107666
-
Légyszíves ien kérdésekkel az OFFba memjél! Ha meg ennyire hülye vagy akk. így jártál!
Sztem még pár ien HSZ és banán lesz! -
B2man #63856 Az enyém meg nem jelent meg. Mondjuk Te már leírtad, amit én is akartam.
somdav95 láccik, hogy azt a 13ezret te raktad bele, nem csak az órát pörgetted, jól kűldöd a vaspacinak. -
ja mint a cigányok :D osztódnak ha megölsz 1et...
amúgy kiütöttél valakit... -
he duplicálodot mi a fa** ez osztódik? :D -
TDU az elsö? :DD -
Persze, mond :) -
-
bigbigle #63845 ok.majd lehet egy kérdésem? -
lol!
Népszerű témák
1. Test Drive Unlimited
Tartsuk meg! :) -
off
nesze neked magyar nyelvű a szoftver

/off -
LOL:D -
versenypálya melletti parkolóban 

(pályáról lehet bemenni, ha valaki nem tudja) -
Ma este vegyes tali a szokásos 9 órás időben, viszont mivel kérték hogy ne a Ford Islanden legyen, várok ötleteket hogy hol találkozzunk :) -
sztem korekt gép. azzal csináltam meg az öszes (amit lehetett vele) extra versenyt :) -
Utána num6 -
nyomsz egy num 6-ot azt gyorsulsz-nyomod-fékezel és azt méri le -
Hát a skyline-t kipróbáltam, annyira nemtetszett.... De a krúzra menni fogok, ha az időm engedi :) -
Illetve addig oké, hogy benyomom a K betűt de utána mit kell csinálni? -
Reggelt!
Mi az a Chronopack? :D (gondolom már rengetegen megkérdezték, de én megint megfogom)
Skyline talira jelentkeznék én is. -
nem mintha vehetnél egy enzo-t csak úgy egy ferrari szalonban pesten, vagy külföldön 
-
Köszönöm! 
-
B2man #63831 Affene. Kedvenc kocsim, de sajna délutános leszek.
Sebaj, remélem lesz még ilyen futam.
-
Driving Aid
a játékban a D-vel tudod előhívni és ezzel szabályozhatod a kerekek kipörgését, a fékeket meg pár ilyen apróságot. -
Driving Aid- seítség hogy ne pörögj forogj a kanyarokban -
Ez érdekes lesz, mindenképpen megpróbálok ottlenni 
Az utat pedig tudom de nem válalok felelősséget
-
Hát biztos idegesítő vok! És elöttem már 800an megkérdezték! de mi az a DA?
mentségemre legyen mondva h. a FAQba nincs benne! -
Igaz nincs skyline-om de majd veszek egyet, úgyis fontolgatom a Sagaris mellé egy lassabb kocsi beszerzését. ( van egy Alfa 8c-m de azt nem szeretem... ) Lehet hogy menni fogok! Az utat tudom, de örülnék ha nem én vezetném a krúzt
-
Somdav95 barátommal teljesen egyetértek, túl sok olyan emberke van a szigeten, aki A kat-os kocsival karcol, de vezetni nem igazán tud. Ezzel kapcsolatban már ugye kifejtettem a véleményem az előző F-es krúzom proglógjában (#63469-es hsz-em). Szomorú. Na mindegy.
Nos, hogy újra előtérbe helyezzük a kisebb kategóriájú kocsikat, rendezek egy Skyline krúzt. Ugyebár E kategória, de szeretném, ha mindenki Skyline-al jönne. Elég egyedi autó, 4WD, gyorsulásra talán még egy-két D-s kocsit is elér, vagy megközelít. Szórólapon mindent megtaláltok. A HC és DA csak javaslat, természetesen ha valaki ezekkel, vagy ezek nélkül szeret vezetni, akkor úgy jön. Szabályok betartását egyelőre nem tartom fontosnak, de majd megbeszéljük a helyszínen, ki hogyan akar. Szigetkör lenne a cél, de megmondom őszintén, annak ellenére, hogy már milliószor megtettem a szigetkört, nem tudom az utat, szóval jól jönne egy kis segítség valakitől. Remélem az időpont megfelel. Jó lenne, ha visszajeleznétek, hogy jöttök-e, mert a legutóbbi talin nem jelzett senki, aztán fel sem fértünk egy layer-re.
Akkor a szórólap:
-
KoeniggSEGG az 1 kaka :D télleg azt azok tudják vezetni akik a TDUban élnek :D -
Írok PMet! :) -
Hát jah!
Ugye nekem van a Porschém.Nem szoktam hajtan ia drágát mert most minek menjek 200 fölött a tömegbe?Semmi értelme.Ha akrom odalépek neki és hip hop 350 felett tépek de ezt nagyon ritkán teszem.
Inkebb gyorsulgatni szoktam lámpáknál.Méregetek.Sajnos nincs már meg az a kép ahol olyan jó idő alatt gyorsultam 100-ra.Nah majd ha lesz PS-em akkor nyomatok pár eszklúzív képet nektek.
Jah meg a napokban jöttem rá hogy a Turbo S hamarabb eléri a 370-et mint a Carrera S.Pályán a Carrera S a fékezé elött 337-et visz.Turbo S 350-et.Igaz hogy utána egész keményen használom a féket meg a motorféket is de megáll.
Jah meg ami poén hogy sebességben a Turbo S-el lehet a leghoszabban fékezni.Világít a lámpa vagy egy percig.
Én vezettem LM-et.Gyönyörűen vitte a 350-et és tapadt is.GTR és LM egy szinten vannak szinte.De mivel gyorsabbra vágysz ezért én a GT-t ajánlom.Koeniggsegről ne is beszéljünk mert ahoz sík idegek kellenek.
-
ingame vagy itt szeretnéd? :D -
Értem! :) Hát felőlem elmondhatod h. mit csináljak!
Nem vok ellene! Ha van időd!
-
elmondom mit hogy csinálj :D már van benne nekem több mint 2000km :D szóval ismerem a verdát -
jajj! :D Azt hogy? :P -
mondom GTR :D ha akarod adok 1 gyorstalpaló tanfolyamot :D -
elég lenne 1 dodge viper is... nem kell ide audi :D valami B vagy C katos verda... -
1000% ig egyetértek! De viszont ha egy játékban 100m-enként fának hajt! Akk. lehet h. megtanulja egy életre h. az életbe soha ne vezessen így!
#63812: ok! ;) Köszi! Akk. ránézek arra a F1 Mclaren-re
-
mekláren efegy gétéer ezzel az összes LM-est meg a GT-st sőt az F1 meklárent is... (HCben) vertem mint a szar :D GTR jól gyorsul, megy mint a veszett egér és ezzel lehet a leggyorsabban bevenni 1 kanyart úgy hogy ne csússz le az árokba (csak az árok szélére
) és igaza van memphisnek :D ezeket ésszel kell vezetni mert ezek képesek 350nél kanyarba (padlógáznál) megpördülni :D
-
Az a baj hogy egy csomó ( vezetni nemtudó ) kölyök A kategóriás kocsit vezet a játékba, és persze nembírja ki hogy 100 méterenként ne menjen fának. Nemértem ennek miértelme? Inkább Audi TT-n tanulna meg először játszani...