708
Logitech G Series
-
#108 Hol? -
#107 -
#106 Tegnap majdnem megvettem. De ma lehet, hogy már megveszem. -
Lacika 79 #105 Te akartad tudni, engem nem érdekel annyira :D -
#104 Nem is. A céges Samsung klavom is retkes már kissé... :) -
Dodo55 #103 Asciitable.com :P -
Dodo55 #102 Sajnos akkor ezek szerint minden Logitech cucc ilyen könnyen koszolódik. Mindegy, akkor is a Logitech a cuccok a legjobb input cuccok. -
Lacika 79 #101 szórakozol velem? :DD
tudja a tököm :P -
Lacika 79 #100 nekem 510 van, az is ilyen :P -
Dodo55 #99 És a nagy Í? -
Dodo55 #98 Nekem Logitech MX518 egerem van, és ezen is látszik, ha izzadt kézzel használom, de nem baj, mert egyébként rohadt jó egér. -
Lacika 79 #97 ALT + 161 és kész is a í :D -
Lacika 79 #96 Idővel meg lehet tanulni az angol billentyűzetet. Főleg, hogy régen nem is nagyon volt más, én meg alapból szeretem. A kis Enter nekem is nagyon szokatlan, ha gyorsan próbálok gépelni, néha félreütök :)
Más: nektek is qrrvára koszolódik/szöszölődik? Hiába le van takarva, úgy néz ki mintha porcicákban fürdettem volna. + full steril kézel lehet csak hozzáérni, mert ha megizzad a kezed, vagy picit zsíros, egyből meglátszik rajta :S -
#95 Nekem csak a kis entert kell majd megszokni. Ékezetek úgyis ugyanott lesznek, a hosszú í meg nem hiányzik annyira. -
#94 :(
mindegy.. makrot megcsinaltam.. annyira nem kenyelmetlen de mivel joideje amcsiban vagyok igy megszoktam hogy igy irok..szal nem zaklatom magam... -
#93 Hát igen... -
Lacika 79 #92 Kizárt dolog, hivatalosan is megcáfolták, továbbá telefonon is utánaérdeklődtem. Nem lesz magyar kiosztás. Meg amúgyis minek?
Az a nagy érdeklődés meg 1000 x darab, ami miatt nem emelik fel a seggüket még fingani sem. -
#91 A nagy érdeklődés kábé 1000 felett.
Az, hogy itt ketten akarnak, az nem nagy érdeklödés! -
#90 Igy igaz! -
#89 De lehet későbbiekben kiadnak magyart is a nagy érdeklődés miatt -
#88 jo kerdes... ha magyarorszagon csak angol verziot hoztak ki.. akkor mar lehet sejteni valamit mert ez nem megszokott.. -
Tiberius B #87 Én is.
Már kiszemeltem egy ilyet, de utálom az angol billentyűzetet. -
#86 Ezt miből gondolod? -
#85 Köszi. Akkor veszek egyet!!! -
#84 Nem lesz! -
#83 Én megvárom amagyar kiosztásút, ha lesz egyáltalán :( -
#82 a magyar a winfosod akkor termeszetesen az ekezetes betuk ott lesznek ahol lenniuk kell. de helyette nyomkodhatod a ; ' 0 - = betuket... de persze atrakhatod a nyelvet angolr.a. es hasznalhatod a makro gombokat..
es akarmit csinalsz í meg Í betu csak makron lesz... -
Hgyurci #81 Nem csak elmélet! Minden ott van a hosszú i kivételével ahol megszoktad! -
Dodo55 #80 Azért elméletileg, mert nem próbáltam még ezzel a billentyűzettel. De egyszer voltam valakiknél, akiknek angol billje volt, át lehetett váltani magyarra, ezért elméletileg ezzel is működnie kell. -
#79 Köszi!
Miért csak elméletileg? -
Dodo55 #78 Elméletileg ott lesznek. A z-t meg az y-t meg csavarhúzóval vagy valamivel kiszeded és megcseréled. -
#77 Engem az érdekelne, hogy a megszokott helyeken ott lesznek-e a magyar billentyük, vagy sem. Tehát ha a windows-hoz adok egy magyar klaviatura kiosztást, akkor a ; é lesz-e és a ' á ?
Azért 20 év magyar gépelés után nem lesz könnyü átszokni... -
#76 csocso csinált a G gombokra egy ékezetes setupot, ezzel megoldható a dolog.
a szélessége 55 centi, ez is akadályoz a beszerzésében :) -
#75 Lenne egy kérdésem, ami kettö.
Tervezem, hogy veszek egy ilyet.
Kérdéseim:
-Ha felteszek magyar klaviatúra kiosztást az XP-hez, akkor lesznek ékezetes karakterek, csak a klavon nincs rajta, hogy hol? ;=é '=á ilyesmik???
-Milyen széles a klaviatóra? (elfér-e az asztalomon az egér mellett) -
#74 :D -
#73 Fúú banyeg!
Vasárnap láttam Media Markt-ba! Ilyen kell nekem!! Már csak pénz kéne. -
#72 letoltheto a legujabb lcdstudio.. akinek a regebbi van es hibauzenettel indul az toltse le ezt... es ha ez is szarul indul akkor telepitsetek ujra a net keretrendszert -
Lacika 79 #71 de mostmár legalább működik :D -
#70 gut.. aszem az volt a problemaja hogy fel kellett tenni a frapsot:D:D:D lol -
#69 (szerk) AHAAA!! kozben rajottem!!! kitoroltem az FPS kockat es minden muxik!!!
leszedtem feltettem de hiaba..
megnyitom a progit.. es a felkepernyo ures!!!
megnyitom a progit hogy megnezzem mi a baj.. es ha nagyobbra huzom a kockakat akkot megjelennek a kepernyon a dolgok de az lcd-n mar nem!!!!!!!
ugy kell elkepzelni mintha nem fernenek a kockaba bele a szoveg vagy a szam es ezert a kov sorba teszi oket de azt mar nem latod.. hasonlo mint pl a PAINT ban mikor betuket irsz... es elotte megrajzolod hogy mekkora kockaban legyen a dolog.. de ha tulmesz akkor akocka meret marad de mogotte a szamok ugyanugy kilognak..
szal elkezdem huzogatni nagyobbra a kockakat.. ezt hiaba teszem mert semi nem tortenik.. ha egyesevel ezekutan atmasolom uj ablakba a kockakat akkor megjelennek... de az FPS szam kockajanal kokemenyen megpusztul a progi..