Hamarosan jön a Kaptár 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát te nagyon okos vagy, a többi film csak mûvészi tudások kinyilatkoztatása és a pénzrõl szó sincs föleg egy olyan iparágban amiben (ha jól tudom) számottevõ a pénz is.<#alien2>#alien2><#buck>#buck>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
SZIASZTOK!KAPTÁR SZÉRIA A NEM A FILRÕL SZÓL,HANEM HOGYAN TUDJUNK MÉGTÖBB PÉNZT KISAJTOLNI VALAMIBÕL.A FILM ROVÁSÁRA.NEM A NÉZÕ SZÓRAKOZTATÁSA HANEM A LÓVÉ A FONTOS.EZ SAJNOS ÍGY VAN MINDEN SOROZATTAL.RÖVIDEN ENNYI.<#gun>#gun>
Emberek! Az Ultraviolet címû film is jön már! <#circling>#circling><#buck>#buck><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#love12>#love12>
Egyébként Imdbn 1 rész 6.2
2 rész 5.7 egyik se tul fényes 😊
2 rész 5.7 egyik se tul fényes 😊
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Baromság az elsõ rész maximum a jó jelzõt kaphatja meg, de a második se marad el sokkal tõle..
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Az esõ rész etalon lett.
A másodikat nagyon vártam, a beharangozója nagyon ott volt, de maga a film csak egy tucat szar.
Na majd a harmadik....
A másodikat nagyon vártam, a beharangozója nagyon ott volt, de maga a film csak egy tucat szar.
Na majd a harmadik....
Az 1. rész elmegy.
A 2. rész az elsõt is alulmúlta rendesen.
A 3.-tól sem várok semmit.
A 2. rész az elsõt is alulmúlta rendesen.
A 3.-tól sem várok semmit.
Szerintem jó volt mind a 2 rész.A Játék meg maga a gyögyör horror szinten.Mondjuk a Siren is nagyon ott van a szeren kiváncsi lennék abbol milyen film lenne.<#wow1>#wow1>
Én játszottam mindhárom játékkal Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil: Nemesis és bár a filmek a nyomukba sem érnek, azért mindkettõ tetszett. Igaz csak az egy volt horror szerû, a második inkább csak egy akciófilm volt. De azért jó volt... <#vigyor3>#vigyor3>
Egyetértek... az elsõ minden szempontból (rendezés, szereplõk, zene, hanglat) eltalált alkotás lett, a második meg inkább 14-16 éves gyerekeknek csinált B kategóriás xar volt.
Azért nézhetetlennek nem nevezném (mint a "Dead men walking"-ot (börtönzombik)), de SOKKAL jobbat wártam
Azért nézhetetlennek nem nevezném (mint a "Dead men walking"-ot (börtönzombik)), de SOKKAL jobbat wártam
Az elsõ rész szerintem nagyon jó lett, de a második rész valami borzalom!
szerintem mind a 2 film kibaszott jó. aki fikázza, húzza le magát a kétbetûsön 😊
Nekem az 1. reszben nagyon bejott a Milla Jovovich, de a 2. reszben mar nem annyira.
Sienna Guillory .... Jill Valentine (http://www.imdb.com/name/nm0347149/)
Sokkal jobb volt! Inkabb ot hozzak vissza!
Sienna Guillory .... Jill Valentine (http://www.imdb.com/name/nm0347149/)
Sokkal jobb volt! Inkabb ot hozzak vissza!
De nem kaptàr 2 a neve hanem resident evil 2 ez meg resident evil 3 lessz.
Vagy esetleg amennyiben az elso Resident Evil: Kaptàr a màsodik Kaptàr 2: Az apokalipszis akkor a harmadik Apokalipszis 2 Exctinction is lehetne 😄
Végul lényegtelen csak bàntja a szemem.
Vagy esetleg amennyiben az elso Resident Evil: Kaptàr a màsodik Kaptàr 2: Az apokalipszis akkor a harmadik Apokalipszis 2 Exctinction is lehetne 😄
Végul lényegtelen csak bàntja a szemem.
aki játszott vele az jobb ha nem nézi meg a filmeket <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nah akkor végre újra láthatom a kedvencem Milát-t<#wow1>#wow1>
A lényeg:
Also Known As:
Resident Evil 2 (USA) (working title)
Resident Evil: Nemesis (USA) (working title)
Also Known As:
Resident Evil 2 (USA) (working title)
Resident Evil: Nemesis (USA) (working title)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ebben van a gépágyús terminátorzombi. 😊