690
Karórák
-
#90 Totti most ebből a sorozatból kinézett magának egy órát, reméli, hogy tényleg jó. ;-) -
Balli #89 Tegnap a Wendben, mivel ott sok órásbolt van, nézegettem magamnak órákat a cél az volt hogy lehetőleg 70k alatt legyen a vételára valamint téglalap alakú legyen a számlapja, s lehetőleg fémszíjas.
Végül két Tommy Hilfiger órát találtam, ami brutál jól állt a karomon
Az egyik óra 29.000Ft-ért:
Tommy
A másik versenyző 38.000Ft-ért, de ennek is fehér a számlapja akárcsak a fent belinkeltnek:
Tommy
Azt tudom, hogy a Tommy nagyon jó márka, csak hát nem éppen óramárka lenne ez egy picit zavar +az hogy amcsiban 70 dodóért megkapnám ezeket az órákat.
Ebben az árkategóriában inkább azt tanácsoljátok hogy nézzek más márkákat? Nézegettem a Citizen+Festina órákat is de nem találtam nekem tetszőt
Még ami zavart a Tommy órában, hogy sima kristályüveg a számlapja, s nem zafír- vagy ebben a kategóriában nem is találok zafir üvegezésűt, s egyáltalán vészes az ha csak sima üveg?
-
#88 Nekem mindenképp elegáns óra kell és nem sportos, de azért nem az az öreguras sem! :) -
#87 KÖszönöm megnézem! -
#86 -
#85 jaaa most nézem mi ez a langyi-bangyi avatar de mivel hogy nő vagy nem szótam -
#84 hanem? -
Goth #83 én meg nem. -
#82 Örülök neki! -
#81 nekem meg a leggagyibb casio-m van 12 éves és egyszer lett benne cserélve elem 3-4 éve -
#80 Ilyen oldalakon nézzd meg,ha gondolod!
nem csak használt dolgok vannak. -
#79 neken citizen órám van,már kb 6 éve ezt hordom 25ezer ft volt anno.szerintem nagyon jo orák es nekem azota egyszer se volt vele gondom,egyelemcserén kivül! -
#78 sziasztok -
#77 Nekem is nagyon tetszenek a Citizenek.Ha majd megengedhetem magamnak akkor tuti olyat veszek.
Addig meg marad a jó kis aluminium Swatch Irony.
-
#76 kvarcjátékos óra > svájci óra -
#75 Nekem Festina órám van én imádom! Egyszerű és szép! 30 rongyéert vettem olaszba! Probléma nem volt vele már 4 éve megvan! Egyszer volt elemcsere igaz az 1500Ft volt de a csávesz (Festina bolt) überfaszán kicserélte párátlanította meg mittomén! Szóval meg vagyok vele elégedve jó vétel! Itthon kicsit drágább! Müanyag órát ne vegyetek, ronda! Meg én a titanium órát sem szeretem túl könnyű! Az óra az egyetlen ékszer amit felveszék (bár 30 ezer forintos nem ékszer)! -
#74 TAG Heuer is baromi jó svájci órakat gyárt, a felső-középkategóriából. Breitling a pilóták órája. A TAG meg az autóversenyzőké. -
#73 Eddig ez a vonal határozta meg a topikot, de nem szólok bele :o -
#72 Hát nincs. Tissotból nekem ez tetszik:
PR50
Lord -
#71 Ki beszelt eleganciarol?
Ez a Tissot modell inkabb sportos extrem celokra van. -
#70 Bocs, hogy beleszólok, de annak a Tissotnak köze nincs az eleganciához. -
#69 Egy fenntartasom van a Citizennel kapcsolatban: ferdeszemu gyartmany
Ha ennyi penzt ki akarsz adni erte akkor szerintem svajcit vegyel!
Jo kis Tissot Touch 150.00-ert mar kaphato
Tissot Touch
Az enyemet learazva vettem -50%-al, igy volt 37.000 :
Certina DS PRO -
Dodo55 #68 Én tegnap láttam 200k-ért két darab ezüst tollat. Lol 200k ezüstért, ha arany lenne, akkor ok, de ezüstért 200k-t?
Citizenből amúgy lázmérőnk, meg vérnyomásmérőnk(ehhez adták ajándékba a lázmérőt) van. -
keeper2 #67 Viszont, azt is vedd figyelembe, hogy a politikusoknak a politika csak mellékbiznisz, a fővonal náluk a cégeik vezetése (ezért sem érnek rá az ország csipcsup szar gondjait megoldani, bár az ilyen dögöljön inkább meg az irodájában, ne kelljen neki még a politika is), másérszt meg hozzávehetjük,hogy oltári nagy politikusi fizut is kapnak, de ennél még nagyobb összeg a kenőpénz, amit zsebretesznek, így van miből ilyen órát.
Én is óra vásárlás elött vagyok, de én meg totál minimál kategóriásat keresek, a lényeg, hogy ne piaci bóvli legyen. Annyi kell, hogy ne késsen/siessen, és lehetőleg ne adja meg magát pár hónap alatt, valamint, annyira legyen vízálló, hogy ha esőben vagy kézmosáskor ráfröccsen a víz, azt túlélje, de árban lehetőleg 5 ezer körül álljon meg (hiába, ha egyszer csak annyi kell nekem, hogy az időt láthassam rajta....). A boltokban viszont vagy a kínai piacról "importált" cuccok vannak csak ebben a kategóriában, vagy 20 felett kezdődő órák. Nem igaz, hogy az órák között nincs kis márkanevű, ami olcsó, de nem valami névtelen vagy hamisítvány... -
#66 Nekem is van egy kb 1930-1940 körüli Breitlingem, bár nem hordom :D Ja meg van egy kb 1970-es évjáratú Breitling játékrepülőm is :) -
#65 -
#64 Ja igen, ez benne van a pakliban Magyarországon mindig. -
laliking #63 amíg el nem lopják ....
És ez nem hülyeség. Bp-n egyik haveromról a tisztelt kisebbség lelopta a vadiúj nájki csukát. szal.. -
#62 A weboldala igényes, az órák is szépek, csak egy kicsit túlzsúfoltak. Mennyibe kerülnek körülbelül? -
#61 nem elég hogy drága ráadásul még női is -
#60 a pilótás is király!!
valami kristály üveg van ebben is még nemtudtam megkarcolni
meghát úgye eco-drive ez is -
#59 Én a BREITLING tipusú órát ajánlom nekem az van és imádom!
Teljesen autómata acél tokozású vízálló mutat mindent és gyönyörű!
Nagyon sokféle tipusa van:elegáns,pilótáknak és az űrhajósoknak fejlesztett stb.
Egyébként Svájci az ára pedig:50.000-1.500.000 ft-között van. -
#58 Persze, et is cask egy eszköz, mint az autó, mint a telefon, mint a ... stb stb -
#57 De az a vicc, hogy a legdrágább órák is csak az időt mutatják, sőt, a másodpercmutató már elég snassz. -
#56 az én órám csak 20ezer pénz volt, de ez a szar csak az időt mutatja vaze :| -
#55 LOL -
praksi #54 én maradok a mobiltelefon + képernyőkímélő órájánál :-) -
#53 Én a "sima" pilótás órának is öürülnék :D -
#52 Szép, csak ne lenne rajta az Eco-drive felirat :( -
#51 CITIZEN Eco-Drive VITRO ( BL2000-57L )
Ez az óra az egyetlen fényenergiával működő óra, amely a fényt nem a számlapján alakítja elektromos energiává, hanem az üvegén. Láthatatlanul.
Az óra mind mesterséges, mind természetes fénnyel tölthető,
de a teljes töltöttséget leggyorsabban nyáron napos időben éri el.
A teljesen feltöltött akkumulátor 180 napig biztosítja az óra energia ellátását.
A merülő akkumulátorra az óra figyelmeztető jelzést küld.
Az óra nemesacél tokozású, cseppálló kivitelü.
Az óra ajánlott eladási ára 169.900 Ft
Ez az, már csak olcsóbban kellene :)