107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Én meg megyek kereket cserélni a Jettán
  • Lunatic83
    leléptem, bye
  • Johnny 19
    Lakott területen kívül 90 a megengedett sebesség
  • Lunatic83
    én csak 18 után leszek elérhető a szigeten....
  • belisz
    Én ezt fogom tenni,nem fogom szétcseszni a "PRO" társaim játékát...
  • Johnny 19
    Lunatic, Ladics, Somdav, nincs kedvetek még egy krúzra? Csak úgy felvetőlegesen. Kicsit unom magam.
  • somdav95
    Na azokat megütném szívesen. Legalább ne hajtana gyorsan, ha szépen lassan menne és tanulna meg vezetni...
  • Roger6
    Úgy, hogy nem vagyok 15 éves, és ésszel vezetek. Ennyi.
  • somdav95
    Simán tudok TDU-ba is 50-70 közt menni városba ha úgy van kedvem. És van olyan hogy olyan kedvem van !
    Luna: Hát nem tudsz olvasni?? Az 1790 Ft !! Az a 9 forint sok pénz ! xD
  • Lunatic83
    főleg egy rookie-nál, még nincs pénze semmire, talán van két autója, erre kap egy A kategóriás járműt.....wwwwwwwwwwwáááááhhhháááá :)
  • Lunatic83
    már 1799ért megkapni a játékot...
  • belisz
    Na ez az....olyan mintha lenne az életben egy Ferrarim (amit épp utálok,de legalább megy 300-at,már amelyik...) és városban megyek 50-el,lakott területen 80-al,autópályán meg 130-al......hát a f@szt!!! :D
  • Atti12
    bazz lassan ingyen van :D. Én meg megvettem 10k ért..
  • BB7
    Amikor a kezedbe adják annak a bizonyos autó kulcsát amiről tudod, hogy a 300at lazába kipörgeti, akkor te hogyan tudsz 130al menni?
  • somdav95
    Láttam kaptál kettő arcoskodás strigulát. Minden elismerésem Hogy megy az autó szállítás? Sikerül? Ne menj gyorsan mert akkor úgyis lecsúszol. Csak szépen lassan, Lunára nem mindig kell hallgatni ! xD
  • somdav95
    Mit 2000? 1990 a boltba Teljesen igazad van, vegye meg fele mindenki !
  • Neoncsoves
    Szerintem aki még mindig warezzal próbálkozik az ássa el magát.
    2000Ft a játék!
  • Lunatic83
    akkor jó! ;)
  • bbb007
    mármint én?:D én vérbeli nem vérpisti vagyok xD
  • Lunatic83
    én bízok benne, ő nem vérpisti, ő tud menni annyival!!
  • somdav95
    Jó hát de kocsi szállításnál basszus nem mehet 300al
  • Lunatic83
    a 130km/h = agyhalál ;)

az élet(és természetesen a villanyoszlop gyűjtögetés) 300 felett kezdödik...
  • bbb007
    kössz:D én inkább szeretek hamar célba érni de mindjárt meg unom magam aztán bele is csapok a lecsoba oszt 3 kocsit beviszem
  • [HUN]FaTaL
    Hiába raksz a tetejére akármit, most is kintvan a szövegmezőben is meg fölül is hogy tilos a warez mégis kétnaponta jön valami balfasz és megkérdezi hogy lehet e nem eredetivel multiban tolni..Egyébként pedig van a játéknak kézikönyve, valamint readme.txt-je amiben le van írva hogy, hogy kell csatlakozni és milyen portokat kell a játékhoz kinyitni a tűzfalon. Az meg hogy mi hol van a térképen, googleba beírja hogy Test Drive Unlimited MAP és van vagy 200 találat...
  • somdav95
    Kocsi szállításhoz: Menjél lassan. Max 130. Simán meglesz mindig perfectre !
  • bbb007
    kac kac kac:D
  • somdav95
    Az nem igazság hogy vissza is lehet olvasni, vagy hogy esetleg meglehetne esetleg nézni a FAQ-t?? Gondolkozz már
  • belisz
    Én nem osztom az észt,csak ez az igazság,ha nem tetszik az a te bajod...
  • Lunatic83
    igen - kérdés ezt mire értettem ;)
    hogy beteg vagy, vagy pedig kapsz valamit....

elkeserítelek, nem kapsz semmit, max több pénzt vagy több ruhajegyet, azt csá, de a %-ba nem számít bele...
  • BB7
    Engem is! 2KM kell és egy láthatatlan rendőr! GRRR! Na még egyszer! 1,5KMnél beszarik a GPU és gyönyöű színes vonalak ide-oda repdesnek nem látok semmit! GRRRRRR!

Csak én vagyok annyira beteg, hogy minden MISSON-t Perfektre csinálok meg?
    És kapok valamit ha minden Perfekt lesz?
  • Lunatic83
    ne is mond, lassan kell menni mint a csiga, nem lehet ütközni... utat elhagyni...stb....
    nem is mondtam , h mindet csont nélkül végeztem el..... :P

ha esetleg ütközöl, még az elején, nyomd meg a P gombot és restart....
  • somdav95
    Nem 100at, 500at,
    belisz: Most osztod az észt? Egy ember nem tud annyit megcsinálni hogy visszalapozzon néhány oldalt? Az még 3 perc sincs...
  • belisz
    az már másik dolog,hogy balfaszul vezetsz...:DDDD
  • bbb007
    kössz a tippet csak fel basz engem a kocsi szállitás
  • Lunatic83
    ne félj van annál rosszabb autó is, az SSR :)

ilyenkor még pangás van a szigeten, ajánlom nézd meg a térképen hol vannak olyan küldetések ahol autót kell visszavinni, s vidd vissza őket, lehetőleg csont nélkül, s kapsz érte sok zsetont és válts autót!
    és akkor majd nem vernek rád 100métert másodpercenként rád egy krúzon majd a többiek.... ;)
  • belisz
    Egyszerű a megoldás.

készíteni a lap tetejére egy szép kis bannert.
    lásd:Euro Truck Simulator topic.
    És akkor nem lenne balhé,hanem aki idejön és fogalma sincs,hogy mit kéne csinálni,azt nem elküldeni a picsá**,hanem vagy szépen mondani neki,hogy 'te figyu,olvasd el a bannert ',vagy ha visszajön,hogy nem jó meg minden,akkor áldozol rá az életedből 3 percet és küldesz neki egy privát üzenetet,amiben lépésről,lépésre le van írva minden. ilyen egyszerű. különben elmegy az egésztől a kedve és ott hagyja a francba az egész TDU-t meg az SG-t mondván,hogy "köcsög paraszt banda,nem képesek segíteni"...és bizony teljesen jogosan mondja. Én se tudom,hogy fogok majd TDU-zni online. megpróbálom magamtól,ha nem megy akkor eljövök ide,ha úgyse megy akkor hagyom az egészet,mert tudom,hogyha valamit megkérdezek akkor "vérpistike" leszek. Na ennyi,ez az én véleményem,lehet püffögni.
  • bbb007
    valaki kruzolni jön ?? az vegyen fel adatlapomrol msn-re és megdumáljuk nekem egy audi tt-m van ((sajnos))
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nem azért vérpistike. Azért vérpistike mert nem képes önállóan felcsatlakozni a szerverre, megkeresni a boltokat, átírni a serialt stbstb pedig le volt már írva 100x és ottvan a lap alján a kereső...
  • Lunatic83
    tudom, de most valahogy ilyen kedvem volt...;)

off: egy elment, jöhet a következő!! :)

amúgy most írok valami faq szerűséget, bár félek h összerakom a weboldalt s végül megunom a tartalom feltöltésénél...
  • belisz
    nem értem mi bajod/bajotok!!!
    Azért mert valaki 2 ezer forintért veszi meg a játékot,nem pedig 10 ezerért vagy többért,azért már "vérpistike"??
    amíg nem tudjátok,hogy hogyan vezet,köcsög-e vagy direkt megy neked, vagy esetleg a két ezer forintos játékával tud normálisan vezetni addig miért bíráljátok el?? Én is 2 ezerért veszem meg a játékot,tessék csak utálni. Na én is húztam ebből a topikból,pedig csak 3 napja vagyok itt. A többi öregnek igaza volt. na cső!
    ".....................kedves SG fórum,fel kéne ébredni"
    :D