Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
2. Info fülre katt
3. Ott a "Game progress"-re
4. Itt láthatod, hogy a következõ szintig mennyi pontot kell még összegíûjtened a továbblépéshez.
5.Majd a fenti kicsi nyilakkal válthatod a kategóriákat, ahol megnézheted, hogy megcsináld ezeket a kis "küldetéseket". Pl.: Vegyél meg 3 Ferrarit és kapsz 60 pontot.
A büntit a célvonal után sikerült összeszedni.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy ez a hsz-em a nevezési lapom. Remélem, nem gyors, hanem technikás versenyek lesznek. Az sem gond, ha jó hosszúak. Mondjuk óra, másfél óra maximummal. Kezdetnek egy kört a szigeten? sürü forgalommal? HC mód, da off?<#idiota>#idiota>
http://www.freetvmaci.info/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
próbáltam AI it is kihívni, de ez nem jön össze:

Rocco: köszi, a felajánlást én, ha nem gond minden indulónak adok 3 milát hogy azért azok is kapjanak valamit, akik nem jutnak el a döntõig
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
Mert ha valaki 10-15 kört jól végig tud menni az szerintem jobbnak számit mintha csak 3 kört gyórsan :D
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
Lehet hogy tull nagyra vágyó vagyok de szeretném ha olyan 30an lennénk.
és utána szépen elosztani arányosan.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez valoszinüleg az én hülyeségem :D
"nem túl gyors" "azon belül is F40"
LOL
vagy 10milka :D
Ezt inkább az élvezet ért kellene csinálni :D
Éppen most beszéltünk meg SpeedLimit-tel egy talit. Akinek van kedve jöjjön, nem túl gyors, B kat. járgányokra gondoltunk, azon belül is F40, de bármi egyéb is lehet. Valami eldugott útról lehetne indulni, idõpont kinek mikor jó? Este 22.00? Vagy az késõ?
Az az hogy itt az sg-n összemérnénk a tehetségünket :D
Csinálnánk selejtezõket és persze dötõt is :D
Persze ehez az kell hogy minél többen jelentkezzenek.
Ha láttok fantáziát ebben, és elég nagy az érdeklödés akkor nekiállok szervezni 1 ilyen SG TDU KUPÁT :D
Az ablakot rajzoltam hozzá , meg a rendszámot. Szerintetek milyen?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU nick: Trimo92
Kidobtam az offline mentésemet és elkezdtem az online-t.
TDU servers available van kiirva, viszont x idõnként egy jókora akadás utánkiirja a játék egy warining ablakban, hogy a TDU szerver nem elérhetõ, próbáljam késõbb...
Ez mit is jelent?
A sárga multi versenyeket is látom, viszont playereket nem.
Þór vígi þessi rúnar