107666
-
várok mint a jógyerek :D még mindig :D -
oda megyek csak Crampus kapott egy kocsit tőlem -
na vaccap? :D ennyit nem késik egy óra sem :( -
ott leszek B kategóriás Ascarival mivel csak az van :D -
válasz erre: #62600 -
hát nem tom
Jó akkor 8
Saleen elött
Katerogria mi legyen? -
Crampus #62600 8? most volt egy kis dolgom, most jöttem vissza... -
Na jön valaki? -
mondjuk 19:15
Saleen szalon elött
KAt szt G!
De javasolhatsz -
Crampus #62597 Mikor és hol? Kipróbálnám zöldfülüként ezt a krúzolást:-D -
Lehet, hogy ki derítettem így fél év múlva, hogy nekem a TDU-ba miért nem szól mély hang sohase. Kiderült ugyanis, hogy ha valamilyen mikrofon igényű alkalmazást elindítok, akkor eltűnik a mély hang. Szóval valószínűleg a TDU-ba nálam be van kapcsolva a mikrofon. Hogy lehet kikapcsolni a játékban? :P -
Hello! Nem tudja vki hogy lehet e rendszámtáblát cserélni a játékba? Ha igen akkor hogy? Thx -
off:
"A reklámanyagot a müntyeni autószalon VIP napján kaptam. A tájékoztató szerint a BMW kifejezetten a magyar piac, azon belül is a vállalkozóipari szakmunkások igényeit figyelembe véve fejlesztette ki ezt a modelljét, mely egyszerre elegáns, sportos és könnyűszerrel múlja felül a hagyományos terepjárók 100 kilométerenkénti 40 literes üzemanyag-fogyasztását. Ideális városi kisautó, mely a legnagyobb csúcsforgalom idején sem akad el, és bármilyen kis helyen képes parkolni. 1300 Watt teljesítményű hangszórói nemcsak utasok könnyűzenei igényeit elégíti ki, de a gépjármű 750 méteres körzetében tartózkodókét is. Beépített 32 forgalomirányító hangmintája a 'Húzzáközeli rokonba,ipariáramotvezesséinkább!'-tól a 'Haladjon tovább, rendőr elvtárs!'-ig minden közlekedési helyzetre kínál megoldást."

-
majd este 8 körül esetleg felnézek
-
Az enzo kicsit photoshoppos!
Nézzd meg az anyós ablakon át a motorháztetőt(hátul
)
-
A pénz furcsa dolgokat művel.
Jelenlegiről én se tudnám elképzelni, de sosem lehessen tunni... Teccikérteni?
-
Jön valaki gurulni? -
hát igen. na ezért kell olyan nő aki nem szereti az autókat és/vagy nem tud vezetni 

hál istennek az én bnőm se nem autóbuzi (autólezbi akkor már) se a rózsaszínt nem szeretni, szal én ilyenek alól mentes vagyok :P -
Te szadista állat! Élvezted, míg csináltad a fotoshoppal, mi?
-
legalábbis a felső kép -
fortuneless
-
Úgy elképzelem...
Telibekapom az ötöst a lottón. Veszek magamnak valami régi gépet, mondjuk egy DB5-öst, csajomnak egy ferkát, újonnan. Valamelyik nap megszólal, hogy nem tetszik neki a színe, pinket akar. (Itt elgondolkozok, hogy másik csaj, vagy másik szín...) hagyom neki.
Operabál. Menjünk az övével, hogy a bnői megsárguljanak. Oké.
Egy gond van.
Ismerősök, haverok, nem tudják, hogy most irigyeljenek, sajnáljanak, vagy egyszerüen röhögjenek ki? Olyan jól venné ki magát, ha szmokingban kiszállok a pink ferka utasüléséről..... -
mi a baj vele? 

-
Veszel 50 milláért egy pl Ferkát azt rózsaszinre fújod!! 
-
áhh gyárilag nem volt ilyen színű. Max ha nagyon sok pénzed volt fújtak egyet, de inkább sztem az volt jellemző (márha lehet jellemző valami ilyen színre) hogy megvette vki alap színnel, aztán egy fényező átküldte rózsára... hát nagy az isten állatkertje marajunk ennyiben
-
Ha a csajé a verda, akkor előbb szájba, és csak utána lőném tarkón. És a fegyver sem ugyanaz lenne....
Egyébként tökmind1, hogy volt-e gyárilag ilyen mustang. Ez helyszíni kivégzésért kiállt! Attól, hogy van, nem kell megvenni... -
ohh jee 

-
az a hülye, aki megvesz egy autót milliókért, és utána támad egy hello kitty-s barom ötlete, és lefújatja rózsaszínre az autót...na az a hülye. helyszínen tarkónlőni... mint a rózsaszín hummer H2 pl áháááá 
-
ezt énis tudom
-
Gondolom nem a magának a Playmate-nek van ilyen színe, hanem a rózsaszín/pink jellemzőbb egy Nyuszilánynak, mit pl. a fekete. -
és egy Playmate-nek mióta van ilyen színe???? -

::najónem:: -
vagy józsibá lefújta az istállóban
-
Mondjuk ki az a hülye aki rózsaszínben vesz egy autót? -
De van! -
Gyári 66'os Mustang színkódok:
A = Raven Black
F = Arcadian Blue
H = Sahara Beige
K = Nightmist Blue
M = Wimbledon White
P = Antique Bronze
R = Ivy Green
T = Candyapple Red
U = Tahoe Turquoise
V = Emberglo
X = Vintage Burgundy
Y = Silver Blue
Z = Sauterne Gold
4 = Silver Frost
5 = Signalflare Red
8 = Springtime Yellow -
Pontosítva a 66-os gyári katalógusban nem volt, csak speciálisan egyedi rendelésre lehetett kapni ilyen színben.
Playmate Pink (special order) volt a hivatalos megnevezése.
-
jó de ez szekérnek van használva 
-
http://67mustangblog.com/wp-content/uploads/2008/02/donna-michelle-1965-playboy-playmate-pink-ford-mustang-convertible-cover.jpg -
Van egy rossz hírem!
Tényleg van ilyen szinű Mustang
http://images.mustangmonthly.com/featuredvehicles/mump_0611_2w_z+1966_pink_mustang+grille.jpg