708
Logitech G Series
-
#68 megtalaltam -
#67 aha.. lehet az a baj.. legalabbis remelem mert nagyon kikeszultem hogy formatalas utan se igazan jo...
tudsz adni linket??? mert egyszer probaltam leszedni de az sdk valami 300 dodo volt.. a vegfelhasznaloi meg baszott mukodni -
Lacika 79 #66 tedd fel a .Net 2.0-t, vagy mi a tökömet. Nekem is csak úgy megy rendesen. -
#65 keresek vkit aki probalta mar az lcd studioval az altalam keszitett lcd dizajnt.... vegulis a fo kerdes hogy mukodik ahogyan kell?? mert nekem szuz xp vel a fel kepernyo ures es szanalmas modon nem is tudom kijavitani...... eszmeletlen szanalmas ez az lcdstudio... -
KILROY #64 Annak mondjuk jó, aki Counter Strike 1.6-ozott, nem kell átszoknia. -
#63 akarom mondani.. azt már megoldottam... -
#62 azt mar megoldottam:D -
KILROY #61 Nomeg iszonyú ronda ékezet nélkül. -
#60 nem olyan gaz... -
Dodo55 #59 Nekem nem az a gondom, hogy nem tudnék ékezetek írni, hanem az, hogy a magyar kiosztáshoz vagyok szokva, és elég nehéz lenne átszokni. Az írásjelek is máshogy vannak, meg minden, szóval nem lenne egyszerü átszokni. -
#58 én pl számlákat írogatok a gépen, vagy beadandó dolgokat, azokhoz azért kéne.. -
#57 ja.. amugy en szikevel vagtam ki a papirt...
-
#56 az a rohadt nagy szerencse hogy pont annyi G betu van amennyi kis es nagy ekezetes... bar igy ekezetek nelkul sokkal gyorsabb es egyszerubb az elet:D:D:D -
#55 felesleges...
amúgy egyforma...
ha ékezeteket akarsz akkó' már nem kell félni mert megoldottam...
csak töltsétek le a makró készletet és kész...
-
Dodo55 #54 A Z meg az Y billentyű egyforma méretű? Mert ha igen, akkor csak ki kell szedni őket, és megcserélni. Ezzel a Z-Y probléma meg lenne oldva. -
KILROY #53 Ha így meg lehet oldani, beszerzek egyet. -
KILROY #52 NAGGYON JÓ ötlet haha :D -
#51 -
#50 LOOOL!!! a G17 es bill el volt egy kis problemam.... rosszul froccsentettek a muanyagot es egy kis muanyag piszka tartotta alulrol a g14 et... en meg nem ertettem hogy Ü helyett miert Üü van! kivagtam szikevel a kis g*cit... mostmar muxik faszan minden -
#49 a cd-n levot hasznalom.. es nemtom miert.. de nekem is anyazik az lcdstudio... nemtom miert.. de miutan le okezom utanna mondja hogy nyomjak ok ot a progi bezarasahoz. vagy nem et ahhoz hogy igy maradjon. ha nemre nyomok akkor megy a progi es minden fasza.. nemtom miert csinalja ezt..
-
UnConnecteD #48 CSOCSO : te a cd-n levo, vagy a most letoltheto drivert hasznalod? nekem a gyari van fent, de minden bootnal anyazik, es nem indul el a studio -
#47 ez viszont tenyleg szanalmas.....
toltsetek le a makromat meg a sajat gyartasu lcd met!!!!!:D -
#46 akik szenvednek hogy nincs ékezet.... azok letölthetik ezt
megcsinaltam az ekezetes betuket a makro G betukre... igaz.. nelkuluk sokkal gyorsabb es kenyelmesebb irni. de ha valakinek ekezet kell...... az vagy hasznalja angolul a makroimmal... vagy hasznalja magyarkent es akkor ; meg ' betuk helyett lesz a áé neg stb....
izemize... csatoltam meg hozza egy jpg-t amit ki kell vagni es ra lehet tenni a makro betuk kore... egyszeru es nagyszer...
en inkabb igy hasznalom minthogy kis cetliket ragasszak a billekre...
-
UnConnecteD #45 aruljatok mar el miert jobb az, ha ekezetes betuk vannak a billentyun
amugy nincs semmi user`s manual a cucchoz? kinyitottam a dobozat, de a cd-n kivul csak ilyen kis par oldalas leiras volt hozza. a logitech ugy gondolja, hogy jobb, ha a vasarlo magatol jon ra a cuccuk hasznalatara? egy kicsit azert segithetnenek :( -
Dodo55 #44 Sajnos szerintem se, mert gondolom nem olyan sokat fognak belőle eladni itt(mert drága), azért a pár ezer darabért meg nem fognak magyart csinálni. De azért reménykedem. Német kiosztású van? Mert az kicsit hasonlít a magyarra. -
KILROY #43 -
#42 Szerintem nem lesz -
Dodo55 #41 Van valami esély, hogy lesz magyar kiosztással? -
KILROY #40 u bazzmeg ez kurva jó billentyűzet.
faszomnak angol... -
#39 jut eszembe.. kcdstuiohoz kell kerni egy licenszet.. ingyenes.. beirod emailbe es elkuldi neked.... es tedd a filet azaz ird felul a regit ami az lcdstudio mappaban van -
#38 MAIN and FPS screen by CSOCSO
innen lehet letolteni mind a ket cuccost amit csinaltam..
de lassatok milyen kedves vagyok: itt egy link egy zip hez amiben meg a fraps es az lcd studio progi is benne van... readme-t olvassatok el... minimalus angol kell hozza...
-
#37 FPS re:
szerintem egyertelmu.. ket also csik a cpu es a ram grafikus es szam kijelzo...
kozepen FPS ertek bal oldalt ido hogy tudjuk meddig mennyi van ha pirkadatig nyomjuk.. es jobb oldalt a felbontas @mhz.. hogy tudd miert csunya avagy miert vibral a moncsi... -
Lacika 79 #36 azaz, 510 :) -
#35 nemsok:( -
izb #34 hehe -
KILROY #33 Van valami hír a magyarosításról? -
KILROY #32 Legjobb valaha alkotott billentyűzet.
Faszomnak angol a billentyűzet betű-kiosztás. -
#31 csinaltam egy kifejezetten FPS hez szant kijelzot...
majd nemsokara felteszem.. -
#30 thx -
#29 szvsz g5 hoz g15 dukal..szal ja!!!!!!
amugy szvsz akarhogy vilagit a bill.. egy kis lampa azert jol jon hogy ne kattanj be a monitorral a sotet szobaban...