107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Ja, ha már így rám maradt a Streetkings klub, meghívtam pár embert, hátha összehozunk, egy jó kis társaságot. ZFD remélem te visszaigazolsz!
  • somdav95
    Mert én nem? :)
  • Atti12
    szegény kávéfőző
  • Pepsi Twist
    hééé én is HC-s vagyok :D
  • somdav95
    És akkor a streetkings klub ottmaradt üresen. Úgylátom hogy már csak én vagyok benne...... Na mindegy akkor lett egy klubbom. Én téged nemértelek.
  • HUNMemphis
    Hello mindenkinek!
    Végre jól alakulnak a dolgok.Van új modem és egy jobb VGA-m.
    Sajnos pár napig nélkülöznöm kellett az internet adta lehetőségeg használatát.
    A lényeg hogy minden oké és...........

Tibinek üzenem:Elnézést hogy nem szóltam erről neked tönkre ment a vihar miatt a modemem.Belevágott a házba a villám így hazavágta a elektromos kapukat a kávéfőzőt a tévét és a modemet is.Szóval esélyem sem volt szólni bárkinek is hogy m ia helyzet.
    Bízok benne hogy nem úgy ismersz aki otthagyja a srácokat a f..ba.Sajnos ez így alakult.
    Azért döntöttem így mert élő klubot akarok komoly HC-s játékosoknak.Legalább szólhattak volna a tagok hogy lelépnek.
    Azért mert én HC-ben játszom és te nem nem is tudom igyekszem tartani a tempót de mindig ott van az hogy jaj hagyjad már a HC-t.
    Te miért nem HC-zol?Mi a bajod vele?Régen jó volt a krúz aztán eltüntél aztán újra lettél már más srácokkal bandáztál amiért nem haragszom heh nincs is miért.Most hogy jön a suli a hajtás 12. osztályba kevesebb időm lesz gépezni.
    A visszavonulás meg teljes.Vettem egy Z06-t azzal kocsikázok driftelgetek amikor időm engedi.A klub az egy hirtelen fellángolás volt de át fogom nevezni de ezt még meg kell beszélnem a tagokkal. 3-an vagyunk HC-sek.
    Mégegyszer elnézést amiért nem szóltam senkinek.Elemi okok miatt meg volt kötve a kezem ez a helyzet.
    Sajnálom.
  • Jakab66
    Valaki drift krúzt? 3-an vagy 4-en kéne menni. Végig driftelgetni, egy párszáz mérföldet.
  • Jakab66
    vagyis beraktad***
  • jofer
    Szevasz Krisz! Gyere várunk!
  • Jakab66
    köszi, hogy belinkelted a videót
  • krisz88
    Sziasztok!
    Hát elég régen nem írtam sg-n!
    Felrakom a játékot és megyek veletek kruzolni!:D
  • Sordoran
    a Microsoft megfigyelésének és bannolásának nem tom mi sok köze ehhez a játékhoz?
  • LeWyTy
    De a játékhoz tartozik, és csak kicsit off
  • milk41
  • LeWyTy
    Jó mind1 akkó haggyuk.
  • LeWyTy
    Mámeg neked naponta más a logód?
  • LeWyTy
    Annyira akartam vele játszani hogy az első héten megvolt PC-n. Kicsit húzós volt...De XBOXon azon a jóféle gyorsabb neten is kipróbálnám.Demá nem akarok erre a játékra többet költeni csak kipróbálnám.
  • Szabi1991
    szted ebből értünk vmit ?
  • Szabi1991
    megvan neki véve PC-re is....
  • LeWyTy
    XBOXON is így van e szerver? és a MICROSOFT mennyire bannolgat?
  • somdav95
    Ha annyira akarsz vele játszani akkor vedd meg, amúgy adios off topik !
  • milk41
    gagyenkov
  • Pepsi Twist
    PC-n? a M$? semmennyire... XD
  • LeWyTy
    Volna egy félig off kérdésem...(ha valakinek van XBOX Live-ja)
    XBOX360-on is így megy mint pc-n?És a MICROSOFT menyire figyeli a gamet?
    Sorry /off
  • jofer
    Segítsetek Nekem! Miért nem tudok hangot felvenni a fraps-szal? Valahol, valamit be kell állítani, de nem tudom, hogy mit...
  • jofer
    Mostanság egyre több régi motorossal futok össze a szigeten! Márcsak Speed-et várom vissza!

Egy régi arc újra a szigeten:

• HUNPalika
    Nem volt előre megbeszélve, csak elindultam valamerre. Kb 20. perc múlva találkoztam Moodovin kollégával, majd egy óra múlva csatlakoztál te is. Ha bejelöltél barátnak, akkor legközelebb keress rám, aztán csapatunk egyet .
  • Gunner
    fail
  • Szabi1991

' wowcow' videóját linkelte be
  • Roger6
    Nem bántásképpen, de te nem vezetsz valami jól...
  • Smicy2
  • Jakab66
    mivel nemtok még linkelni mert nem vagyok 30 napja regelve.. ezért így adom a parkolási leckét: How not to park a car in TDU ezt írjátok be youtube.com on. megéri
  • Pepsi Twist
    onnan meg tovább repülnénk a tengerig XD
  • Atti12
    amúgy igen ezzel az lenne a gond, hogy a Mo.-n lévő utakon nagyobb sebességnél akkorákat repülnék a kátyuk miatt, hogy szálnánk egészen romániáig
  • Pepsi Twist
    390el koeningsegg XD zsupsz :D mint a nájtrájder :D
  • Atti12
    legalább repülünk jó nagyokat a hárdkór módban
  • orszagtom
    bárcsak az elejétől ott lehettem volna...
  • Bull26
    Jó volt a krúz,remélem ismételjük.
  • Jakab66
    És a végén kiugrott a bokorból egy ember: PEPSI + CITROM, FEDEZD FEL
  • HUNPalika
    Tényleg klasz volt, 300 km hc-ben.