57
-
vg #16 Ha a TV2 monjduk a Battlestar Galactica sorozatot tenné be pont akkor, amikor Győzike is megy, akkor simán nyerne! -
#15 Lehet hogy nem vetted észre, de az SG már rég a Blikk szintjén van... -
Béla bácsi #14 Inkább azt mutatnák, ahogy autópályát épít. -
#13 EZT A HÍRT MEGENGEDI MAGÁNAK AZ SG??? UGYE CSAK ÁTMENETI ZAVARAITOK VANNAK SRÁCOK! SZÍVBŐL REMÉLEM, HOGY SIKERÜL TARTANOTOK A MEGSZOKOTT SZINVONALAT ÉS NEM LESZ BULVÁRLAP KEDVENC NETES ÚJSÁGOMBÓL! ŐSZINTE REMÉNNYEL: INSTI -
#12 miért lennénk azok? Azért, mert nem szimpatizálok azzal, amit te őszintének tartasz? Egyébként tényleg az és bunkó is. Csak annak, hogy én ezt így gondolom nem képmutatás, hanem értékrend a neve -
winnie #11 na, tévéműsorból iqra következtetni? ez is iq, lol.
én sosem értettem, hogy most akkor az a baj, hogy nem lesz mit nézni az rtl-en? itt mindenki kereskedelmi tévézéssel akarja tölteni a hétfő estéket? és az a baj, hogy az rtl-t most nem tudja pár hangoskodó nézni? wow. -
Derapo #10 Szeretnék én ilyen szerencsétlen fasz lenni mint ez!!Megverhetne az isten engem egy ekkora vagyonnal mint ennek a "tahónak" van.Szerintem ennek az embernek több esze van mint itt mindannyiunknak. -
Battlefront #9 ffffffffffffffffffffffffffúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
Battlefront #8 Mi ki? ez? a szerencsétlen pöcs!!!
-
#7 Szánalmas... -
#6 Szórakoztató műsornak elmegy a Győzike Show... jókat röhögök rajta... de legalább nem képmutató mint sokan (beleértve titeket is)
Amugy meg inkább győzike mint Való Világ :D -
Thrawn #5 Még annyit a T. Szerkesztők felé, hogy remélem, a választások előtti kampányprogramnak nevezett vérforraló hazugságözönt nem akarjátok ide berakni. Bár ezek után már nem is csodálkoznék rajta. -
Thrawn #4 Ezt most mi a bús büdös p...áért kellett ide berakni?!
Mit keres az sg-n ez a szerencsétlen f..sz?! Kit érdekel ez a szánalmas tahó? Komolyan nem értem. -
#3 Szánalmas egy figura, de nézze az a müsorát akinek 50 az IQ-ja. -
zoli1309 #2 Azt mondta kivonul a médiából nem nem lehet róla hallani az idén.
A boldog új esztendő mégsem köszönt akkor ránk ?
-
#1 Most majdnem azt írtam, hogy kell ennek a gyökérnek visszajönni... Aztán rájöttem, hogy az egy dolog, hogy ezt megteszi, az meg két másik, hogy erre vevő (legalább) egy TV csatorna meg X millió magyar ember. Sebaj, eddig sem néztem TV-t hétfő este, ezután sem fogok. Azért remélem, hogy egy sárga Gallardo nem fog utánam jönni az úton egy Schumacher kvalitású romával a volánnál.