1520
A folytatás
-
attila0012 #1520 Akinek kell segítség az írjon: [email protected] címre! -
Grizze #1519 Üdv! Köszönöm a nagyon sok embernek aki segített nekem... Mostantól nem kell azzal fáradozni, hogy átküldjétek a játékot, mert megvan... Köszönöm! -
Grizze #1518 Üdv! Ha esetleg újrakezdenéd a játékot, akkor esetleg átküldenéd a játékot 0%-osan? Előre is köszönöm. -
Heian #1517 ÉLJEN!
KIJÁTSZOTTAM!!!!!!!!!!!!!
-
gergely007007 #1516 Hello mindenkinek.
Ki tudna segiteni nekem a mos esley pályán nem találom a piros kockát és a menekülés felhő város csapdájából sem találom a kockát. elöre is kössy -
Grizze #1515 Szia! Én nem tudom, de van egy tanácsom:) Nézd meg youtube-n...
Nekem tudsz segíteni? -
Heian #1514 Sziasztok!Valaki megtudja mondani hogy a DAGOBAH-on mikor r2d2 kinyitja a nagy kaput ott jelez a detektor de nemtom hol van a minikitt?
Aki tudja lécci írjon merthogy ha kérdez valamit én is segítek.(98.2%) -
Grizze #1513 Sziasztok! Valaki küldene nekem ide egy 0%-os mentést? Nagyon kéne:). Előre is köszönöm! -
BENBOY0 #1512
LÉCCI IRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bocsi de türelmetlen vagyok -
BENBOY0 #1511 http://www.sg.hu/kep/faces/hawaii.gifhttp://www.sg.hu/kep/faces/taps.gif
nagyon kéne LÉCCIIIIII -
BENBOY0 #1510 Hello mindenki!
Nekem egy éve hogy megvan a lego star wars 2 de nem sikerült kijátszanom :S 99,5% on vagyok de nem találom meg az negyedik rész(NEW HOPE) utolsó pályáján (chapter6) az extra kockát- azt a pirosat :D -szóval aki tudja és elmondaná nekem az ÍRJON LECCYVES a következő e-mailra vegy ide :D
e-mail:
[email protected]
köszönettel: benboy0
:) :) irjatok léccy (: (: -
konor0217 #1509 kijáccottam végre 39óra
akinek kell help írjon
-
Medve39 #1508 Üdv a Haladóknak!
..mivel én kezdő (apuka 8-), vagyok, 8 és 6 éves fiaim gyűrik a 2. részt. (Egyébbként Nekem is tetszkik!)Meglepném valamilyen "GamePad"-del Őket, mert biz a billentyűzettel nehezen tudják egyszerre püfölni a klónokat/droidokat/miegymást. Mit javasoltok ily kicsi kezek közé?
Köszönet! -
aroncido #1507 nem, a történet nem több, nem érdemes megvenni, ha megvan külön-külön. -
HerrKiss #1506 Sziasztok!
Félig off-topic, de nem tudom, hol máshol kérdezzem meg.
Látom, hogy kint van PC-re is a LEGO Star Wars - The Complete Saga.
Az első és a második rész is megvan (eredeti CD, ez a játék megérdemli :-)), és mindkettőt végigjátszottam már 100%-ra. A Complete Saga miben több, mint az első kettő együtt? Érdemes rá beruházni...? -
aroncido #1505 nem tom, most melyik ajtóra gondolsz, de 1. lődd ki a falvon előtti falat az ágyúkkal, 2. nyisd ki a jobb oldalt lévő ajtót (asszem egy droid kell hozzá) 3. told ráa kockákat a helyükre 4. a kinyiló ajtókban megjelenő nemjuteszembemicsodákra ugorj rá, majd menj a falcon mellé és ugorj le róla, akkor a falcon tetejére esel, onnantól pedig csak építsd meg a falcon tetején és alján lécő hiányzó tészt és kész :) -
Kottara #1504 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a V/2 (Menekülés a Hothról) pályán. Eljutottam abba a terembe ahol ott van az Ezeréves Sólyom, de előtte van egy fal. Hogy lehet azt a falat eltüntetni? Meg a szemben lévő ajtót kinyitni? -
wass12 #1503 Heian: Arról a részről van szó, ahol Luke Yodával a nyakában szaladgál? Ott a három "bunkertetőt" kell felnyitni, pl. Super Jump+Attack kombóval a tetejükre ráugorva. -
Heian #1502 Üdv!
Ez Lego Star Wars 2-es fórum.
De én tuduk neked segíteni.Amikor Dooku megráz válts át a másik karakterre.
És te tudsz nekem segíteni?
Üdv Heian. -
Malarki #1501 Kellene egy kis segítség. A Geonosisos pályán vagyok. Már Dookuval kell harcolni, de itt elakadtam. Szórja rá a hülye villámait, de én nem tudok vele semmit se csinálni. Hogy kell ezeket a sz*roakt kivédeni? Vagy mit kell itt csinálni? HELP! -
Heian #1500 Üdv!
Magától elmenti a gép.Te tudsz nekem segíteni? Én is írtam egy kérdést.
Üdv:Heian -
Seten #1499
Üdv!
Biztos bambaságból nem találom, de hol lehet menteni a játékot? :)
Mert kilépéskor nem ajánlja fel. A kantinban lehet? Ha igen hol?
-
lego game #1498 Sziasztok! 1 kérdés: halottam valami fejvadász küldetésekről hogy kell megcsinálni? és hol van? -
Heian #1497 HI!
Valaki mondja meg hogy az 5/4 Dagobah-on ott amikor ott vagyok egy nagy kapunál amit R2 D2 nyit ki ott jelez a detektor ott hol a minikitt??????
Ha nem tud senki válaszolni akkor az is jó ha leírjátok Dagobah-on a 10-ből 10-et.
AKI ÍR AZ KÉRDEZHET TŐLEM IS, MERT NEKEM CSAK EZ HIÁNYZIK!!!!!!!!!
A válaszotokat előre is köszönöm.
ÜDV: Heian
-
Heian #1496 Hi!
Valaki mondja meg,hogy hol van a 10-ből 10 az 5/4-es pályán Dagobah-on.
A válaszotokat előre is köszönöm. Nekem is írhattok.
Üdv Heian -
cori2 #1495 Most már rájöttem: :) -
cori2 #1494 Hi!
Valaki megtudná mondani hogyan lehet megvenni a régi mentés használatát?
És ha kell valamit másolni megmondaná hogy honnan hová? -
LEGO city #1493 Üdv!
Nem tudjátok hol van a 10-ből 10 amikor az uralkodóval kell harcolni? -
LEGORajongo #1492 annyi a gond hogy nem tudok bemenni a nyíláson
-
LEGORajongo #1491 a válaszokat előre is köszönöm
-
LEGORajongo #1490 hol van 4rész 6. pályáján a piros kocka? -
#1489 Raccon! Az IV/6 pályán a piros kocka ott a végén van, amikor megtámadjuk a halálcsillagot, és szét kell lőni az űrhajóval azokat az ágyúkat, van egy kis nyílás, és ott ha bemész, akkor megszerezted a piros kockát. A bónusz pályákon pedig 5 vagy 6 perc alatt kell 1.000.000 pontot összegyűjtened, és akkor kapsz egy aranykockát. -
Heian #1488 HI!
Tudja e vki hogy hova lett az RTL Klubról a clon wars rajzfilm, vagy talán vége az évadnak?
Köszi! -
Raccon #1487 Üdv!
A IV/6 pályán hol van a piros kocka?
A bónusz pályákon mit kell csinálni mert robbantgatok és semmit nem mutat.Előre is köszönöm -
SCTO #1486 LEGORajongo:
Ha a bombával kitörted az első falat a barlangban és átmentél akkor ott menj el balra ott lesz egy másik bomba és előtte egy kapu amin csak ellenséges repülővel lehet átmenni. Azon kell majd.
FONTOS: Előtte vedd meg az egyik ellenséges repülőt (TIE Fighter, TIE Bomber, TIE Fighter Darth Vader) -
Heian #1485 Sziasztok!
Hogyan kell megoldani a bónuszpályákat,és a szuper alkatrészes pályákat?
A válaszotokat előre is köszönöm.
-
LEGORajongo #1484 vki irjón má vissza pls -
LEGORajongo #1483 hol van a V/2 pálya(menekülés a hothról piros kockája? -
LEGORajongo #1482 sziasztok -
attila0012 #1481 Írj egy e-mail-t és válaszolok!