57
-
#57 Én is tisztában vagyok azzal , h a pali olyan sötét, h ha mellette elrepül egy varjú, azt hiszi vaku villant. Ezt az RTL klub is csak azért bocsájtotta műsorra a Győzikét, mert tudják, h nagyon sok olyan magyar állampolgár van, aki ezt megnézi, ki azért, mert szereti, és valaki csak azért, h egy jót röhögjön este. Valakinek vagy tetszik, vagy nem. Megmondom az őszintét, van amikor elindult ez a realitykomédia, én is néztem belőle pár részt, és aztán vettem észre, ettől nagyon mélyre süllyedhetek. -
#56 "Győző,RTL-klub!
A kutya elvesztését semmivel nem lehet megmagyarázni,ráadásul hazudoztál,"az igazság a nyilvánosságra nem tartozik"-mondtad,sunyin elhallgassátok,mintha a néző hülye lenne!
Szégyenteljes,büntetendő, amit a kutyával műveltetek az RTL stábbal közösen,a nézettségért!
Ráadásul még szavaztatták is,(dupla haszon reményében FÓKUSZ),hogy bekerüljön-e adásba a kutya szenvedése!
Ha büntudatod megszólalna,a"megjátszott gyászod"végett is letiltatnám,hogy adásba kerüljön az" általad szeretett"kutya szenvedése,mert egy igazi gazdi a kutyája szenvedését nem szeretné viszont látni.
Szégyelje magát az RTL klub,hogy egy hűséges állat szenvedéséből üzletet csinál.s te is, amikor belementél a nagyobb haszon reményében.
Hamár nyilatkozol,csakis az igazat,s olyan nincs,hogy az igazság nem tartozik a nyilvánosságra,mert az elhallgatott cselekedet mögött büntett rejlik.Bezzeg mikor téged a kutyához mérten enyhén helybehagytak,követelted az igazságot,a bűnös felderítését,a kutya is élőlény,vele szemben is kell,hogy az igazság kiderüljön,a bűnös bünhődjön gaztettéért!Rendőrségre miért nem jelentetted?Nehogy az igazság kiderüljön!Szégyen!A maradék bizalmat is elvesztetted a nézőkkel szemben,már aki még nézte a müsorod.
Szégyen az is,hogy az az aranyos kislányod VIRÁG,még most is cumizik,nem Ő tehet róla,anyuka,ki a tiltásod ellenére nem egy cumit,20-at vett elő a kislánynak.Nincs cumi,punk-tum sírhatsz,majd abbahagyod.A cumi mérgező,meg lehet halni tőle,ha élni akar,játszani, mint a többi kislány nem cumizik.Evelinke te legyél már okos,tapossátok el előtte a cumit,hogy hallottad a cumitól meglehet halni,mert mérgező,s te mint a testvére nem akarod elveszíteni.Inkább sírjon,majd abbahagyja,mint a család szégyene legyen,a szülők és az RTL-klub gyengesége,engedékenysége végett!Vagy ez is a nézettség végett van így,a gyermek kárára?A legnagyobb gazember az RTL klub,aki csak az Ő üzletét nézi,minden cselekedetét,gaztettét üzleti érdekének rendeli alá,átgázolva embereken,családokon,álla tokon ,minden jó ízlésen,szégyen.Ezekhez hasonlítol te is Győző,a pénz elveszi a józan ítélőképességed,eszed.Nem lesz ember aki ezekután komolyan vesz,le vagy már most írva,ne csodálkozz semmin.
A kutyusodról az igazságot vald be,tartozol ennyivel neki."
forrás: http://starsonb13.b13.hu/
Amúgy meg egyszerűen a humán elleni bűn a "tyőzike műzsora", szellemileg visszamaradott értelmetlen és érthetetlen analfabéta, aki semmit sem tud letenni az asztalra semmis em tett eddig és nem is fog. A csatorna pedig nem a nézőnek csinál műsort, hanem a műsornak csinál nézőt. csak ritkán kattintok valamelyik kereskedelmi csatornára de mondjuk egy híradón (mármintha annak lehet nevezni) és egy egy filmen kívül nem bírhat semmi sem maradásra. -
#55 Jajj, hányszor mondta már hogy befejezte, hogy többet nem fog szerepelni!Hülye azt kész!Nem normális!
A Majka múltkor jól megmondta neki!
-
Nicky24 #54 Tök mindegy hogy cigány-e vagy sem..iszonyú sötét az a pali..ez van. -
#53 Röhely, hogy az ország fele megette amit mutattak a Győzike showban.Szörnyű mekkora átverés volt az egész, 95%-a hamis dolgokból állt, hazugságokból.
Kár, hogy folytatódott a tavasszal, csak az ország szégyene maradt továbbra is szerintem.Hát külföldön jól lehetett látni, hogy viselkedett, ez szégyen.Helyette is muszáj szégyenljem magam.De hála vége vannak ennek a "Kész átverésnek".És többet ne is legyen soha!!!! -
user1991 #52 Szerintem hülye gyökér!!!!!!!!!!! -
hokotro #51 Szeressük Győzit???Ez a buta ostoba egyszerű cigánygyereket???Már kinjába röhög az ember mikor a kereskedelmi csatorna atom hülyét csinál belőle.Hülyéből még hülyébbet.A végén még ő panaszkodik:Nem birom-nem birom!Örülhetne ez az aluliskolázott balfasz egyáltalán, hogy evvel a szegénységi bizonyitványával a tv közelébe juthatott.Apuka a sok pénzével ezt is elintézte.A Salgótarjáni Vajda:-).Látjátok nem minden a pénz.Aki hülye ahoz is hogy befektesse, vagy valamit értelmes dolgot kezdene vele,az meg is érdemli.Győzi:veszek izé spótkocsiitt beja.Az kő!!!Meg déjvédé meg haaazimuzi.Az nagyon fontos.Hát ha ezeknek a világon a legtöbb pénzük lenne akkor sem tudnának mit kezdeni vele.Tudjátok mikor hiszem el hogy ő gyermeksegélyre utal át pénzt?Nem ő!A tv média managere,hogy nehogy igazi szarnak tünjön, mint amilyen.A szájába rágnak mindent a managerek mert még arra is buta hogy saját döntéseit meghozza.Kétlem azt is hogy a 8általánost elvégezte.Égő ez a zebra ruhába öltözött,szamár ember.Talán még a szamár is képes okosabb döntéseket meghozni:-) -
Yoz #50 Én nem nézlek le mert neked a Győzike show nyújt szórakozást, én is láttam 1-2 részt, és elég is volt...
Én általában arról beszélek amiről van fogalmam, ha nem láttam volna hogyan beszélhetnék róla?
A gond az hogy sokan vannak még olyanok akik szintén szórakoztatónak tartják ezt a műsort, mert ha van kereslet akkor van kínálat is...
És most boldog vagyok hogy szoba antennán fogom az RTL Klub adását :o) -
jdave #49 Én eddig minden részét láttam és az IQ-m 90 körül van kb.Ugyhogy nem tom ti miért szidjátok mikor a Győzike jobb mint mondjuk a Jóban Rosszban vagy az a szar Megasztár.
Vagyhát Győzit csak azért nézem mert jó rajta nevetni,de akkor is ő gazdag ti meg sose lesztek olyan gazdagok mint ő ugy tehettek egy szivességet. -
#48 Majdnem sírva fakadtam, amikor meghallottad, hogy ez a sötét tirpák idióta visszatér a képernyőre. Nem tudom megérteni, hogy az RTL Klub hogyan járathatja le magát ilyen műsorra. Mondjuk azokat sem tudom megérteni, akik ezt szórakoztatónak találják. Kifizetem a kábel tv előfizetési díját és ilyen kritikán aluli műsort kapok a pénzemért? Felháborító!
Kerestem, de sajnos nem találtam az RTL Klub oldalán valami féle fórumot, ahol szintén kifejthettem volna a felháborodásomat. Szerintem mernek egy nyilt forumot beindítani.
Ha olyan cég lennék, aki az RTL Klubtól vásárol reklám időt, akkor kikötném, hogy a műsor alatt nem adhatják le a reklámom! -
DVDMester #47 Nyald ki a seggét a büdös cigány disznónak, jóérzésű ember megveti a fajtátokat. -
#46 Kedves sg.hu, tényleg ne erőltessék ezt a gagyi romát. Minden xar médiából ő folyik, eddig ezt egy színvonalas oldalnak hittem, ne rontsátok el ilyenekkel. Még az kéne hogy következőre Ágica meg Lejó is itt legyen egy hírben a többi semmirekellő vv meg megasztárral... -
#45 Csak az utolsó részt láttam, mert öcsém meg akarta nézni ahogy megverik... megrendezett az egész és nem szórakoztató szvsz -
nimfas #44 lásd 7i 7S, ahol a műsor felében a Farkasházy beszédhibáján poénkodnak. -
yajirobe #43 hehe...
Elég szánalmas dolog szerintem ,hogy egyesek hogy szidják itt a műsort közben meg minden hétfőn nézitekEzt nevezik képmutatásnak
Én is szoktam nézni a műsort, és nem azért mert "IQ zéró" vagyok ahogy lentebb írta valaki, hanem mert jókat röhögök rajta,már alapból poénos ahogy megszólalnak. pl. amikor amerikában elkezdett veszekedni a kamionossal Győzike hát majd le fordultam székről a röhögéstől
Viccesebb mint egyes humorműsorok ahol már nem tudnak új poénokat kitalálni....
-
nimfas #42 Poén, hogy mindenki tahónak tartja...
azért ha úgy nézzük megcsinálta a saját szerencséjét, jól él, asszony nem dolgozik, míg mi itthon fagyunk meg a -15 fokban ők nyaralnak Kubában, Egyiptomban (én is voltam :-P)...
tehát nem kell annyira lenézni :-D
Továbbá ahogy a Howard Stern filmben is volt. Neki is nagy volt a hallgatósága, és nem értették a vezetők miért, meglett a magyarázat:
Aki szereti azért nézi, aki pedig nem az azért, hogy már megint milyen hülyeségeket mond.
Poén, hogy aki utálja, és azt állítja, hogy 1 részt sem látott az vagy hazudik, vagy állszent. Mert ha 1 részt sem látott, akkor hogy ítélheti el?!?
Nekem semmi bajom vele, legalább nem a munkanélküli segélyből él amit az én pénzemből fizetnek neki.
Üdv, Nimfas -
#41 Ha vesztek nekem egy puskát ,lelövöm. -
Mackie #40 Sok irigy köcsög Magyar még hogy ti minösititek Gyözikét,ahoz mit szoltok hogy a gázsit felajánlják gyerekkorházaknak,ti megtennétek hogy több tizmilliorol lemondtok?:) -
RpPRO #39 A jo oreg ABBA slager:
Money, money, money.... -
#38 a **szom már ebbe... kinek hiányzik ez a buta paraszt:/
Zenty: azt a lambit annyira vette meg, mint én. ugyanúgy eladó. nem véletlenül hívják show műsornak. csak gagyi. -
Zenty #37 Faterja eléggé tele van zsével( volt hol össze lopkodnija..)
Csak most rosszba van az ősökel, ezért nem kapja meg havi 100 milkos zsebpénzét, és igy mehet kunyerálni az rtl-hez(jajj nekünk)
Mert ugye a 60 millios lambo mellé kell pénbol egy ferrari is csak ugy hogy azt se használják...
Szal igen szegényeknek nincs pénzük....
Az adagozas meg vicc saját maganak csinal egy alapitványt akinek adagozik! ( szal magának :DD) -
Godefroy #36 "
ma 15:01 | Privát | Válasz | #34
" Az RTL Klubbon futó valóság-showja milliókat vonzott a tévék képernyői elé"
szégyen is... 2 millióan nézték mindig. Sztem magyarországon a spektrumnak, NGC-nke vagy a discovery-nek összesen, egy hét alatt ekkora nézettsége, SAJNOS...
"
Azok is elég szar adók, ott az amerikai és angol agymosás m1, leginkább a rettegést lehet megtanulni hogy félj a pokoktól , meg jönnek a földrengések satöbbi.. és /sze mindent az angolok/amerikaiak fedeztek fel!
Nagyon szar adok amit említettél, a cigány tapló az rtl-en is szörnyű de ide vezet a nagy egyenlősdi.
-
Cat #35 ha ennyire gáz lenne, akkor egyszerüen nem vennének meg az emberek olyan ujságokat, aminek ő van a cimlapján (blikk, szines mai nap, kiskegyed, akármi...) -
#34 " Az RTL Klubbon futó valóság-showja milliókat vonzott a tévék képernyői elé"
szégyen is... 2 millióan nézték mindig. Sztem magyarországon a spektrumnak, NGC-nke vagy a discovery-nek összesen, egy hét alatt ekkora nézettsége, SAJNOS... -
Tecnamo #33 Elég szánalmas, h manapság ekkora igénytelenségekere vevők az emberek. És sajnos vevők rá, mert akkor nem ilyen műsorokat mutatnának a TV-ben...
Részemről már az is borzalmas, h egy ilyen igénytelen cigány (és nem roma! mert én magyar vagyok, van saját nyelvem, és éppen ezért nem fogok cigány szavakat kiejteni a számból! elvileg még ők a kissebség) életét akarják példaképpen beállítani. Ennél mélyebbre tud még süllyedni egy társadalom??? -
#32 Csak halkan jegyzem meg, hogy a nézettséget úgy kapják meg, hogy 800 háztartásban van 1-1 "műszerke", amivel mérik a nézettséget, majd ezt szorozzák a teljes lakosságra nézve.
Ebből könnyen ki lehet számolni, hogy 2 milliós nézettséget úgy lehet elérni, ha ebből a 800 háztartásból 160 egyszerre néz valami, pl. Győzikét.
Tudom, hogy életkorra, foglalkozásra, gazdagságra, stb. eléggé el van szórva ez a 800 hely, de azért ezt erősnek tartom, hogy így állapítsanak meg olyanokat, hogy xy brazil sz*rt mennyien néztek!!! -
#31 Aki ezt a "műsort" nézi, az valószínüleg olyan, mint maga a "showmester"... Csak azért mondom, hogy valószínüleg, mert még nem láttam egy részt sem! (Nem is fogok, soha az életben) -
DVDMester #30 Ez már az új házban lesz forgatva? Előbb ne felejtsék el a szögesdrótot felszerelni a kerítésre nehogy megszökjön a szarházi cigány majom.
-
#29 kell a pénz... -
Mackie #28 Hajrá Gyözi kurjad a Magyar kurvát:) ez kell nekik,akárcsak az itteni irigy okosoknak akiknek az egész családfája vagyonát kifizethetnéd gond nélkül.... -
K.András #27 Az apja milliárdos a cigánygyereknek... -
jetpilot #26 "Szeretnék én ilyen szerencsétlen fasz lenni mint ez!!"
Az sem zavarna hogy egy ország tartana idiótának és bárhova mész mindenhol kibeszélnének a hátad mögött?
Egyébként ki ez? Mi a foglalkozása? Mit dolgozik?
-
IoIa #25 Tehát a vagyona pár milliárd? Nem hinném. Matekból volt egyestől eltérő jegyed is? -
#24 jó lenne ha a vagyonának csak az egy százalékát is fölajánlaná, nem lenne az kis pénz! lenne pár 10 milla! -
Akuma #22 ha tényleg jótékony célra felajánlja a bevételét, az példaértékű lenne... megkockáztatom, hogy ő lenne az első roma az országban, aki nagyobb jótkony célt tenne
egyébként én sem néztem rendszeresen a műsorát, bár egyszer kiváncsiságból belenéztem, de nem láttam értelmét... akad sokkal jobb dolgom is, mint ezt nézni -
#21 gyalázat -
IoIa #20 "Most már csak egy kérdés van: mi is lesz hétfőnként a TV2-n?" - bármi lehet felőlem, mert sem a csigát, sem a retektévét nem nézem (és az atv-t sem). -
Thrawn #19 Teljesen igazad van, valóban nem ő tehet róla. Az a kétmillió szerencsétlen IQ zéró tehet róla, aki nap mint nap a tévé előtt bámulja, talán azért, mert örülnek, hogy még náluk is van hülyébb. -
#18 Itt az a gond, hogy sokan nézik. Osztályban is mi a téma Kedden? Győzike... Persze, hát mi más is lenne...
Győzike nem tehet róla? Dehogynem...
És még régebben azt hittem, hogy a valóságshow a legszánalmasabb... -
K.András #17 Sokat gondolkoztam erröl és rájöttem, Gyözike nem tehet rola! Csak a magyar lehet annyira hülye, hogy képes egy cigány cigánykodását nézni a tv-ben!
Jo esetben az ilyen emberek egy lapáttal a kezükben árkot ásnak, egy értelmes mondatot nem tud leirni kiejteni a száján, de ismétlem nem vele van a baj, hanem azokkal akik ilyeneket néznek!