107666
-
Gondolom A nem szeretnék 5 órán keresztül barangolni
-
Énis benne vagyok, hol találkozzunk, és milyen kategóriás verdával mennyünk? -
Én lehet megyek fél 4 körül hol találkozunk? -
De szivesen játszanék én ezzel a játákkal , de sajna a laptopon csak a WR2 megy :D az is megteszi nekem :) kevéske szabadidőmben :) szép játék szép grafikával. -
olyan fél4 körül -
jön valaki szigetkörre
-
DE most tényleg azzal a pár millio + zsetonal mi a baj?
Ugyan úgy végig viheti a játékot normálisan csak ha mondjuk kedve szottyan kocsikázni 1 ENZO val akkro nem TEST be kell elvini hanem bemegy megveszi és megy vele pár kösrt ENYI! -
szép kép! :) -
Nem rólad beszéltünk, csak valaki poénosan rámondta a kép láttán, én legalábbis úgy általánosságban próbáltam érvelni a csít ellen.
Egyébként meg ez elvi kérdés, a csít Rossz, a készítők sem úgy tervezték a játékot, ha így gondolnák egyszerűbb lenne, ha mindenkinek már a kezdetek kezdetén meglenni mindene, csak akkor meg mi a franc értelme lenne az egésznek....ezért jó a WoW vagy a CS, TF2 vagy bármi jobban támogatott online játék...csak azt nem értem itt miért nem szűrik és bannolják ki a csítes serialokat, ha nem is az egész játéklehetőségből, de legalább az Online részből... -
aki nem az hazudikXD -
:D -
Dustman #59638 Jajj most mirő vagy úgy izé? :) Faszt kell hisztizni CHEATER!
Én személy szerint szarok rá hogy honnan van a kocsid! Én is lopásból tartom fent a családot! -
peachman #59637 elhiszem, tuti igazad van, csak hát az idő. másrészt 1x használtam, de az el is veszett egy újratelepítésnél. jelenleg még nem is értem el a hc módot. szóval nem csítelek csak megértem őket is. persze ha az időeredményekkel manipulálnak az már nem szép, mert a többieket is szivatják. na, részemről ennyi a dologról. remélem 1x összefutunk a játékban és megyünk 1 krúzt. jó játékot mindenkinek. vissza melóba -
aban az stb.-ben én is benne vagyok -
Dustman #59635 CSAK
HÜLYÜLTÜNK! MIT SKERÁZOL HAVERCSÓTÁNY?
-
azé ne fakaggy sírva, majd molli megvigasztalXD -
Dustman #59633 Most akkor nem megy le a nap többet? -
héjhéjhéj nyugi :) Itt van Dante,Pepsi,Szabi Sordoran én stb. stb akik tudják hogy nem vagy csíter. Ne figyelj rájuk, csak betévedt ide néhány mókamiki azt poénkodnak :) -
Szabi1991 #59631
-
peachman #59630 Na, csak hülyeségből mondtam. El ne hagyj minket! De komolyan! -
ez nem neked ment -
Dustman #59628 :) -
ózdi vagy, csíter vagy -
csíterezzetek,utáljatok,nem 1 hónapja vagyok itt mint 1esek.....életben nem szereztem pénzt ilyen módon..... ennyi,ebbe a topikba többet vissza nem jövök -
Dustman #59625 GABEN bizonyítsd be! Hol az adásvételi? -
én tudom hogy nem vagy csíter, meg szerintem a többiek is akik perpill nincsenek itt :D -
én tom h nem vagy az :D -
nem fáj, csak zavar. Hidd el sokkal nagyobb lenne az "élvezeti faktor" (jajj de hülye szó ez) Ha nem csalnál. Nagyobb a kihívás. Nem használod ki a játék adta lehetőségeket, mert ennyi erővel terep 2vel is játszhatnál. Ott is van bejárható terület, kocsik is csak épp nem kell érte semmit küzdened hogy megvedd az egyiket. De ha neked ez jó akkor csak nyugodtan. -
peachman #59621 Utállak!
-
Dustman #59620 Júúúj csíter! -
tökyó hogy mindenki azt hiszi hogy csíter *** vagyok azért mert van 10 ilyen szarom... felteszem őket trade-re 1000 dollárért vagy ha lehet olcsóbban
-
Dustman #59618 Mármint a kép!
Meg a hús is! -
Dustman #59617 Ez így tökéletes! :) -
Dustman #59616 Köszönöm anya a kaját kúrva jó lett a rántotthús! -
peachman #59615 Áruld már el miért fáj az neked ha valaki így játszik? -
akkor kicsit vegyél vissza valamiből, és nem lesz ilyen csíkos az elmosódás -
én azt teljesen elfogadom hogy a családos embereknek sokkal kevesebb idejük van mint nekünk fiataloknak, de ez nem jogosít fel arra hogy csalj.. Ha kevesebb időd van kevesebb idő alatt szerzed meg a HC modot.. ennyi. De amikor megszerzed akkor legalább azt érzed hogy "huh végre megvan.." nem pedig azt hogy " nah akkor most csítelek még 10 milliárdot, aztán átrepülök a sziget másik végébe és megveszem a legdrágább aston martint. ja hogy nincs a boltban mert 'oldtimer'? Akkor még 3 gomb és máris nem lesz az." Ennyi. Mellesleg szerintem 2-3 hét alatt ha minde nap játszol egy kicsit simán megvan a hc mod. -
Dustman #59612 Köszönöm a dícsérő szavakat, de ezt csak a sima TDU-s fényképezővel annak a beállításaival készítettem! -
peachman #59611 Na most ebbe megint belemehetnénk, de inkább ne. Ok? Mindenki játszon úgy ahogy neki tetszik! -
peachman #59610 Akkor jó! Már izgultam, hogy nem leszünk barátok!