem kellet törölnöm csak 3 üzenetet :D 2 hét alatt ez egész jó ráta :D -
Mert csak úgy lehet megcsinálni, hogy letörlöm a vistát és az XP telepítése után kell felrakni -
megveszed a kalózkikötőben (értsd angolul) -
Ezt szeretném én is, de mivel nincs meg a Vista DVD-je(vásárláskor rajta volt a gépen) nem tudom, hogy csináljam
-
Én is windows használok de én sose a leg frisebet most is XP-m van majd ha kilyön az új WINDOWS talán felrakom a VISTA-t -
elhiszem h nagyon jo, de windows user barátabb, és mit csinálnék az állandóan felugró nyavajgások nélkül xD -
LINUX 4ever
-
itt minden gyönyörűen működött amig nem jött a windows nincs aktiválva dumája... bár elvileg nemlesz olyan h nem fog elindulni, csak nem lehet frissíteni... -
Nah ez az, hogy nem raktam még fel az SP1-et, mert sok helyen hallottam hogy elb-ta a Vistat és most nincs időm újrarakni.... -
ha sp1es vistád van akkor teljesen mind1, nekem fölvan rakva, xp-s meghajtó van megadva aktívnak és ott a boot.ini-be belevan irva h indításnál melyiket akarom, ha vista feladja akkor xp-ről megbabrálom majd :) -
Hát én közel állok hozzá, hogy felrakjam a jó kis *rez XP-met a Vista mellé, lehet jobban járnék játékok szempontjából... -
Nekem is jogtiszta volt idáig, tegnap este TDU elött indítottam be gépet, erre közli h nem jogtiszta, újraíndítottam hátha valamit félrenézett, de még mindig ugyanaz... most lövésem sincs mit csinálhatnék... -
Nemtudom hogy most hogy fogok pár hétig tdu-zni ,mert a shar-pei egy makacs disznó folyton az ellenkezőjét csinálja amit mondok neki
De imádom
-
5km....ennyi kellett volna a milliomos szarsághoz, és nem a szerver halt be...hanem ez a kurva Winfos Vista szarakodott valamit.....ha nem lenne jogtiszta most rögtön eltüntetném a gépről...nah mindegy megyek alszok egyet.... -
Igen este 9 -
de ugye este 9? :) -
az a gond h én láttam sárga audit :) , de sorry h akkor nem vártunk be, türelmetlenek voltak...
én még ellettem volna még ott mint a befőtt, fényképezés, chat, részletek tisztázása... stb... -
1 olyan concept verdával engem is megdobhatna valaki! -
Jó de azért ez elég szarul eset hogy ott várok veletek már az eleje óta aztán eltünök 2 percre és otthagytok!
VALAKI SZOLHATOT VOLNA HOGY HÉ HIÁNYZIK 1 SÁRGA AUDI! -
jaja, a szerver laggolt, sztem emiatt nem is láttam én se a visszaszámlálást
meg vmi zolinak is írtatok, de én olyat nem is láttam XD
sőt, olyan is írt akit nem láttam a játékos listán! (nem volt nálam a layeren)
na mind1 :D
sztem elég lenne h ha sok a jelentkező több csoportba tennétek, és lenne egy szervező aki egy gyorsabb autóval követi őket és segít, meg indítja őket stb. -
az lehet... több ilyen hibát nem is követek el :)
sorry, nem vagyok, MacGyver, "szarból nem tudok várat építeni...." -
Holnap 9 óra környékén rendeznék egy kruzt.
Indulás a Cadillac kereskedés előtti placcon gyülekeznénk. Az auto: FERRARI. 6 megállot terveztem. Ez persze lehet több is, de lehet kevesebb is. Ez kb 220 km lenne. Vannak hosszabb és rövidebb szakaszok. aki akar jöhet. -
KÖSZ HOGY MEGVÁRTATOK! 

Először elküldtök hogy fessem le a kocsit utána meg elindultok!
-
Nem voltam ott, ne vicceljél már!
Te nálam mondjuk végig laggoltál és ez lehetett a baj, de én az elejétől ott voltam, ha nem hiszed kérdezdd meg a többieket.
-
Mellesleg nagyon jó volt a küzdelem a második felében a versenynek, csak az nem tetszett h autópályán kilökött valamelyik szürke színü... de amikor ugratós rész volt és nyomta mindenki, na aazzz :)
meg gaben volt a spectator egy jókis lambóból :) -
szabodavid nem is volt ott már ne haragudj :D csak a végén termett oda, v a verseny közepén, öregem, ezt nagyon szarul szervezted be sztem xD -
úgy néz ki nem láták vagy nem ismerték, mert miután eltűnt az 1 és elindultunk ketten csak utána indultak a többiek is -
ez a megoldás, a bevállt, jó rajtoltatás...
hirtelen, soronként tűnnek el a sorok, így mindenki egyszerre (indulna)
-
persze h volt!
'beírtam h rajt akkor van amikor az 1 is eltünik"
"3"
"2"
"1"
bár lehet h gond volt a kapcsolatokkal, s nem mindenki látta az írást...