21
-
#21 Hát te nagyon okos vagy, a többi film csak művészi tudások kinyilatkoztatása és a pénzről szó sincs föleg egy olyan iparágban amiben (ha jól tudom) számottevő a pénz is. -
anubiscool #20 SZIASZTOK!KAPTÁR SZÉRIA A NEM A FILRŐL SZÓL,HANEM HOGYAN TUDJUNK MÉGTÖBB PÉNZT KISAJTOLNI VALAMIBŐL.A FILM ROVÁSÁRA.NEM A NÉZŐ SZÓRAKOZTATÁSA HANEM A LÓVÉ A FONTOS.EZ SAJNOS ÍGY VAN MINDEN SOROZATTAL.RÖVIDEN ENNYI. -
Quiroga #19 Emberek! Az Ultraviolet című film is jön már! -
#18 Egyébként Imdbn 1 rész 6.2
2 rész 5.7 egyik se tul fényes :) -
#17 Baromság az első rész maximum a jó jelzőt kaphatja meg, de a második se marad el sokkal tőle.. -
#16 Az eső rész etalon lett.
A másodikat nagyon vártam, a beharangozója nagyon ott volt, de maga a film csak egy tucat szar.
Na majd a harmadik.... -
beef #15 Az 1. rész elmegy.
A 2. rész az elsőt is alulmúlta rendesen.
A 3.-tól sem várok semmit. -
Yurij #14 Szerintem jó volt mind a 2 rész.A Játék meg maga a gyögyör horror szinten.Mondjuk a Siren is nagyon ott van a szeren kiváncsi lennék abbol milyen film lenne. -
Librarian #13 Én játszottam mindhárom játékkal Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil: Nemesis és bár a filmek a nyomukba sem érnek, azért mindkettő tetszett. Igaz csak az egy volt horror szerű, a második inkább csak egy akciófilm volt. De azért jó volt... -
#12 Én is egyetértek. Második szörnyű volt:( -
LowEnd #11 Egyetértek... az első minden szempontból (rendezés, szereplők, zene, hanglat) eltalált alkotás lett, a második meg inkább 14-16 éves gyerekeknek csinált B kategóriás xar volt.
Azért nézhetetlennek nem nevezném (mint a "Dead men walking"-ot (börtönzombik)), de SOKKAL jobbat wártam -
vg #10 Az első rész szerintem nagyon jó lett, de a második rész valami borzalom! -
Justil #9 szerintem mind a 2 film kibaszott jó. aki fikázza, húzza le magát a kétbetűsön :) -
sokadikgab #8 Nekem az 1. reszben nagyon bejott a Milla Jovovich, de a 2. reszben mar nem annyira.
Sienna Guillory .... Jill Valentine (http://www.imdb.com/name/nm0347149/)
Sokkal jobb volt! Inkabb ot hozzak vissza! -
#7 De nem kaptàr 2 a neve hanem resident evil 2 ez meg resident evil 3 lessz.
Vagy esetleg amennyiben az elso Resident Evil: Kaptàr a màsodik Kaptàr 2: Az apokalipszis akkor a harmadik Apokalipszis 2 Exctinction is lehetne :D
Végul lényegtelen csak bàntja a szemem. -
#6 aki játszott vele az jobb ha nem nézi meg a filmeket -
zberta #5 Nah akkor végre újra láthatom a kedvencem Milát-t -
MacrosTheBlack #4 A lényeg:
Also Known As:
Resident Evil 2 (USA) (working title)
Resident Evil: Nemesis (USA) (working title) -
MacrosTheBlack #3 Ebben van a gépágyús terminátorzombi. :) -
MacrosTheBlack #2 Le vagy maradva. :D -
#1 Kaptàr 2 sem volt nem tom ki talàlta ezt ki.
Tudomàsom szerint volt Resident Evil meg Resident Evil: Apocalypse.