Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Feltelepítettem a másolt TDU-t és amikor belépek a játékba kér egy kódot ami ugyan megvan de nem fogadja el!Miert van ez?
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
TDU 2 nick: SpeedHUN
Maserati MC12, Maserati Gransport, Maserati Spyder 90th Anniversary 2005, Maserati Spyder Cambiocorsa 2004, Maserati 3500 GT - 1960.
Teljesítményük kb. a lista szerint csökken.
Van egy küldetés, ami idõben elég húzos, nekem csak a Maserati MC12-vel sikerült. Bár a fórumon olvastam olyat, hogy bizonyos kanyart vagy kanyarokat le lehet vágni, így is nyerhetsz idõt, de ezeket nem ismerem.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
de meg mutatom mit hol tudsz venni

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
Kellene egy kis help. Megvettema gamet, feltelepitettem, de sehogyan sem tudok kapcsolodni a TDU serverre. Gamy spy ID m van, de azt irja, h nem tud kapcsolodni.Pls help.
[email protected]
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Jah, ugye nem parasztság "susogósba" meg pulcsiba ferrarit vezetni?<#rolleyes>#rolleyes><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
jah egyébként nem tom mi lehet a baja... talán tedd a txt filet csak olvashatóvá... (miután beleírtad manualisan a kódot)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://9gag.com/gag/5135249
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
de csoro vagy -.-"
me' nem szereti a játék, ha tört egy kicsit..
Szánalom a köbön...
http://www.freetvmaci.info/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ehhez annyit fûznék, hogy voltunk egy kicsit ford islandon és jumpolgattam egy kicsit:D
Szintén, csak most a hajót vettem célba.
Mien helyek vannak ezen a kicsiny szigeten, éppen benne a vízesésbe.