Készül a Desperados folytatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt nagy volt az elsõ rést, a mai napig a kedvenc játékom. Remélem ez is nagyot fog ütni!
Szerintem sem a 3D-s kivitelezés dob sokat a játékon. Én végigjátszottam úgy a Desperados 1-et, hogy csak 1 embert öltem meg (El Diablot) - csupán a hangulata miatt.
Ha fps-re vágyom, akkor pedig megvárom a Call of Juarez megjelenését.
Szerintem vonatos "két-tûz-között" pálya nehezebb volt, meg maga a fõgoré.

Ahogy elnéztem az összes eddigi képet, zsír ugyan azok a pályák csak 3D-ben?
Az elsõ részhez ígértek letölthetõ pályákat, aztán nem lett belóle semmi. Még szerencse, hogy a 0-ik demo tényleg nem volt a játékban.

Amúgy nagyon várom, most amikor a Commandos széria kifulladt, kéne valami hiánypótló.

HöfEE
Amugy ezeket a képeket elnézve tul sok grafikai változást nem látok csak annyi hogy néhol ugye fps nézet. De szerintem egy ilyen játéknál ez a grafika a tuti(már ami a des-1 be volt).

HöfEE
Én hülye kölcsönadtam valakinek anno , azóta is ott van <#szomoru1> pedig mennyit játszottam vele... fõleg a végén tököltem azon a pályán sokat mikor be kell jutni a fõgóré barlangjába! Na az nehéz vót<#vigyor>

mousee
Én most raktam fel az 1et kicsit nosztalgiázni...de rég jáccottam ilyen jót 😊)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Az egy is jó volt, ez sem fogja alulmulni. Király lesz. Jó lenne tudni a megjelenési idejét
ha tényleg lehet majd régimódi izometrikus nézetben tolni ezt a gamet akkor én tuti végigjátszom, az 1 is fasza volt

hát én végigtoltam ezt is(mármint a Des1-et) meg a Commandosokat is, és ez a fajta játék nekem nagyon bejön és már várom az új részt.Valóban van benne vmi amit mondotok hogy ezek az agyoncicomázott 3D-s grafikás játékok a hülye grafikájukkal a játékmenet kárára mennek.
off egy kicsit:

Milyen szuper lenne, ha ilyen grafikaval csinalnanak egy FPS-t s, emlexik meg valaki az Outlaws-ra? Milyen feelinges egy jatek volt mar.
Ebben ha minden igaz úgy lesz megoldva h lehet válastani nézetet a régi hagyományos és fps nézet közt, így sztem mindenki megtalálja a kedvére valót 😊
Punker
jöhetne már 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a Commandos sorozatot én elvetettem a már akkor is hihetetlenül unalmas és kifacsart 2. világháborús téma miatt, de a Desperados elõtt nagyon sok kellemes órát töltöttem... szal hajrá, remélem a folytatás is legalább olyan király lesz mint az elsõ volt anno...
Macc
Azert jol nez ki, de engem is zavar kicsit, hogy tunnek el a nem 3D-s jatekok. Apropo, nincs valakinek elado Settlers III-a?

Botond
Pótolhatod a hiányosságod,sztem bármelyik média marktban megkaphatod 2ezer körüli áron,és elég jó kis játék. Nekem például jobban bejött a western hangulat a sok 2 VH-s nácigyilkoshoz képest.
Aki csinálta az sg.hu-t annak írom király az oldal de nem jó az benne hogy csak játék demókat lehet letölteni!Csak ez a baj.Simens
PAtr0n
Jól mondod!
A Knights&Merchants-ot rengetegszer játszottuk LAN-ban haverokkal. Nem egy egy 2 órás parti elébe néz aki belekezd. Ott mire eljutsz arra szintre, hogy katonáid legyenek, fegyverekkel, páncéllal felszerelve, az telik vagy 2-3 órába. Arról nem beszélve, hogy életben is kell õket tartani... Aki élethû RTS-re vágyik az bátran próbálja ki, jókat lehet vele játszani, a gagyi graf. ellenére is.
ON
Kíváncsi leszek erre az új Desperados-ra, bár nem játszottam az elõddel. Csak a Commandos 1-2-tõt. toltam végig. Azok faszák voltak.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

mousee
Kedves elõttem hozzászólók... Ha nem találtok jó játékot, ami lekötne titeket, ajánlom figyelmetekbe a Knights & Merchants 2 - The Peasants Rebellion-t. Ez a játék nem a grafikájáról, hanem nehézségérõl híres 😊) Nem az az egyszerû age of stílus, itt még etetni is kell az embereidet, meg a katonáidat, különben megpusztulnak szerencsétlenek 😊)

Képek róla:
Kép 1
Kép 2
Kép 3

A játék magyarul is elérhetõ, teljesen magyar szinkronnal baromi jó... Ha eteted a katonáidat, akkor üvöltöznek, hogy "kajaidõõõõ" 😊)

Jó szórakozást!

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

egyet kell érteme..néha én is azt hiszem, hogy már kinöttem belöle, de mégse, mert mikor elöveszek vmi jókis régi gamét,azzal igencsak néha hetekig el vagyok...de a mai gamék, háááát...

Én is támogatom a hozzászólásodat. Amióta ezek a 3D-s stratégia játékok elterjedtek, azóta nem találkoztam olyannal ami lekötött volna 1 óránál tovább. A régi Red Alert sorozat, Settlers 2, Age of Empire: nah ezek igazi játékok voltak, de a mai játékokból (itt nem csak erre a kategóriára gondolok) hiányzik vmi ami leköt vagy én nõttem kibelõle. <#nemtudom>

Nem értem miért kell minden játéknak 3D-snek lennie. A Commandos 1-2 vagy éppen a Desperados 1 a terepasztalos játékok hangulatát adták vissza, ami nem a csúcsgrafikáról és poligónhegyekrõl szólt...