Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a kruzt srácok...
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
az autó is szép tiszta... bár kicsit pixeles xD
szal a Ford Sziget parkolójában várok rátok....

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Már nagyon rélg nem tudtam játszani, nmert egyaszerûen akármit xcsinálok 4bõl 1 embert látok jól, a többiek mindig kapcsolathibáask... nem tudjátok, hogy mit kéne tenneM? 8m/512k-s netttel ez azér ciki :(((( próbáltam már routerrel is meg anélkül is de le se szar... :((
Sessionben menjünk majd, kitalálok valami jó uticélt, ajánlhattok is.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...