107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • orszagtom
    Gurultunk Grabowszkival délelőtt, köszi, fasza volt!!!
    Fitti, kár, hogy nem tudtál jönni

• somdav95
    Gonosz vagy Luna
  • BB7
    Nem! Térkép nincs benne! vagyis nekem nemadtak! De ha másnak volt a dobozban akk. fejberúgok mindenkit az 576-ba! XD

Nevano! #66355 az mire ment? Nekem?
  • Johnny 19
    én vevő vagyok rá. 12:45? még kajolok eggyet
  • Lunatic83
    3x hipp hipp hurrá, + 1 vérpistike
  • Martinez01
    cső! ha megveszem a játékot akkor lehet online jáccani ha jól tudom :D.És ha megveszem van benne térkép is Nem?de ha minden összejön akkor megveszem a teszkóba a nem gazdaságos verziót (XD) és akkor rendezek egy krúúzt de még nem biztos.
  • bbb007
    krúúz????:D
  • Misi az ezredes
    Jah xD én vaksi basszus
  • Lunatic83

a Lambot ne a Japan Auto Parts-ba vidd...
  • Misi az ezredes
    Kösz, én is ezt néztem de a "vakon"-t úgy értettem hogy nincs oda írva a térképre mit hol szerelnek ezért mivel nekem most nem megy neten a game nem tudom megomndani...
  • Lunatic83
  • Misi az ezredes
    A lambo az olasz és azt hiszem É-K-en van az olasz tuning műhely! de így vakon h nem néztem meg a térképen meg nem mondom hogy hol van pontosan...
  • Firerock
    és a Lambo?
  • underground2
    Mennek szívesen, de sajnos a gépemen most nincs et!
  • bbb007
    valaki jön gurulni????,
  • underground2
    Sziasztok!
    Egy fontos kérdés, a szigeten hol található a Ford tuning bolt?
  • Misi az ezredes
    Kérlek fog most már vissza magad! Azért mert valaki nem ért a játékhoz mert most kezdte és olyan kérdései vannak mint nekünk anno nem kell egyből leszidni...

Én szívesen segítek ezért csinálom a FAQ-t és ha esetleg te is szeretnéd hogy a "noob" banda ne kérdezzen hülyéket segíts és kész...
  • Misi az ezredes
    De maradunk nyugi és a honlapot szerkesztem hogy majd a banner jó legyen meg minden! Igyekszem csak közben dolgozok is :) és a 2-ő egyszerre elég akadozva megy bocsi...
  • BB7
    Hidd el, hogy nem akartam kitolni veled! De mind1!

Annyira jó, hogy mindenki átmegy a másik topicba! Itt meg nem marad senki! Aztán senki nem fog majd válaszolni a a kérdésekre, stb! Ennek van értelme! Igazatok van! Tök mind1! Mindenki a másik tápig-ban van és ide se bagózik! ERGO: Ezt se olvassák! De higgyétek el! Nem kell sok és az is meg lesz szpemmelve/illetve valaki odatalál [Nem nehéz! Szerintem el kellett volna dugni!]!
    Ennek így semmi értelme! De mind1!
  • Misi az ezredes
    Nem jó a netem :( de mennék :)
  • solo
    Hi all..valaki nemjön gurulgatni, cakúgy? Ésszel...
  • Dustman
    Csak felnéztem és megdöbbenve látom hogy felcserélődtek rendesen a játékosok és a fórumozók. Hát igen minden elmúlik lassan de azért szép kis nyarunk volt.
  • Roger6
    Köszi, hogy pontoknak jelölted a linket, és ekkora balfasz vagyok, hogy nem veszem észre a kicsi kék pöttyöket. Ennél csak az lenne a jobb, ha space-t raknál a link helyére. Miért nem lehet kiírni, hogy ezér meg azér. Ja, tudom, én kérek sokat, itt nem ez a színvonal. Na jól van, elhúztam innen én is, ahogy a többi öreg.

Mákolecsó!

Sok szerencsét Misi házigazdaként, csak aztán győzz rendet tartani, meg törölni a sok hsz-t!
  • DJ RX7
    Na sikerült elindítani minden király csak nem látja a playerokat de a szerverre felcsatlakozik. mármint úgy nem látja a playerokat, hogy az autójukat nem látja meg. szóval mutatja a térképen, hogy hol vannak, csak nem látja őket. én is ráteleportáltam és egy layeren voltunk de nem láttam őt sehol.
  • laci1993
    lenne még egy kérdésem az miért van hogy a térképen látom az embereket de az úton emg nem van 1-2 akit látok de más nem haveromat se?
  • Misi az ezredes
    Pedig ott a FAQ pont az üzenő doboz felett!!!
  • Johnny 19
    No problem.
  • Firerock
    én is
    csak Szarvason lakom
    és 150km Pest
    ha a teszkóba is hasonló áron van akkor ott venném
    am ez a multi úgy működik hogy 1.db szeró van és azon megy mindenki?
  • BB7
    Hát ez komolyan kész! Kérlek nézd meg MÉG EGYSZER AZT AMIT ÍRTAM! És utána dönts, hogy ki az "értelmes ember" köszönöm bizalmad!
  • Falkon
    Átment egy másik tdu sg-s fórumra ahol a régi arcok vannak
    Ha érdekel privátba elküldöm a cimet
    A sok "vérpistikék" ne tudjanak oda jönni
    bye
  • laci1993
    köszi.
  • Johnny 19
    Nem csak az a lényeg hogy meg vedd a házat és egy versenyt csinálj meg. De a GPS mutatja hogyha kell még valahova menned. ha nem mutat semmit akkor nyomd be a térképet és keress emberkéket. Ennyi meg egy bambi.
  • laci1993
    Én ma vettem a tescoban 3990-ért. És az lenne a kérdésem hogy belépek online ra és előbb el kell érnem valamilyen szintet a karierben mielőtt találkoznéka többiekkel?
  • Johnny 19
    Én most vettem az Auchanban kedden. 4000-ért. KB ennyi a tescoba is. De az gazdaságos. Lehet hogy nem megy online :)
  • Johnny 19
    Semmi gond. Majd be pótoljuk
  • IJIazz
    nem szabad crackelni, csak töltsön le egy miniimage-t a gamecopyworld.com-ról, használja a lehető legújabb Daemont(emulációnál kapcsoljon be mindent) és akk mennie kell dvd nélkül is
  • DJ RX7
    576-ban 2k
  • Martinez01
    hy! nem tudjátok mennyi a teszkóban a TDU? mert most vásárolnám meg 2 héten belül
  • DJ RX7
    átküldtem neki az eredeti exe-t, de kéri a dvd-t. warez verzió be van mountolva.
  • Roger6
    Elvileg eredeti .exe fájl, plusz serial, és működik (crack nem kell).