1520
A folytatás
-
Andrejka #280 már 79% -
Andrejka #279 de furi hogy tömörítve csak 700 mb -
Andrejka #278 én most töltöm le a reloadedet és már 68% -
#277 :DDd -
Lyan Kyj #276 aha. illetve épp akkor fagyott ki, mikor R2-val meg 3PO-val beszálltam a safepodba. -
#275 ez érdekes... nekem nem...
XP SP2-d van neked is? -
Lyan Kyj #274 eh, win2k.exével is kifagy:(( -
#273 LOOOL:
LEGO Batman
áhh :D -
#272 és mennyire idegesítő... :D
én megcsináltam olyan 6-7 pályát, de néha már annyira felidegesített... :D -
#271 Nekem is mükszik ez az .cab átnevezős módszer!
THX! -
#270 Hello mindenki! Nekem tökéletesen ment a telepítő a RELOADED-essel, és a játék is szépen produkál, viszont egy helyen nekem is kilépett, de ez lehet a magas grafrészeltesség beállítás miatt is...Szal kira. :D -
Attlen #269 hello:D szval nem tok tovább jutni:D a 4.rész 2 pályáján ahol a buckalakok vannak van egy szakadék hogy juthathatnám át luket? obi want sikerül.. -
ssolitude #268 törölt hozzászólás -
CéZé #267 KRKSecurom_Loader_1_2
én ezzel -
#266 És a clone verziót mivel helyezitek üzembe? CureRom, SecuRom? -
fulcrum falcon #265 Vki tudja h a republic commando-val h lehet neten játszani? Csak az eredetivel? -
ssolitude #264 A Clone nálam simán felment. Csak az említett reloaded crack hiba volt.Szerintem pillanatokon belül kiadják a javított release-t. -
ssolitude #263 Akkor szedd le akkor... -
#262 akkor a clone +reloaded crack párosítás a nyerő úgy látszik -
fulcrum falcon #261 de ezt még csak 2 nap múlva adják ki -
ssolitude #260 Akkor passz.Fiam gépén SP2 32bit 64 bites vason,Clone verzió gond nélkül települt.
Reloaded-el crackeltem és megy. -
Newfronter #259 Na jó Vista alatt tökéletesen megy. Most bekaphatom a Vistámmal együtt mi?
Ez érdekes hír volt:http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23959
Amúgy ganítom, hogy securom drága megint alkot valamit XP alatt, hisz a Titan Questel is sok a probléma, pont a védelem miatt. Igaz a telepítés megint más... -
#258 sp2 -
#257 Honnan lehet leszedni a game-t?
-
ssolitude #256 Úgy tűnik gép-függő. Másnál sem mindenhol megy ezzel a módszerrel. SP1 vagy SP2? -
fulcrum falcon #255 remélem h nekem is működni fog :S -
#254 nekem működik. Köszi! siker -
fulcrum falcon #253 remélem h egyszer lesz egy normális változat is -
#252 nálam ez nem jött be :( -
Veelee #251 Köszi a helpet! Megoldotta telepítési gondomat a reloaded veziónál. -
fulcrum falcon #250 legalábbis én a többi játéknál ezt tapasztaltam -
fulcrum falcon #249 álltalában a reloaded működik -
#248 kipróbálom -
#247 Akinek klónos az leszedi külön a cracket enniy -.-
Viszont én a reloaded-et szedtem le, és ugyan úgy fatal errőr mindjárt a telepítés kezdésénél... ahogy látom nem csak nekem probléma. A klonost szedjem le akkor inkább, azzal nincs baj? -
ssolitude #246 A telepítés hibára:
Felmásolod a gépre az egész cd-t aztán az Defaul~1.cab-ot átnevezed pl archive.cab -ra aztan elinditod az installt. aztan hibat talal ot ramész hogy cancel na most megkérdi hogy abort install vagy cancel ekkor visszanevezed az eredeti Defaul~1.cab -ra és utana rámész hogy cancel utána az ismétre és teszi is fel a gamét...
Nem teszteltem, akinek nem ment, az próbálja ki. -
ssolitude #245 És akinek nem Clone-os van? Vita lezárva.... -
CéZé #244 Dehogynem.
A klonoshoz nincs crack :D -
ssolitude #243 Mindegyik, de a Reloaded-et a leírt módon kell indítani. -
ssolitude #242 Nem a verziótól függ, hanem a cracktől... -
fulcrum falcon #241 De akkor most melyik jó a reloaded vagy a clone?