107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • milk41
    normális ez
  • Kajari82
    Segitsetek!A kormányom 360 fokra van állítva,a játékban pedig ha nézem a kereket a vége felé nem fordul ,mintha 240 fokban müködne,a többi tekerés felesleges.Ja és ha már itt tartunk szerintetek melyik beállítás (hány fok )a legjobb választás.900nál baromi lassan fordul,és ütközésig mozdul a kerék is.
  • cicai
    nekem nem ilyen
  • milk41
    nem vagy meg friends listen
  • milk41
    ja hogy klubtali...ha lesz hely rátok csatizok
  • crazyclone
    Ehh nekem nincs G25öm de szerény kormányommal megpróbálok beletanulni picit a hardcoreba ...
  • milk41
  • bigbigle
    de nekem a játék elején csak azt kérdi hogy hány ftp vel akarom.és a mod alatt azt értem hogy a hc meg a többi
  • milk41
    na lol,most veszem észre h egy csomó hsz-t nem is jelzett ez a fos,nembaj,legalább még nem kezdődött el a krúz:)))))))
  • Lunatic83
    nincs mod beállítás...
    meg mit értesz mod alatt?
    a HC csak champions szintnél lesz elérhető , és azt a játék indításánál mondod meg h most hc vagy nem....
  • milk41
    ?
  • bigbigle
    de hol lehet beálítani a modokat mert az optionsban nincs????
  • Kajari82
    Mék gyakorolni a versenypályára ha valaki úgy gondolja jöhet,hátha el tudom lesni a fortélyokat.
  • Kajari82
    Hát ezt írtam neki én is
  • HUNMemphis
    Nyugi Luna!Ő nem nyávogott.Csak megmutatta a képet amit kértek tőle.
    Igen ezek azok a problémák ami majd a 2-ben jobban meg lesz csinálva.
    Én nem tartom lassúnak.Valóságban is lassan ésszel kell bevenni a kanyart ha TDU-ba ez nem lenne akkor már fúj marhára árkádossá válna a gamma.
    Én amióta megvettem a G25-öt csak HC-ben vezetek.Ez a normális nekem.Ha meg lassúnak találom a kanyart megcsúsztatom a kocsit aztán viszlát 110-el lehet venni őket :D
  • kabel15
    Kapcsold ki a HC-t ülj be 1 SALEEN be és hidd el nem fognak feltűnni ezek a hibák
  • Lunatic83
    te se vagy normális....

ennyi erővel nincs is olyan játék ami neked megfelelő...
  • Kajari82
    Valami klubba én is belépnék,de még nem vok túl penge
  • crazyclone
    Mivan már?
  • Kajari82
    Csak nyomd a gázt,és meglessz az a kanyar gyorsabban is
  • crazyclone
    Nemtom lehet az én szememmel van baj ...
  • Lunatic83
    reggel 6tól
  • Bull26
    Benne vagyok,kb hánykor???
  • Lunatic83
    sajnos nem vagyok fent, majd holnap, de akkor nem is állok meg 10.000ig :P
  • Bull26
    Lunatic fent vagy a TDU-n???
    Le nyomhatnánk pár 100 km a Kawákal
  • Lunatic83
    ne gondolkozz, töröld a klubbot és fogadd el a meghívást amit elküldtem neked!

a mentésedre vigyázz! attól h áramszünet volt vagy fagyott a gép, még nem kéne gondnak lennie....
    csak az utolsó online időt nem menti el a mentésbe.... vagyis mintha fel se mentél volna játszani....

én ma csináltam először bizt. mentést az állásomtól , de most is csak unalomból....
    tökön is szúrnám magam ha elszállna a mentésem....
  • bigbigle
    hol lehet a modot beállítani mert a optionsban nincs
  • crazyclone
    Hardcore mode valahogy =/= Off driving aid el
    Valahogy igazságtalannak tartom a hardcore modeot ... nagyon lassan lehet bevenni a hanyarokat egy jófekvésű szuperautóval is ...
    Meg lehet szokni de ez a lassú irányítás már már lassan a játékélmény kárára megy ...
    Nemtudom sajnos hogy az online játékban megy-e a harcore mode vagy csak a driving aid-et lehet váltogatni de nem hiszem hogy ha online nyomnám hardcore-al szórakoznák ... nem mentem mustangal csak TDI IV es golfaal korom ellenére :P de az 60 al simán megbékél egy kanyarral nem hogy egy enzo ami fele súlyú és vagy 5ször olyan erős...
  • Sordoran
    már megtettem, 5 napos az az előttim, igazából csak kilóméterhiány van így, pl mercimben volt 2008 km most van 1911 -.-'
    jah, meg az azóta felfedezett utakat újra fel kell fedeznem :S
    ám most gondolkodom h lehet törlöm klubbomat és talán belépek Lunatic klubjába :D
    de előbb belenyomok 1000 km-t a ninjába, és átgondolom párszor
  • orszagtom
    nekem volt ilyen. Nem akarlak elkeseríteni, de én csak egy régi mentés bemásolásával tudtam "folytatni" a játékot...
  • Sordoran
    TDU közben elment az áram! Most bementem a játékba, és az online profilom nem aditt lehetőséget folytatni, TDU serverre se próbált csatlakozni, új gamet kezdhettem volna, ez azt jelenti elszállt a mentésem?
  • HUNMemphis
    Bemész a klubházba és ott van hogy Join.Kikeresed ezt=> .:D&D:.
    Ekkor kapok egy üzenetet és eldöntöm hogy felveszlek-e vagy sem.Természetesen aki tag akar lenni az jöjjön el a találkozóra :)
  • bigbigle
    hol lehet klubba belépni(ha nem is ide de valahova)?
  • HUNMemphis
    Háháh röhelyes.Utálom mert hiába lassítok le 80-ra akkor sem veszi be a kanyart emelkedőn.Már átmegyek a másik sáv leállósávjába hogy 60-al bevegyem és ne dobáljon kifele a tengerbe.
    A mási kaz ugratás.Már nagyából megtanultam ugratni de azért fékezek elötte.A Drift az fergeteges plusz a powerslide.Dragot is bírom mert amikor a Chevym megindúl úgy megül a segge hogy gyönyör nézni :)
  • cicai
    mellékelj már egy képet arról a zögletes útról
  • cicai
    nekem nem szögletes az ut:D
  • crazyclone
    És ti mit szóltok a szögletes utakhoz?
  • HUNMemphis
    Klubom és én HC hívők vagyunk.Ez a válasz :)
  • crazyclone
    Na újra itt néhány perc krúzolás után egyedül driving aidet off ra rakva kivettem az órát és a GPSt is ...
    Igazán kellemes élményt nyújt nagyon lehet menni egyes járművekkel ...
    Megfontolom a vásárlást, de ezek a szögletes utak nem hagynak nyugodni felfele mikor a kerék elhagy egy ilyen hogyis mongyam szöget akkor teljesen elveszik a tapadás érkezéskor a kerekek kipörögnek ...
    Arra lennék kíváncsi hányan nyomjátok manuálisan minden segítséget kikapcsolva ... aki esetleg nem próbálta az mindenképpen tegyen egy kört ... természetesen kormánnyal !
  • HUNMemphis
    Csáó All!
    Nos az elmúlt pár napban volt időm gondolkodni és megalapítottam az utolsó végleges klubot amire odafigyelek.
    Ma lesz az első klubtalálkozónk 20:30-tól.Csak és kizárólag HC játékosoknak van alapítva a klub.Olyan pro gémerek akik tudnak driftelni és gyorsúlni is.Fontos hogy tudjanak ésszel is vezetni.
    Klubunk neve Drift & Drag nemes egyszerűséggel D&D.
    Elvárás csak annyi hogy olyan kocsival jelenjetek meg amit éreztek és tudtok vezetni akár 240 felett vagy 200 alatt.Mai krúzunk során ellátogatunk a versenypályára driftelni.
    Utána felmegyünk a kráter tetejére fotózni.

Várunk mindenkit nagy szeretettel feltéve ha komolyan gondolják a tagságot.Nem kérünk a havonta 2x felnéző emberekből