57
  • vg
    Ha a TV2 monjduk a Battlestar Galactica sorozatot tenné be pont akkor, amikor Győzike is megy, akkor simán nyerne!
  • EvilDevil
    Lehet hogy nem vetted észre, de az SG már rég a Blikk szintjén van...
  • Béla bácsi
    Inkább azt mutatnák, ahogy autópályát épít.
  • FeketeFény
    EZT A HÍRT MEGENGEDI MAGÁNAK AZ SG??? UGYE CSAK ÁTMENETI ZAVARAITOK VANNAK SRÁCOK! SZÍVBŐL REMÉLEM, HOGY SIKERÜL TARTANOTOK A MEGSZOKOTT SZINVONALAT ÉS NEM LESZ BULVÁRLAP KEDVENC NETES ÚJSÁGOMBÓL! ŐSZINTE REMÉNNYEL: INSTI
  • avcom
    miért lennénk azok? Azért, mert nem szimpatizálok azzal, amit te őszintének tartasz? Egyébként tényleg az és bunkó is. Csak annak, hogy én ezt így gondolom nem képmutatás, hanem értékrend a neve
  • winnie
    na, tévéműsorból iqra következtetni? ez is iq, lol.

én sosem értettem, hogy most akkor az a baj, hogy nem lesz mit nézni az rtl-en? itt mindenki kereskedelmi tévézéssel akarja tölteni a hétfő estéket? és az a baj, hogy az rtl-t most nem tudja pár hangoskodó nézni? wow.
  • Derapo
    Szeretnék én ilyen szerencsétlen fasz lenni mint ez!!Megverhetne az isten engem egy ekkora vagyonnal mint ennek a "tahónak" van.Szerintem ennek az embernek több esze van mint itt mindannyiunknak.
  • Battlefront
    ffffffffffffffffffffffffffúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • Battlefront
    Mi ki? ez? a szerencsétlen pöcs!!!
  • KM
    Szánalmas...
  • EvilDevil
    Szórakoztató műsornak elmegy a Győzike Show... jókat röhögök rajta... de legalább nem képmutató mint sokan (beleértve titeket is)

Amugy meg inkább győzike mint Való Világ :D
  • Thrawn
    Még annyit a T. Szerkesztők felé, hogy remélem, a választások előtti kampányprogramnak nevezett vérforraló hazugságözönt nem akarjátok ide berakni. Bár ezek után már nem is csodálkoznék rajta.
  • Thrawn
    Ezt most mi a bús büdös p...áért kellett ide berakni?!
    Mit keres az sg-n ez a szerencsétlen f..sz?! Kit érdekel ez a szánalmas tahó? Komolyan nem értem.
  • Mo.Organ
    Szánalmas egy figura, de nézze az a müsorát akinek 50 az IQ-ja.
  • zoli1309
    Azt mondta kivonul a médiából nem nem lehet róla hallani az idén.
    A boldog új esztendő mégsem köszönt akkor ránk ?
  • avcom
    Most majdnem azt írtam, hogy kell ennek a gyökérnek visszajönni... Aztán rájöttem, hogy az egy dolog, hogy ezt megteszi, az meg két másik, hogy erre vevő (legalább) egy TV csatorna meg X millió magyar ember. Sebaj, eddig sem néztem TV-t hétfő este, ezután sem fogok. Azért remélem, hogy egy sárga Gallardo nem fog utánam jönni az úton egy Schumacher kvalitású romával a volánnál.