708
Logitech G Series
  • Carlos
    Hol?
  • CSOCSO
  • Duddits
    Tegnap majdnem megvettem. De ma lehet, hogy már megveszem.
  • Lacika 79
    Te akartad tudni, engem nem érdekel annyira :D
  • Carlos
    Nem is. A céges Samsung klavom is retkes már kissé... :)
  • Dodo55
    Asciitable.com :P
  • Dodo55
    Sajnos akkor ezek szerint minden Logitech cucc ilyen könnyen koszolódik. Mindegy, akkor is a Logitech a cuccok a legjobb input cuccok.
  • Lacika 79
    szórakozol velem? :DD
    tudja a tököm :P
  • Lacika 79
    nekem 510 van, az is ilyen :P
  • Dodo55
    És a nagy Í?
  • Dodo55
    Nekem Logitech MX518 egerem van, és ezen is látszik, ha izzadt kézzel használom, de nem baj, mert egyébként rohadt jó egér.
  • Lacika 79
    ALT + 161 és kész is a í :D
  • Lacika 79
    Idővel meg lehet tanulni az angol billentyűzetet. Főleg, hogy régen nem is nagyon volt más, én meg alapból szeretem. A kis Enter nekem is nagyon szokatlan, ha gyorsan próbálok gépelni, néha félreütök :)
    Más: nektek is qrrvára koszolódik/szöszölődik? Hiába le van takarva, úgy néz ki mintha porcicákban fürdettem volna. + full steril kézel lehet csak hozzáérni, mert ha megizzad a kezed, vagy picit zsíros, egyből meglátszik rajta :S
  • Carlos
    Nekem csak a kis entert kell majd megszokni. Ékezetek úgyis ugyanott lesznek, a hosszú í meg nem hiányzik annyira.
  • CSOCSO
    :(
    mindegy.. makrot megcsinaltam.. annyira nem kenyelmetlen de mivel joideje amcsiban vagyok igy megszoktam hogy igy irok..szal nem zaklatom magam...
  • Carlos
    Hát igen...
  • Lacika 79
    Kizárt dolog, hivatalosan is megcáfolták, továbbá telefonon is utánaérdeklődtem. Nem lesz magyar kiosztás. Meg amúgyis minek?
    Az a nagy érdeklődés meg 1000 x darab, ami miatt nem emelik fel a seggüket még fingani sem.
  • Carlos
    A nagy érdeklődés kábé 1000 felett.
    Az, hogy itt ketten akarnak, az nem nagy érdeklödés!
  • Carlos
    Igy igaz!
  • Newyorker
    De lehet későbbiekben kiadnak magyart is a nagy érdeklődés miatt
  • CSOCSO
    jo kerdes... ha magyarorszagon csak angol verziot hoztak ki.. akkor mar lehet sejteni valamit mert ez nem megszokott..
  • Tiberius B
    Én is.
    Már kiszemeltem egy ilyet, de utálom az angol billentyűzetet.
  • Newyorker
    Ezt miből gondolod?
  • Carlos
    Köszi. Akkor veszek egyet!!!
  • Carlos
    Nem lesz!
  • Newyorker
    Én megvárom amagyar kiosztásút, ha lesz egyáltalán :(
  • CSOCSO
    a magyar a winfosod akkor termeszetesen az ekezetes betuk ott lesznek ahol lenniuk kell. de helyette nyomkodhatod a ; ' 0 - = betuket... de persze atrakhatod a nyelvet angolr.a. es hasznalhatod a makro gombokat..

es akarmit csinalsz í meg Í betu csak makron lesz...
  • Hgyurci
    Nem csak elmélet! Minden ott van a hosszú i kivételével ahol megszoktad!
  • Dodo55
    Azért elméletileg, mert nem próbáltam még ezzel a billentyűzettel. De egyszer voltam valakiknél, akiknek angol billje volt, át lehetett váltani magyarra, ezért elméletileg ezzel is működnie kell.
  • Carlos
    Köszi!
    Miért csak elméletileg?
  • Dodo55
    Elméletileg ott lesznek. A z-t meg az y-t meg csavarhúzóval vagy valamivel kiszeded és megcseréled.
  • Carlos
    Engem az érdekelne, hogy a megszokott helyeken ott lesznek-e a magyar billentyük, vagy sem. Tehát ha a windows-hoz adok egy magyar klaviatura kiosztást, akkor a ; é lesz-e és a ' á ?
    Azért 20 év magyar gépelés után nem lesz könnyü átszokni...
  • robotnyk
    csocso csinált a G gombokra egy ékezetes setupot, ezzel megoldható a dolog.
    a szélessége 55 centi, ez is akadályoz a beszerzésében :)
  • Carlos
    Lenne egy kérdésem, ami kettö.
    Tervezem, hogy veszek egy ilyet.
    Kérdéseim:

-Ha felteszek magyar klaviatúra kiosztást az XP-hez, akkor lesznek ékezetes karakterek, csak a klavon nincs rajta, hogy hol? ;=é '=á ilyesmik???

-Milyen széles a klaviatóra? (elfér-e az asztalomon az egér mellett)
  • CSOCSO
    :D
  • Duddits
    Fúú banyeg!

Vasárnap láttam Media Markt-ba! Ilyen kell nekem!! Már csak pénz kéne.
  • CSOCSO
    letoltheto a legujabb lcdstudio.. akinek a regebbi van es hibauzenettel indul az toltse le ezt... es ha ez is szarul indul akkor telepitsetek ujra a net keretrendszert
  • Lacika 79
    de mostmár legalább működik :D
  • CSOCSO
    gut.. aszem az volt a problemaja hogy fel kellett tenni a frapsot:D:D:D lol
  • CSOCSO
    (szerk) AHAAA!! kozben rajottem!!! kitoroltem az FPS kockat es minden muxik!!!

leszedtem feltettem de hiaba..
    megnyitom a progit.. es a felkepernyo ures!!!
    megnyitom a progit hogy megnezzem mi a baj.. es ha nagyobbra huzom a kockakat akkot megjelennek a kepernyon a dolgok de az lcd-n mar nem!!!!!!!

ugy kell elkepzelni mintha nem fernenek a kockaba bele a szoveg vagy a szam es ezert a kov sorba teszi oket de azt mar nem latod.. hasonlo mint pl a PAINT ban mikor betuket irsz... es elotte megrajzolod hogy mekkora kockaban legyen a dolog.. de ha tulmesz akkor akocka meret marad de mogotte a szamok ugyanugy kilognak..

szal elkezdem huzogatni nagyobbra a kockakat.. ezt hiaba teszem mert semi nem tortenik.. ha egyesevel ezekutan atmasolom uj ablakba a kockakat akkor megjelennek... de az FPS szam kockajanal kokemenyen megpusztul a progi..