107666
-
Én meg megyek kereket cserélni a Jettán
-
leléptem, bye -
Lakott területen kívül 90 a megengedett sebesség
-
én csak 18 után leszek elérhető a szigeten.... -
Én ezt fogom tenni,nem fogom szétcseszni a "PRO" társaim játékát... -
Lunatic, Ladics, Somdav, nincs kedvetek még egy krúzra? Csak úgy felvetőlegesen. Kicsit unom magam. -
Na azokat megütném szívesen. Legalább ne hajtana gyorsan, ha szépen lassan menne és tanulna meg vezetni... -
Úgy, hogy nem vagyok 15 éves, és ésszel vezetek. Ennyi. -
Simán tudok TDU-ba is 50-70 közt menni városba ha úgy van kedvem. És van olyan hogy olyan kedvem van !
Luna: Hát nem tudsz olvasni?? Az 1790 Ft !!
Az a 9 forint sok pénz ! xD
-
főleg egy rookie-nál, még nincs pénze semmire, talán van két autója, erre kap egy A kategóriás járműt.....wwwwwwwwwwwáááááhhhháááá :) -
már 1799ért megkapni a játékot... -
Na ez az....olyan mintha lenne az életben egy Ferrarim (amit épp utálok,de legalább megy 300-at,már amelyik...) és városban megyek 50-el,lakott területen 80-al,autópályán meg 130-al......hát a f@szt!!! :D
-
bazz lassan ingyen van :D. Én meg megvettem 10k ért.. -
Amikor a kezedbe adják annak a bizonyos autó kulcsát amiről tudod, hogy a 300at lazába kipörgeti, akkor te hogyan tudsz 130al menni? -
Láttam kaptál kettő arcoskodás strigulát. Minden elismerésem
Hogy megy az autó szállítás? Sikerül? Ne menj gyorsan mert akkor úgyis lecsúszol. Csak szépen lassan, Lunára nem mindig kell hallgatni ! xD
-
Mit 2000? 1990 a boltba
Teljesen igazad van, vegye meg fele mindenki !
-
Neoncsoves #66395 Szerintem aki még mindig warezzal próbálkozik az ássa el magát.
2000Ft a játék! -
akkor jó! ;) -
mármint én?:D én vérbeli nem vérpisti vagyok xD -
én bízok benne, ő nem vérpisti, ő tud menni annyival!!
-
Jó hát de kocsi szállításnál basszus nem mehet 300al
-
a 130km/h = agyhalál ;)
az élet(és természetesen a villanyoszlop gyűjtögetés) 300 felett kezdödik...
-
kössz:D én inkább szeretek hamar célba érni de mindjárt meg unom magam aztán bele is csapok a lecsoba oszt 3 kocsit beviszem
-
Hiába raksz a tetejére akármit, most is kintvan a szövegmezőben is meg fölül is hogy tilos a warez mégis kétnaponta jön valami balfasz és megkérdezi hogy lehet e nem eredetivel multiban tolni..Egyébként pedig van a játéknak kézikönyve, valamint readme.txt-je amiben le van írva hogy, hogy kell csatlakozni és milyen portokat kell a játékhoz kinyitni a tűzfalon. Az meg hogy mi hol van a térképen, googleba beírja hogy Test Drive Unlimited MAP és van vagy 200 találat... -
Kocsi szállításhoz: Menjél lassan. Max 130. Simán meglesz mindig perfectre ! -
kac kac kac:D -
Az nem igazság hogy vissza is lehet olvasni, vagy hogy esetleg meglehetne esetleg nézni a FAQ-t?? Gondolkozz már
-
Én nem osztom az észt,csak ez az igazság,ha nem tetszik az a te bajod... -
igen - kérdés ezt mire értettem ;)
hogy beteg vagy, vagy pedig kapsz valamit....
elkeserítelek, nem kapsz semmit, max több pénzt vagy több ruhajegyet, azt csá, de a %-ba nem számít bele... -
Engem is! 2KM kell és egy láthatatlan rendőr! GRRR! Na még egyszer! 1,5KMnél beszarik a GPU és gyönyöű színes vonalak ide-oda repdesnek nem látok semmit! GRRRRRR!
Csak én vagyok annyira beteg, hogy minden MISSON-t Perfektre csinálok meg?
És kapok valamit ha minden Perfekt lesz? -
ne is mond, lassan kell menni mint a csiga, nem lehet ütközni... utat elhagyni...stb....
nem is mondtam , h mindet csont nélkül végeztem el..... :P
ha esetleg ütközöl, még az elején, nyomd meg a P gombot és restart.... -
Nem 100at, 500at, 
belisz: Most osztod az észt?
Egy ember nem tud annyit megcsinálni hogy visszalapozzon néhány oldalt? Az még 3 perc sincs...
-
az már másik dolog,hogy balfaszul vezetsz...:DDDD -
kössz a tippet csak fel basz engem a kocsi szállitás -
ne félj van annál rosszabb autó is, az SSR :)
ilyenkor még pangás van a szigeten, ajánlom nézd meg a térképen hol vannak olyan küldetések ahol autót kell visszavinni, s vidd vissza őket, lehetőleg csont nélkül, s kapsz érte sok zsetont és válts autót!
és akkor majd nem vernek rád 100métert másodpercenként rád egy krúzon majd a többiek.... ;) -
Egyszerű a megoldás.
készíteni a lap tetejére egy szép kis bannert.
lásd:Euro Truck Simulator topic.
És akkor nem lenne balhé,hanem aki idejön és fogalma sincs,hogy mit kéne csinálni,azt nem elküldeni a picsá**,hanem vagy szépen mondani neki,hogy 'te figyu,olvasd el a bannert ',vagy ha visszajön,hogy nem jó meg minden,akkor áldozol rá az életedből 3 percet és küldesz neki egy privát üzenetet,amiben lépésről,lépésre le van írva minden. ilyen egyszerű. különben elmegy az egésztől a kedve és ott hagyja a francba az egész TDU-t meg az SG-t mondván,hogy "köcsög paraszt banda,nem képesek segíteni"...és bizony teljesen jogosan mondja. Én se tudom,hogy fogok majd TDU-zni online. megpróbálom magamtól,ha nem megy akkor eljövök ide,ha úgyse megy akkor hagyom az egészet,mert tudom,hogyha valamit megkérdezek akkor "vérpistike" leszek. Na ennyi,ez az én véleményem,lehet püffögni. -
valaki kruzolni jön ?? az vegyen fel adatlapomrol msn-re és megdumáljuk nekem egy audi tt-m van ((sajnos)) -
Nem, nem azért vérpistike. Azért vérpistike mert nem képes önállóan felcsatlakozni a szerverre, megkeresni a boltokat, átírni a serialt stbstb pedig le volt már írva 100x és ottvan a lap alján a kereső... -
tudom, de most valahogy ilyen kedvem volt...;)
off: egy elment, jöhet a következő!! :)
amúgy most írok valami faq szerűséget, bár félek h összerakom a weboldalt s végül megunom a tartalom feltöltésénél... -
nem értem mi bajod/bajotok!!!
Azért mert valaki 2 ezer forintért veszi meg a játékot,nem pedig 10 ezerért vagy többért,azért már "vérpistike"??
amíg nem tudjátok,hogy hogyan vezet,köcsög-e vagy direkt megy neked, vagy esetleg a két ezer forintos játékával tud normálisan vezetni addig miért bíráljátok el?? Én is 2 ezerért veszem meg a játékot,tessék csak utálni. Na én is húztam ebből a topikból,pedig csak 3 napja vagyok itt. A többi öregnek igaza volt. na cső!
".....................kedves SG fórum,fel kéne ébredni"
:D