690
Karórák
  • szanics
    Totti most ebből a sorozatból kinézett magának egy órát, reméli, hogy tényleg jó. ;-)
  • Balli
    Tegnap a Wendben, mivel ott sok órásbolt van, nézegettem magamnak órákat a cél az volt hogy lehetőleg 70k alatt legyen a vételára valamint téglalap alakú legyen a számlapja, s lehetőleg fémszíjas.
    Végül két Tommy Hilfiger órát találtam, ami brutál jól állt a karomon
    Az egyik óra 29.000Ft-ért:
    Tommy
    A másik versenyző 38.000Ft-ért, de ennek is fehér a számlapja akárcsak a fent belinkeltnek:
    Tommy
    Azt tudom, hogy a Tommy nagyon jó márka, csak hát nem éppen óramárka lenne ez egy picit zavar +az hogy amcsiban 70 dodóért megkapnám ezeket az órákat.
    Ebben az árkategóriában inkább azt tanácsoljátok hogy nézzek más márkákat? Nézegettem a Citizen+Festina órákat is de nem találtam nekem tetszőt

Még ami zavart a Tommy órában, hogy sima kristályüveg a számlapja, s nem zafír- vagy ebben a kategóriában nem is találok zafir üvegezésűt, s egyáltalán vészes az ha csak sima üveg?
  • Newyorker
    Nekem mindenképp elegáns óra kell és nem sportos, de azért nem az az öreguras sem! :)
  • Newyorker
    KÖszönöm megnézem!
  • Dying Soul
  • schrank
    jaaa most nézem mi ez a langyi-bangyi avatar de mivel hogy nő vagy nem szótam
  • desigo
    hanem?
  • Goth
    én meg nem.
  • lina81
    Örülök neki!
  • schrank
    nekem meg a leggagyibb casio-m van 12 éves és egyszer lett benne cserélve elem 3-4 éve
  • lina81
    Ilyen oldalakon nézzd meg,ha gondolod!
    nem csak használt dolgok vannak.
  • lina81
    neken citizen órám van,már kb 6 éve ezt hordom 25ezer ft volt anno.szerintem nagyon jo orák es nekem azota egyszer se volt vele gondom,egyelemcserén kivül!
  • lina81
    sziasztok
  • desigo
    Nekem is nagyon tetszenek a Citizenek.Ha majd megengedhetem magamnak akkor tuti olyat veszek.
    Addig meg marad a jó kis aluminium Swatch Irony.
  • Davidus
    kvarcjátékos óra > svájci óra
  • Szabi84
    Nekem Festina órám van én imádom! Egyszerű és szép! 30 rongyéert vettem olaszba! Probléma nem volt vele már 4 éve megvan! Egyszer volt elemcsere igaz az 1500Ft volt de a csávesz (Festina bolt) überfaszán kicserélte párátlanította meg mittomén! Szóval meg vagyok vele elégedve jó vétel! Itthon kicsit drágább! Müanyag órát ne vegyetek, ronda! Meg én a titanium órát sem szeretem túl könnyű! Az óra az egyetlen ékszer amit felveszék (bár 30 ezer forintos nem ékszer)!
  • I.C.ram
    TAG Heuer is baromi jó svájci órakat gyárt, a felső-középkategóriából. Breitling a pilóták órája. A TAG meg az autóversenyzőké.
  • Dying Soul
    Eddig ez a vonal határozta meg a topikot, de nem szólok bele :o
  • Taranov
    Hát nincs. Tissotból nekem ez tetszik:

PR50
    Lord
  • SigS
    Ki beszelt eleganciarol?
    Ez a Tissot modell inkabb sportos extrem celokra van.
  • Dying Soul
    Bocs, hogy beleszólok, de annak a Tissotnak köze nincs az eleganciához.
  • SigS
    Egy fenntartasom van a Citizennel kapcsolatban: ferdeszemu gyartmany
    Ha ennyi penzt ki akarsz adni erte akkor szerintem svajcit vegyel!
    Jo kis Tissot Touch 150.00-ert mar kaphato
    Tissot Touch
    Az enyemet learazva vettem -50%-al, igy volt 37.000 :
    Certina DS PRO
  • Dodo55
    Én tegnap láttam 200k-ért két darab ezüst tollat. Lol 200k ezüstért, ha arany lenne, akkor ok, de ezüstért 200k-t?
    Citizenből amúgy lázmérőnk, meg vérnyomásmérőnk(ehhez adták ajándékba a lázmérőt) van.
  • keeper2
    Viszont, azt is vedd figyelembe, hogy a politikusoknak a politika csak mellékbiznisz, a fővonal náluk a cégeik vezetése (ezért sem érnek rá az ország csipcsup szar gondjait megoldani, bár az ilyen dögöljön inkább meg az irodájában, ne kelljen neki még a politika is), másérszt meg hozzávehetjük,hogy oltári nagy politikusi fizut is kapnak, de ennél még nagyobb összeg a kenőpénz, amit zsebretesznek, így van miből ilyen órát.
    Én is óra vásárlás elött vagyok, de én meg totál minimál kategóriásat keresek, a lényeg, hogy ne piaci bóvli legyen. Annyi kell, hogy ne késsen/siessen, és lehetőleg ne adja meg magát pár hónap alatt, valamint, annyira legyen vízálló, hogy ha esőben vagy kézmosáskor ráfröccsen a víz, azt túlélje, de árban lehetőleg 5 ezer körül álljon meg (hiába, ha egyszer csak annyi kell nekem, hogy az időt láthassam rajta....). A boltokban viszont vagy a kínai piacról "importált" cuccok vannak csak ebben a kategóriában, vagy 20 felett kezdődő órák. Nem igaz, hogy az órák között nincs kis márkanevű, ami olcsó, de nem valami névtelen vagy hamisítvány...
  • I.C.ram
    Nekem is van egy kb 1930-1940 körüli Breitlingem, bár nem hordom :D Ja meg van egy kb 1970-es évjáratú Breitling játékrepülőm is :)
  • Laky
  • Taranov
    Ja igen, ez benne van a pakliban Magyarországon mindig.
  • laliking
    amíg el nem lopják ....
    És ez nem hülyeség. Bp-n egyik haveromról a tisztelt kisebbség lelopta a vadiúj nájki csukát. szal..
  • Taranov
    A weboldala igényes, az órák is szépek, csak egy kicsit túlzsúfoltak. Mennyibe kerülnek körülbelül?
  • schrank
    nem elég hogy drága ráadásul még női is
  • oneal1
    a pilótás is király!!
    valami kristály üveg van ebben is még nemtudtam megkarcolni
    meghát úgye eco-drive ez is
  • sniper01
    Én a BREITLING tipusú órát ajánlom nekem az van és imádom!
    Teljesen autómata acél tokozású vízálló mutat mindent és gyönyörű!
    Nagyon sokféle tipusa van:elegáns,pilótáknak és az űrhajósoknak fejlesztett stb.
    Egyébként Svájci az ára pedig:50.000-1.500.000 ft-között van.
  • Newyorker
    Persze, et is cask egy eszköz, mint az autó, mint a telefon, mint a ... stb stb
  • Taranov
    De az a vicc, hogy a legdrágább órák is csak az időt mutatják, sőt, a másodpercmutató már elég snassz.
  • sapkafej
    az én órám csak 20ezer pénz volt, de ez a szar csak az időt mutatja vaze :|
  • NeoMaN
    LOL
  • praksi
    én maradok a mobiltelefon + képernyőkímélő órájánál :-)
  • Dying Soul
    Én a "sima" pilótás órának is öürülnék :D
  • Taranov
    Szép, csak ne lenne rajta az Eco-drive felirat :(
  • Newyorker
    CITIZEN Eco-Drive VITRO ( BL2000-57L )

Ez az óra az egyetlen fényenergiával működő óra, amely a fényt nem a számlapján alakítja elektromos energiává, hanem az üvegén. Láthatatlanul.

Az óra mind mesterséges, mind természetes fénnyel tölthető,
    de a teljes töltöttséget leggyorsabban nyáron napos időben éri el.
    A teljesen feltöltött akkumulátor 180 napig biztosítja az óra energia ellátását.
    A merülő akkumulátorra az óra figyelmeztető jelzést küld.

Az óra nemesacél tokozású, cseppálló kivitelü.

Az óra ajánlott eladási ára 169.900 Ft

Ez az, már csak olcsóbban kellene :)