487
-
Ha gondoljátok, akkor lehetne a topicnak egy fejléce. -
#126 Feldobtam egy kicsit a menüt, mert a régi egy kicsit unalmas vol. Új háttér
Csináltam azoknak egy csoprtokra osztott bill. kiosztást, akik most kezdenek ismerkedni a játék valamelyik részével (hazsnálható az első részhez is). Szerintem ez jobban használható mint a klaviatura rajzra írt bill. kiosztás. Kép róla. -
#125 Bocs a kérdésért, eddig nem láttam a nickedet harckocsi szim fórumokban.
Mondjuk gondolhattam volna, hogy aki megveszi ezt a progrmot közel 30 ezer magyar forintért az biztos nem látatlanba teszi. Egyébként akinek bejött az első rész azok egyből rákattantak a folytatásra. Ha belegondolok, hogy 6 évente adnak ki egy új epizódot az eSim Games-es srácok, akkor nem is olyan sok ez a 125$ 72 hónap színvonalas szórakozásért. -
#124 A fejlesztők még a megjelenés előtt igérték, hogy lesz a következő részben irányítható T-72 v T-80, de nem lett belőle semmi. A játék könnyen modolható, így elképzelhető, hogy megjelenik hozzá valamiféle keleti tecnika.
Erdőben ne száguldozz, mert könnyen ígyjárhatsz, nem beszélve arrol, hogy a szenzorok, rádió, géppuska, ködgránátvetők, stb is könnyen gajra mehetnek az erdei rally-ban. Én jártam úgy, hogy berongyoltam teljesgázzal az erdőbe és a main gunt nulláztam le. Egyébként nekem nem nagyon tetszik az újrészben az, hogy az erdőben a fákat nem lehet kidöntögetni (ala OFP), valóságban egy tank nyílegyenesen át ballag egy erdőn. Az előző részben, ha volt az embernek türelme, akkor egy erdőt szép módszeresen letarolhatot úgy, hogy egy darab fa sem maradt. -
kiskorúbézoltán #123 A guta megüt ezektől a faágaktól , ma már másodjára csaptak ki a toronyból ... Szerkesztettem egy küldit ahol egy orosz ÖPK-ban lévő gl.szd-t (BTR) kellene becserkészni egy erőben , majd tüzérségi tüzet kérni rá egy M3A2-vel . Az oroszokkal nem is volna nagy probléma - mindennek tudom a helyét hiszen én raktam le - de ezek a tetű ágak szopatnak .
Remélem a következő patch-ekben lesz valami ruszki tech is játszható , az csak otthonosabb lenne egy kicsit . :) -
kiskorúbézoltán #122 "Nem tudom, hogy mennyit játszottál az első résszel ... "
Nem keveset . ;) -
lammaer #121 köszi, megtekintem :) -
#120 Az elsőrésznek van demója, ami a szimulációs nívót tekintve ugynaz, mint Pro PE, csak 3D nélkül és 640x480-as felbontásban. Amit letölthetsz az eSim Games oldaláról. Valóigaz a Pro PE 125$, de az SB2 normál áron lesz kapható, mikor megjelenik, igaz egy kicsit lebutított változatra lehet számítani, itt megnézheted. -
#119 (potom) -
neuro #118 minek demó, mikor megveheted az eredetit 125 dollárért? -
lammaer #117 Nincs véletlenül ebből a játékból egy demo verzió? Kiváncsiává tettetek :) -
#116 Nem tudom, hogy mennyit játszottál az első résszel, de ha nem nagyon koptattad a joy-odat a 640x480-as felbontás miatt, akkor van egy jó hírem: amint megérkezik a disc egyből két játékot is a kezedben tarthatsz. Ugyanis az előző rész összes pályája kompatibilis a Pro PE-vel, és máris max 1280x1024 felbontásban és full 3D-vel végig tolhatod az első részt is. Mellékesen megjegyzem, hogy a küldetés szerkesztőben a Leo2A4-eket simán ki cserélheted Leo2A5-ökre és mégjobb lesz a feeling-je.
Csak vigyázz rá ne kattanj! -
kiskorúbézoltán #115 Na kis szerncsével holap megjön az áhított korong nekem is szűk két hónap nyálcsorgatással töltött várakozás után . Pach lent van (gyönge fél nap alatt jött le) remélem holnap lesz mire feltennem . :)
daskal !
Leszedtem a progikat amiket említettél , fel is tettem , de túl hülye vagyok a beállításokhoz . Tudnál írni egy rövid szamárvezetőt hozzá ?
A DW-ben nagyon megszerettem a hangal történő irányítást de ott be volt építve és nem kellett beállítani semmit .
THX ! -
#114 Hát igen, ez a játék sem bug mentesen jelent meg. Eddig sajna csak kevés időm volt vele játszani, de rengeteg apró idegsítő hibát vettem észre én is. A patch-ben ezek nagyrészét orvosolják. -
zoltang #113 A hivatalos oldalon is kint van:
http://www.esimgames.com/Downloads.htm#SBProPE2_262Update
eSim Games Releases Update 2.262 for Steel Beasts Pro PE
Mountain View, CA, May 1, 2006
Javítgattak egy keveset.
-
zoltang #112 Akinek megvan a Pro pe, itt talál javítást:
Apr 30, 2006
75.7 MB
sbpropeupdate2_262.exe
Pro Personal Edition patch v2.262
http://www.3dgamers.com/games/steelbeasts/downloads/
-
#111 WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger. Új cikk a tanksim-en, mondjuk ugyanaz, mint amit neuro a #87 hszben közzétett. -
daskal #110 Welcome to the club!! -
#109 Csak egy pillantást vetettem a játékra, de azthiszem mostantól minden szabadidőm kilesz töltve.
Eddig ez volt nálam a csúcs gém, de ezis maradt! -
daskal #108
Időközben bekövetkezett amitől tartottam - teljesen rákattantam az On-line játékra -
#107 Már meg is jött a játék. Pénteken délután megrendeltem, és szerda 13 óra körül megis érkezet, azt lehet mondani, hogy nem tököltek a kiszállításal. Most már nagyon várom a hétvégét, hogy kipróbálhassam, azt hizsem nekem már lőttek a húsvétnak. -
#106 Hmmm.... -
bayfender #105 Sajnos otthon nincs még internet, másrészt még abban a fázisban vagyok, hogy szólóban próbálom elsajátítani a dolgokat... de ami késik, az nem múlik! -
daskal #104 -
#103 Végre hazaértem Kecskemétre, és azonnyomban rendeltem is egy példányt az SB Pro PE-ből. Mostmár csak kb kettő hét és már nyomulhatok is a kedvenc tankjaimmal. -
daskal #102 Installálni kell a Microsoft "Voice recognition engine"-jét (ingyenes) - ezután a számítógép értelmezni tudja majd a mikrofonba bemondott szavakat, mondatokat. Kell még egy Shoot! nevű program is (200 kb - szintén ingyenes). Itt elég egyszerűen be lehet állítani, hogy az egyes szóbeli parancsok melyik billentyű lenyomásának feleljenek meg.
Mellesleg most vagyok túl az első SB PRO-s multiplayeres bevetésemen. Egyszerűen HIHETETLENÜL jó és izgalmas volt. Egy cooperativ küldetésben vehettem részt 2 USA-beli emberrel. Az egyszemélyes játék is rendkívül szórakoztató volt - de így még kolosszálisabb az élmény egyáltalán nem is szaggatott, a mikrofon keresztüli kommunikációban sem volt késés vagy csúszás. Attól tartok teljesen rá fogok kattanni.... -
#101 Ez hogyis működik? -
daskal #100 Szerintem is fontos az árnyékolás - ebből a progiból érdekes módon azonban mégse hiányolja az ember - szerintem ezzel te is így leszel ha kipróbálod (azért a tankok belsejében van árnyékolás - pl: amikor kinyitja/becsukja az ember a tetőnyilást : )
Amúgy tegnap sikeresen beállítottam egy hangfelismerő-programot hozzá - és így már tényleg teljes az élvezet :) olyan mintha "ott" lenne az ember és ő osztaná a parancsokat. -
#99 Ez teljesen másként hangzik mint a hivatalos gépigény, mondhatni kb majdnem mindennek a duplája kell egy jó képminőséghez és fps számhoz. Szerintem az árnyékokra is szükség van a teljes fílinghez, de majd meglátom, ha egyszer végre nekem is felkerül a gépemre.
Köszi a tájékoztatást. -
daskal #98 Tapasztalataim: P4 3 Ghz-es proci + 1024 DDR Ram + Ati x800 GTo 256 MB-os videókártya; 1024x768-as felbontás + 2xAA + 4xFA mellett 30-50 FPS-ot produkál stabilan Ez a jó teljesítmény nagyrészt annak köszönhető, hogy nincs árnyékolás (de jobb is így szerintem) és ez rengeteg processzor időt takarít meg.
Pl: "A village called Netrebana" c. küldetésnél kb 100 db páncélos + gyalogság vesz részt az ütközetben EGYSZERRE 4 KM-es méteres látótávolság mellet és még csak be sem lassul -
#97 Ezek a hivatalosan kiadott gépigények nem mindig állják a helyüket. Azért kérdeztem, hogy valós gép igénye, mert ezt én is olvastam. A Te tapasztalataidra lettem volna kiváncsi. Ha az előbb említett felsorolás fedi a valóságot, akkor nem kell túlzottan erős gép a futtatásához. -
daskal #96 Bayfender! NA VÉGRE, hogy másnak is megvan : ) remélem hamarosan beindul már a hazai multi-playerezés is.... Hétvégén megpróbáltam beszállni egy-két USA-ból host-olt játékba, de sajna a router kibabrált velem :( Nem akarlak nagyon "letámadni", de vmikor nem lennél benne egy cooperativ bevetéshez neten keresztül? -
bayfender #95 A cég szerint (esimGames) a min. gépigény a következő
1.5 GHz CPU --- 2,5GHz javasolt
256 MB RAM --- 512MB RAM ajánlott
64 (128MB ajánlott) MB, DirectX9-Capable Graphics Accelerator (GeForce 3 kaliberű, vagy jobb ajánlott)
1.6 GB hard disk space
Free USB port for dongle (hardverkulcs).
Mouse
CD-ROM
Microsoft Windows 2000 / XP with Service Pack 2 installed.
Microsoft DirectX version 9.0 (or better) installed
minőségi hangkártya javítja a hangzást, ill. joystick ajánlott (bár pl. én nem használok). Elvileg lehet kapni olyan vezérlőt, mint a Leopardé vagy Abramsé, de igen drága (800 angol font!!!) http://afvsim.com
Ha nyernék a lottón, joysticket ugyan nem, de ezt biztos beszereznék !!! Érdemes elátogatni erre a weboldalra:
http://www.esimgames.com
-
#94 "Ugyan már elég sok játékprogramot kipróbáltam, de eddig is az volt a véleményem, hogy a Steel Beasts (I) a legjobb program, amit valaha játszottam"
Ezzel én is ugyanígy vagyok, mondhatni a számból vetted ki a "billengyűzetet".
Ha minden jól megy hamarosan nekem is lesz. Kb mekkora a valós gépigénye jó grafikai beállítások mellett, gondolok itt max. látótávra, részletes modellre és texturára, stb? -
bayfender #93 Végre feltelepítettem a Steel Beasts Pro PE-t, mert sajna elötte nem ment, emiatt szervízben volt a gép, de most végre gyönyörűen megy a játék! Ugyan már elég sok játékprogramot kipróbáltam, de eddig is az volt a véleményem, hogy a Steel Beasts (I) a legjobb program, amit valaha játszottam (emlékszem, a demot 2-3 hónapig is tudtam élvezni), de ez az új (ne is nevezzük játékprogramnak, mert annál komolyabb) valami frenetikus!!! Olyat tettek (esimgames), amit más programírók még nem!!! Kár, hogy otthon nincs még internet, de már alig várom, hogy multiplayer módban is kipróbálhassam a programot! De még így is csodálatos, fantasztikus! Egyszerűen nem találok szavakat!!! Kétségtelen nem egyszerű döntés 125 dolcsit kiadni egy programért (főleg Magyarországon), de megéri!!! Mindenkinek javaslom, aki szerelmes a lánctalpas szörnyetegekbe!!! Amikor katona voltam volt szerencsém harckocsit vezetni, el kell hogy mondjam, nagyon jól eltalálták a szimulátorban a feelinget, már-már tökéletes! Csak a megfelelő környezet hiányzik (bár a számítógépasztal mellett is hamar elfelejted, hogy valójában nem egy igazi tankban csücsülsz), a poén kedvéért érdemes egy dieselolajos rongyot kitenned az asztalra, és már majdnem élethű a feeling!!! Nem akarok okoskodni tovább, de mindenkinek javaslom a programot, nem fogjátok megbánni!!! -
neuro #92 egy jó világháborús elérhető áron és bolti forgalomban... -
#91 Pedig ideje lenne egy minőségi II. vh-s tank szimnek.
(A modern tank szimulátor már megjelent SB Pro PE képében, illene mellé egy jó világháborús is.) -
neuro #90 Hát ja, a G5 nem a minőségi játékairól híres. Reméljük azért ezt nem szúrják el. -
#89 A képek és a beigért feature-ok alapján jónak tűnik (még motorbicikli is lesz benne). Mellékesen megjegyzem, hogy a T-72 BiF is többet ígért mint végül lett belőle. Várjuk meg az első demót, és majd meglátjuk. Spec én örülnék egy igazán jó II. vh-s tank sim-nek, az utolsó ilyen a Panzer Elite volt, de sajnos az idő már elhaladt felette.
(A G5 és az IDDK se alkotott edig semmi maradandót szimulátor területen, legalábbis számomra.) -
neuro #88 Itt van hozzá pár kép és videó:
simhq