Ötvös Tibor

Hamarosan jön a Kaptár 3

A legújabb hírek szerint nem Paul W. S. Anderson rendezi a Kaptár-trilógia legújabb részét. A Resident Evil: Extinction direktori székét ezúttal Russell Mulcahy foglalhatja el.

A döntés elég meglepő, hiszen Anderson világsikereket adott ki a kezei közül. Azt egyelőre nem tudni, hogy legalább a produceri teendőket ellátja-e. A Resident Evil: Extinction címet kapó harmadik rész főszerepében ismét Milla Jovovich domboríthat. Az ötödik elemmel világsztárrá váló ex-modell számára az idei év igazán akciódús lesz. A Kaptár harmadik része előtt ugyanis még megmenti a világot az Ultraviolet című akciófilmben.


Vajon hányszor tér vissza a zombigyilkos?

Russell Mulcahy választása azonban kétségeket ébreszthet. Bár el kell ismerni, hogy a '90-es években olyan klasszikus filmeket alkotott, mint a Hegylakó, vagy a Tuti balhé, az utóbbi időkben csupán zenei DVD-ket készített.

A Kaptár filmek körül mindenesetre nagy a kavarodás, hiszen a filmes adatbázisokban több cím is fellelhető. Az Extinction mellett állítólag forog egy rész Afterlife címmel, melynek történetét Paul W. S. Anderson írja, a rendezést pedig Alexander Witt vállalta. Ez elvileg szintén 2006-ban készül el. A történet a Nevada-sivatagban játszódik majd, míg a végén a hősnő Japánban köt ki, előkészítve ezzel a szintén bejelentett negyedik részt, mely itt veszi fel a fonalat és elvileg 2007-ben lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Saccard #21
    Hát te nagyon okos vagy, a többi film csak művészi tudások kinyilatkoztatása és a pénzről szó sincs föleg egy olyan iparágban amiben (ha jól tudom) számottevő a pénz is.
  • anubiscool #20
    SZIASZTOK!KAPTÁR SZÉRIA A NEM A FILRŐL SZÓL,HANEM HOGYAN TUDJUNK MÉGTÖBB PÉNZT KISAJTOLNI VALAMIBŐL.A FILM ROVÁSÁRA.NEM A NÉZŐ SZÓRAKOZTATÁSA HANEM A LÓVÉ A FONTOS.EZ SAJNOS ÍGY VAN MINDEN SOROZATTAL.RÖVIDEN ENNYI.
  • Quiroga #19
    Emberek! Az Ultraviolet című film is jön már!
  • EvilDevil #18
    Egyébként Imdbn 1 rész 6.2
    2 rész 5.7 egyik se tul fényes :)
  • EvilDevil #17
    Baromság az első rész maximum a jó jelzőt kaphatja meg, de a második se marad el sokkal tőle..
  • ttt ttt #16
    Az eső rész etalon lett.
    A másodikat nagyon vártam, a beharangozója nagyon ott volt, de maga a film csak egy tucat szar.
    Na majd a harmadik....
  • beef #15
    Az 1. rész elmegy.
    A 2. rész az elsőt is alulmúlta rendesen.
    A 3.-tól sem várok semmit.
  • Yurij #14
    Szerintem jó volt mind a 2 rész.A Játék meg maga a gyögyör horror szinten.Mondjuk a Siren is nagyon ott van a szeren kiváncsi lennék abbol milyen film lenne.
  • Librarian #13
    Én játszottam mindhárom játékkal Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil: Nemesis és bár a filmek a nyomukba sem érnek, azért mindkettő tetszett. Igaz csak az egy volt horror szerű, a második inkább csak egy akciófilm volt. De azért jó volt...
  • asysoft #12
    Én is egyetértek. Második szörnyű volt:(