107666
-
Gurultunk Grabowszkival délelőtt, köszi, fasza volt!!!
Fitti, kár, hogy nem tudtál jönni
-
Gonosz vagy Luna 
-
Nem! Térkép nincs benne! vagyis nekem nemadtak! De ha másnak volt a dobozban akk. fejberúgok mindenkit az 576-ba! XD
Nevano! #66355 az mire ment? Nekem? -
én vevő vagyok rá. 12:45? még kajolok eggyet
-
3x hipp hipp hurrá, + 1 vérpistike
-
cső! ha megveszem a játékot akkor lehet online jáccani ha jól tudom :D.És ha megveszem van benne térkép is Nem?de ha minden összejön akkor megveszem a teszkóba a nem gazdaságos verziót (XD) és akkor rendezek egy krúúzt de még nem biztos. -
krúúz????:D -
Jah xD én vaksi basszus -
a Lambot ne a Japan Auto Parts-ba vidd...
-
Kösz, én is ezt néztem de a "vakon"-t úgy értettem hogy nincs oda írva a térképre mit hol szerelnek ezért mivel nekem most nem megy neten a game nem tudom megomndani... -
-
A lambo az olasz és azt hiszem É-K-en van az olasz tuning műhely! de így vakon h nem néztem meg a térképen meg nem mondom hogy hol van pontosan... -
és a Lambo? -
Mennek szívesen, de sajnos a gépemen most nincs et! -
valaki jön gurulni????, -
Sziasztok!
Egy fontos kérdés, a szigeten hol található a Ford tuning bolt? -
Kérlek fog most már vissza magad! Azért mert valaki nem ért a játékhoz mert most kezdte és olyan kérdései vannak mint nekünk anno nem kell egyből leszidni...
Én szívesen segítek ezért csinálom a FAQ-t és ha esetleg te is szeretnéd hogy a "noob" banda ne kérdezzen hülyéket segíts és kész... -
De maradunk nyugi és a honlapot szerkesztem hogy majd a banner jó legyen meg minden! Igyekszem csak közben dolgozok is :) és a 2-ő egyszerre elég akadozva megy bocsi... -
Hidd el, hogy nem akartam kitolni veled! De mind1!
Annyira jó, hogy mindenki átmegy a másik topicba! Itt meg nem marad senki! Aztán senki nem fog majd válaszolni a a kérdésekre, stb! Ennek van értelme! Igazatok van! Tök mind1! Mindenki a másik tápig-ban van és ide se bagózik! ERGO: Ezt se olvassák! De higgyétek el! Nem kell sok és az is meg lesz szpemmelve/illetve valaki odatalál [Nem nehéz! Szerintem el kellett volna dugni!]!
Ennek így semmi értelme! De mind1! -
Nem jó a netem :( de mennék :) -
Hi all..valaki nemjön gurulgatni, cakúgy? Ésszel... -
Dustman #66348 Csak felnéztem és megdöbbenve látom hogy felcserélődtek rendesen a játékosok és a fórumozók. Hát igen minden elmúlik lassan de azért szép kis nyarunk volt. -
Köszi, hogy pontoknak jelölted a linket, és ekkora balfasz vagyok, hogy nem veszem észre a kicsi kék pöttyöket. Ennél csak az lenne a jobb, ha space-t raknál a link helyére. Miért nem lehet kiírni, hogy ezér meg azér. Ja, tudom, én kérek sokat, itt nem ez a színvonal. Na jól van, elhúztam innen én is, ahogy a többi öreg.
Mákolecsó!
Sok szerencsét Misi házigazdaként, csak aztán győzz rendet tartani, meg törölni a sok hsz-t!
-
Na sikerült elindítani minden király csak nem látja a playerokat de a szerverre felcsatlakozik. mármint úgy nem látja a playerokat, hogy az autójukat nem látja meg. szóval mutatja a térképen, hogy hol vannak, csak nem látja őket. én is ráteleportáltam és egy layeren voltunk de nem láttam őt sehol. -
laci1993 #66345 lenne még egy kérdésem az miért van hogy a térképen látom az embereket de az úton emg nem van 1-2 akit látok de más nem haveromat se? -
Pedig ott a FAQ pont az üzenő doboz felett!!! -
No problem. -
én is
csak Szarvason lakom
és 150km Pest
ha a teszkóba is hasonló áron van akkor ott venném
am ez a multi úgy működik hogy 1.db szeró van és azon megy mindenki? -
Hát ez komolyan kész! Kérlek nézd meg MÉG EGYSZER AZT AMIT ÍRTAM! És utána dönts, hogy ki az "értelmes ember" köszönöm bizalmad! -
Átment egy másik tdu sg-s fórumra ahol a régi arcok vannak
Ha érdekel privátba elküldöm a cimet
A sok "vérpistikék" ne tudjanak oda jönni
bye -
laci1993 #66336 köszi. -
Nem csak az a lényeg hogy meg vedd a házat és egy versenyt csinálj meg. De a GPS mutatja hogyha kell még valahova menned. ha nem mutat semmit akkor nyomd be a térképet és keress emberkéket. Ennyi meg egy bambi. -
laci1993 #66333 Én ma vettem a tescoban 3990-ért. És az lenne a kérdésem hogy belépek online ra és előbb el kell érnem valamilyen szintet a karierben mielőtt találkoznéka többiekkel? -
Én most vettem az Auchanban kedden. 4000-ért. KB ennyi a tescoba is. De az gazdaságos. Lehet hogy nem megy online :)
-
Semmi gond. Majd be pótoljuk
-
nem szabad crackelni, csak töltsön le egy miniimage-t a gamecopyworld.com-ról, használja a lehető legújabb Daemont(emulációnál kapcsoljon be mindent) és akk mennie kell dvd nélkül is -
576-ban 2k -
hy! nem tudjátok mennyi a teszkóban a TDU? mert most vásárolnám meg 2 héten belül
-
átküldtem neki az eredeti exe-t, de kéri a dvd-t. warez verzió be van mountolva. -
Elvileg eredeti .exe fájl, plusz serial, és működik (crack nem kell).