690
Karórák
-
#50 Megvan a tipus skacok, visszaírtak wazz...
Itt van! -
#49 Mert amit kinéztem az az volt!
Ha az svájci lett volna, akkor azt venném, de néztem azokat is és ott ami tetszett az már nagyon drága volt sajna :( -
#48 Köszönöm és igyekszem :) -
#46 Szerintem erdemes valami normalis oraba beruhazni... en a felesegemtol kaptam egy egyszeru atlantic modellt par eve, parszor odavagtam mar veletlenul de mar ez is olyan karcmentes uveggel keszult hogy nincs semmi nyoma a dolognak. Szep arany bevonata van, ugyan csak mikronos, de en imadom :) Kivanom, hogy talald meg a neked tetszo orat, es ne hallgass a hulyekre :) -
#45 Nekem meg pont "üzletemberes" órám nincsen, még az üzletre kell a lóvé :D -
blackgamer #44 tudtam hogy az egyház szóra ugrás lesz -
#43 Értem, amit mondasz. Ha mindenki így gondolkozna, talán jobb lenne, talán nem, de minden esetre szép gondolat. -
#42 "egyháznak" ja végülis kell nekik a lóvé az új rolex modellekre :) -
#41 Jah, néztem és igazad van én még azért fiatal vagyok (25) és az már tényleg olyan üzletemberes és nekem még egyenlőre azom nincsen :) -
blackgamer #40 az én értékrendembe ha milliomos lennék akkor is max egy 150 ezres óra férne bele,
a maradék 1 350 000 Ft-ot inkább az egyháznak vagy a rákutatás előrehaladásért adnám
persze én ilyen "egyszerű" ember vagyok, nem öltönyös üzletember -
#39 Ha a Tissot tetszik, akkor azt a Timecenternél találsz 150-170k-ért.
Viszont a Citizennel ellentétben ezek kevésbé fiatalosak, de szerintem elegánsabbak. -
#38 Igaz, ezek nagyon nagy márkák, csak ezek már árban nagyon drágák, még az enyémhez képest is :) -
#37 Ez nem rongyrázás, amit Ők csinálnak, Ők ilyen szinten élnek!
Ennyi! -
#36 Tissot, Breitling, Certina, Rado és még sorolhatnám...
nekem ezek jobban tetszenek de ízlések és pofonok, jobb mintha mindenkinek ugyanaz az óra tetszene -
#35 Szerintem egy üzletembernek fontos, hogy jól nézzen ki. Ehhez kell elegáns autó, jó óra. Ezek nem ízléstelenek, nem csicsásak.
Emellett persze lehet, hogy festményeket gyűjt, érdeklődik a kultúra iránt. Az órára lehet legkevésbé mondani, hogy a műveletlen újgazdagok költenének rá általában.
Vagy te inkább a remete életmód híve vagy? :) -
#34 Ez az, hogy sajna nincs köztük, de írtam nekik mailt, hogy megtudakoljam a pontos típusát!
Nincs köztük, pedig annyira nem speckó és nem drága és nem egyedi :) -
#33 Ha valaki megteheti, akkor miért ne venne olyat!
Ha megnyernéd a lottót, akkor milyen autót venné pl?
Vagy házat? -
#32 melyiket nézted ki amúgy? -
blackgamer #31 mindennapi használatra rongyrázás és fölösleges, negatív értékrendet tükröz -
#30 Engem az érdekelne, hogy egy IWC Schaffhausen mennyibe kerül.
Az oldalon (iwc.com) nincsenek árak, és eddig még nem írtam nekik levelet. -
#29 Én is mint írtam, azért szánok rá ennyit, mert ezt csak egyszer kell megvenni és ha valóban a minőség az minőség, akkor többet nem költök karórára :) -
#28 Régen 10 ezer forintért vettem (bár azóta volt pár százalék infláció :D) egy Timex órát, még mindig működik, de őszíntén szólva elég igénytelen dolog ilyen digitális órával járni. Mostmár nem is nagyon hordom. Ha lesz fölösleges 100-150k-m, biztos egy Citizent vagy egy Tissot-t veszek. -
#27 a citizen a japán órák "svájci"-ja, nagyon jó minőségű, nagytudású masinák. nekem már megvan vagy 7-8 éve, elem nem kell bele (ecodrive :o) ), estem már vele pár akkorát, hogy sokminden ripityára ment rajtam, de ennek még nem sok baja lett (koppkopp). párszor leresetelt (ami egy mutatós órától érdekes, de ez megteszi), de gond nélkül megy. igaz, ez olcsóbb volt, "csak" 65ezer.
az orakereso.hu -n vannak egész jó áron. -
#26 Ez probléma? Nem kötözködés képpen, érdekel a véleményed. -
#25 amúgy ezek is nagyon profi órák!!!
előnye pl hogy soha nemkell szétszedni az órát!!
mármint ami nekem van -
#24 170K?? annyiért már megállítom az időt nektek ;D -
#23 Nah igen, a Rolexnél kezdődik a drágaság és még sorolhatnám... -
#22 Köszönöm, jó nyomon vagyunk! :D -
#21 http://citizen.timecenter.hu/
innen tuti találsz valamit
van pár cím boltokhoz is -
#20 a GYurcsánynak rolex daytonája van asszem 4.8 Millió! -
#19 mindenki maga dönti el mennyiért vesz órát, amúgy 170k-ért citizent hát nem tudom, akkor inkább valami svájci órát vegyél -
#18 Így igaz, ha kicsit utánanézne pár ember, akkor képbe lenne, hogy mennyiért is mennek a tartós órák.Ez még az alja lenne a dolognak, no meg a márkának is.
Sajnálom, hogy eggyesek így állnak a dolgokhoz, csak tudnám, akkor minek szólnak bele, hmmm... -
blackgamer #17 egyes politikusok másfél milliót is költenek karórára -
#16 Szerintem nevetségesek vagytok, hogy leugatjátok a srácot, miközben csak azt kérdezte, hogy hol tud ilyet venni.
Másrészt óra viszonylatban nem ez a drága, hanem az 5 milliós. -
#15 Lehet, hogy van, aki erre akar költeni. Nem baj ez. -
#14 "Citizen Karórát Akarok Venni!"
egészségedre -
#13 Sajna itt már néztem, de semmi :( -
#12 Jaja, nekem is jó lenne ilyen nagykeres cucc, de sajna nincsen ismerős :( -
#11 Karórát egy egész életre veszek és az mindig nálam van, úgyhogy ennyit rászánok -
#10 Netcíme van?