708
Logitech G Series
-
Landor #668 jó ez az everest csak nem találtam benne olyat hogy a GPU kihasználtságot is mutatná.. nekem pedig az kéne hogy lássam a CPUkat és a GPU-t is egyszerre.. -
Landor #667 teamspeak, xfire, BC2 (már benne van a natív G19 support! :), alapból valami időjárás meg órát szeretnék -
#666 Amira én használom a G15öt, pl a G19 teljesen megfelel.
Everestel megy,
Meg a mirandával is megy. MSN/ICQ játék közben is mehet :D -
#665 Ne irígykedj :D -
#664 És milyen gémen fogod használni? A 2 beépített időmérő nagyon nagy segítség real time játékoknál. Emelett a teamspeak kijelző is hasznos főleg ha sokan vagytok és nem ismersz mindenit :D A makró dolgoknak van egy nagyon nagy hibájuk, az egér mozgást nem veszi fel. Kitudod erőszakolni utasításokkal de ahoz bekell mérjed az egér koordinátát és ez annyira macerás hogy úgyse fogsz ezzel foglalkozni. Annyira jó a makró felvétel hogy beírhatod előre hogy a gombokra kattintva különböző mondatok jöjjenek elő pl "qrva anyád szemét kemper", "idiot", "szép volt", sziasztok, jóéjszakát" stb. -
#663 Jeeeeeeeeeee, mázlista :D
Nekem már annyi minden közbejött hogy ne tudjam megvenni :D -
Landor #662 eltelt majdnem 1 év, de megvaan!! :DD -
#661 biztos én vagyok a béna, de nem tudtam vele szövetpadon gyorsan megfordulva(90-180°-ról) fejest dobni, szövet nélkül meg ment... -
#660 hogy erted h ugral? az en g500-am nem ugral 5700 dpi-n sem, szinten szovetpad (qck) -
#659 még akkor vettem A G5-öt amikor még volt mistral szegeden
ha tönkremenne (véletlenül beleesne 1 liter kénsavba), akkor ismét g5-öt vennék...
egy szopás volt vele: 2000dpi-n ugrál a szövetpadon...
-
#658 nahjümostmár :) -
#657 Lehet ezért volt olcsó :D
Dugd be másik gépbe, hogy ott is megáll-e. Ha nem, valami driver gond lesz, ha megáll, akkor hibás. -
#656 hellotok ! Ma kaptam kölcsön egy g5-egeret , de bedugom , pár másodpercig megy , de utána megáll , és semmi ... valaki help ?:) -
#655 Nekem is ez az első komolyabb egerem. Kezdetben én is kicsit gondban voltam vele, hogy mi az a sok szar, amit tud, de aztán belejöttem :) -
#654 jah most átnéztem jobban és szerkesztgettem. :) elég új még nekem, először azt sem tudtam mi a DPI, eddig csak ilyen gagyi egerem volt:D -
#653 Miért nem állítod be úgy, hogy az legyen az alap? Bár ha kell több lassabb, akkor már nem jó. Bár minek windowsba ennyi DPIt? Én igazából csak egyet használok, játékhoz meg automatán profilt vált és az meg már más DPIkel megy. -
#652 kár, jobb lenne ha megjegyezné. így nem kellene mindig nyomogatnom a DPI állítóját. -
#651 Nem hinném, hogy megmarad. Majd meglesem. Amúgy nekem is win7em van, szóval nem fogunk túl sokat megtudni belőle :) -
#650 ja az egéren lévő DPI gombot mondjuk 3-ason használom. de restart után visszaáll 2-esre.
azért kérdem, mert lehet hogy a setpoint nem teljesen kompatibilis a win7-el... -
#649 Vagy hogy érted? Ha csak a DPI gombjával állítod egy fokkal följebb és hogy úgy hagyja-e? Mert azt nem tudom, még nem próbáltam. De gondolom az nem marad úgy. -
#648 Nem. -
#647 G9 nálatok is visszaállítja magát alap DPI-be win restart után? -
#646 Az enyém asszem 25x21 cm. Átlag használatban amúgy nekem is bőven elég, csak játéknál kicsi néhány helyzetben. -
Landor #645 Én direkt a kis méretűt válaszottam: QPAD Hi Sense
Persze a választás attól függ, hogy milyen egérérzékenységet preferálsz.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. -
#644 Nekem is QCK egérpadom van G9 alatt, egy steelseries, a legkisebb. Jó ez, csak hát picit kicsi, de amikor vettem, még nem volt hely nagyobbnak. -
#643 Én vettem egy QCK-t még egy éve, amikor a G9-et, az jóóóó nagyba is van, és vékony is, nem is pödrődik fel az oldala.
-
#642 Én europarkba, teljesen tökéletes, de most előbb veszek egy g25 öst:] -
#641 milyen felületű egérpadot szeret legjobban a G9? esetleg van konkrét egérpad tippetek? -
#640 na megrendeltem, majd leirom a véleményem:p MM-ben próbáltam és rohadt jónak tünt, ellenben a razerekkel. -
#639 Elhiszem. =D -
#638 Számomra, és vagy még majdnem 1 000 000 ember számára a g9 a legjobb:] -
#637 Nem feltétlen, bár igaz Razerben is van ami gagyi, de nem hiába van vagy 10 féle, szóval érted.. =D csak megkell találni azt az egeret ami számodra a legjobb =-D -
#636 Racer sztem drága, fos, és még kényelmetlen is az én medve tappancsaimhoz: D
g9 tökéletes, már razer árban van, rohadt kényelmes.Bár, még ő is picit kicsi, de jobb mint a razer ek. -
#635 Nem flamelek , csupán véleményt nyilvánitok =-) -
Landor #634 Életkor: 14-18 között
takarodj már nyucikádba flémet kelteni a logitech topicból -
#633 Ez az egész G9 egy szemét :/ aki normálisan vélekedik, az úgyis Razert vesz =-D -
#632 sztem ez az ár már jó érte. -
#631 Nem sok az érte, mi vagyunk csórók. -
#630 Ezért az ócskavasért ennyi pénzt? .. Röhej -
#629 Jóllátod:]
Eddig 17-19 k volt:]