107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • drot
    lol én voltam a hummer me vki írta h jó a hummer krúz közben de én nem fogtam fel h miva XD
  • drot

Én csak ezt az egy képet csináltam:) és pont a csávóm nem nézett ide xD
  • Szabi1991
    me'hogy?
  • Pepsi Twist
    fuck u :D
  • cicai
    xD
  • Szabi1991
    kivágtam a fekete részeket -.-"
  • Pepsi Twist
    ez nem 1024x768 :D
  • Szabi1991
    1024x768 minimum grafika -.-"
    stabil 25 fps xD
  • Pepsi Twist
    az igen
  • Szabi1991

• Szabi1991
    edonis
  • Misi az ezredes
    A bugaty veiron az meik autót írja felül?
  • Higany
    Legközelebb akarok menni veletek én is krúzolni!
  • Roger6
    Te miért nem voltál Memphis?
  • Roger6
    Azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a "Slowkiller Cruise" egész jól sikerült, köszönet a sok érdeklődőnek! :) Az elején azt hittem, hogy csak ketten leszünk ToMeE-val, mert szinte senki nem jelzett vissza, amikor meg odaértünk, fullon volt a layer fél perc alatt! :) Remélem ti is jól éreztétek magatokat (mert én igen), szerintem jövő héten is rendezhetünk egy ilyen lassabb krúzt, ha lesz rá érdeklődő! Addig meg nyomassátok az A-s verdákat!
  • HUNMemphis
    Szép képek!
  • orszagtom
    Valóban jól sikerült a Grabowszki által szervezett krúz! Köszönet érte a szervezőnek és a résztvevőknek is. Egy pár kép:

Az elején

Félidőben

És a kemény mag a végén
  • Misi az ezredes
    THX a krúzt nem maradtam sokáig de jó volt
  • drot
    kösz a krúzt nagyon jó volt
  • Misi az ezredes
    nekem nem tette be :O
  • Misi az ezredes
    Szintén olyannal megyek
    meik autó helyére teszi be?
  • Szabi1991
    én már ott vagyok, egy kis rőnó-val :D
  • bevizzoli125
    Köszönöm a segítséget
  • Roger6
    Szép jó estét!

Egyre szomorúbban krúzolgatok a szigeten. Egyre több emberrel találkozok, aki csak azért ül le a gép elé, hogy másokat idegesítsen idétlen vezetési stílusával, vagy azért, hogy mások idegeit feltornázva lökdösődjön egy "jót". Továbbá egyre több olyan embert látok, aki bent csücsül egy A vagy B kategóriás járgányban, de vezetési tudásuk erősen vetekszik a nullával. Minden kanyarban keresztbe állnak az úton full Driving Aid mellett...
    Innen pattant ki a fejemből a dolog, hogy tartok egy krúzt. Egy F kategóriás krúzt. "Méltatlanul elfeledett" kategória ez sajnos. Nem érdemli meg. Ma már csak a kezdők/újrakezdők karcolnak F kat-og verdákkal, pedig élvezet őket terelgetni. Ráadásul a gyors vezetésükhöz elengedhetetlen a pontos, precíz vezetés. Ha egyszer lemaradsz versenyben egy hiba miatt, nehéz lesz velük a hátrányt behozni, mert ők nincsenek 100-on 3 mp alatt. De ez így jó, sőt, gyanítom, hogy egy-két lúzer a szerveren még ezeket a járgányokat sem tudná elvezetni DA nélkül... Én szeretem ezt a kategóriát, olyan nosztalgikus érzés.
    Látom ma nem volt túl aktív a fórum, így nem számítok túl sok résztvevőre a krúzon, de azért meghirdetem, hátha...
    Szóval én egy Audi A3-al leszek (szórólapon a kép), Cadillac szalonnál. 20:15-kor kezdődik el a találkozó, 20:30-ra tervezem az indulást. Útvonal nincs, csak megyünk bele a nagyvilágba. DA off, és ha lehet, akkor HC on. E és F kategóriás kocsikat várok első sorban, de igazából mindegy mival jössz. A kis A3 nem sokszor fogja elérni a 250-et, így sebességkorlátozásnak szerintem nincs értelme. Nem akarok túlságosan szabályosan menni, jobbról előzés felőlem ok, ha a szembe sáv foglalt, táblák most nem fognak érdekelni, mert mire újra elérem a 100-at a kocsival, vége egy filmnek. Gyertek, ahányan tudtok!

Keressétek Grabowszki-t, vagy ToMeE-t (szerintem egy layeren leszünk úgyis)

Ja, és a szórólap (Slowkiller Cruise):
  • orszagtom
    Tökéletes volt Grabowszki válasza,
    Maserati GranSport, és Jaguar XKR Coupe
  • Roger6
    Hé-hé mester, köszi a krúzt, kurv@ jó volt!

Nagyjából én is ilyen képeket csináltam, mint Tomi, úgyhogy inkább azokat rakom fel, amik különböznek.

Driftelgetés a parkolóhelyre (azért a visszapillantóban nézem a virágokat, nehogy rájuk hajtsak)

Tomival elhúztunk egy csillagvizságlóba is, hogy okosodjunk (hát én nem lettem okosabb, az tuti)

Kicsit túlhajtottam a vasat, szerintem valami baja is lett, vagy mijaza a fehér csík mögöttem...

Aztán a jól megérdemelt pihenés
  • Roger6
    Szia!

Maserati Gransport az egyik járgány, a Jaguar meg azt hiszem XKR Coupe, de ezt inkább Tomi tudja biztosan.
  • bevizzoli125
    Helo!
    Megtudnátok nekem mondani a képen láthato jaguár és masarati teljes nevét?
  • Bandey
    neem, szerintem meg... mivel aki nagyon pro, annak be kell adnia ilyen csaló dolgokat, mint láthatatlan rendőrótó, keresztbeforduló civilek, meg hogy neked mennek, stb, , mer máshogy nem tud kárt tenni bennünk
  • Misi az ezredes
    Jah de akkor én naon prő vagyok hogy eddig mindig sikerült kikerülnöm őket ^^

Még mindig nem jött meg a g25 már sík ideg vagyok már több mint 2 hete meg van rendelve
  • Pepsi Twist
    új lopakodó zsernyákok :D
  • orszagtom
    Köszönöm! :)
  • Falkon
    Jó képek!
  • orszagtom
    Grabovszkival kanyarodtunk délután egyet, ami szokás szerint tök jó volt! :) KÖSZI!!!

Először egy Lotussal meg egy Saleen-nal mentünk:

Aztán átváltottunk a jó öreg D-katos autóinkra:

Betörtünk egy ingatlanra, és nyomtunk egy Tennis meccset:

Dolgoztunk is, mert a benzin ugye pénzbe kerül, azt meg meg is kell keresni...

És a jól megérdemelt pihenésünk ugratásokban teljesedett ki:
  • Misi az ezredes
    Lehet mert láthatatlanok?
  • Falkon
    Én is neki mentem párnak azért nincs kedvem
  • Misi az ezredes
    én sem találkoztam velük :/
  • Pepsi Twist
    dettó
  • Atti12
    én egyszer nem töröltem még ki és sose találkzotam láthatatlan rendőrökel. :S
  • Bandey
    ÚÚÚ baszki, ez most nagyon felbaxott... viszem az autót jópénzé, és 6, azaz 6!!! láthatatlan rendőrautónak mentem neki 21km alatt!!! A keresztbeforduló autósokról meg nem is beszélve... minden 2ik autós küldetésnél ki kell törölni ezt a radial izét, vagy mi a rák???