Digitális vízjelekkel a kalózok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
<#worship>#worship>
Nocsak, a nagy vindozgyulolo vindozt hasznal? 😊
</offtopic>
- Ha 1 (védett) vízjelbõl többet is találnak, akkor ott a jogsértés. Akiknél megtalálják az josértõ, mert megosztotta a tartalmat.
- Akinél nincs vízjel az is bukó, mert ott meg kijátszotta a másolásvédelmet.
Marad a rádióból felvett számok meg nem osztása...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Filmel ugyan ez, minden feliratozásra szánt kópiához hozzácsapják a vízjelet, és akkor kiderül, hogy melyik szinkronstúdióból lopták ki.
"A másik kifejlesztett szoftver képes arra, hogy egy oldalon a különbözõ tartalmak között feltüntesse azokat, amelyeket illegálisan másoltak le. Így a felhasználók már eleve tudhatják, hogy másolt vagy eredeti felvételt töltenek-e le." ->Szerinztem meg inkább a letöltõk azonosítására akarják használni. Esetleg egyes lejtszók automatikusan feljelentik a felhasználót.
Szóval a vízjelnek nem szabad láthatónak lennie, de túl kell élnie a tömörítést...
Na ez nem fog menni.
És ha meg felismerhetõ, akkor arravaló szoftverrel ki is szedhetõ.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
na most akkor valaki magyarázza el nekem, hogy hogyan csempészik be a fájlcserélõk közé, és fõként ennek mi értelme van? meg tudják majd mondani, hogy ki lopta el a cuccot a stúdióból?