Számszerû adatok a sötét anyagról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Semmit sem kell készpénznek venni. Ezek csak alternatívák, egyik sem üti a másikat (amíg nincs totális bizonyíték, bár olyan nem is nagyon létezik).
Leggalábbis (és most nem akarok megsérteni senkit) aki itt a fórumon vannak (beleértve engem is) fogalmuk sincs , hogy miért is jó az hogy van ez a "sötét anyag" és mit is jelent pontosan.
Épp a január 28-i cikk alapján gondoltam, hogy már úgy tetszett ez a sötét anyag erre most nincs is?
Persze a cikkbõl nem értettem meg miért is nincs.
Persze ehhez bele kellett volna ásnom magam a fizikai elméletekbe... úgy 8 évvel ezelõtt.
De azért jó ilyen cikkeket olvasgatni...
Sötét anyag... nekem tetszett Norbre (#39) megjegyzése.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sanyix: te meg add kölcsön a szögmérõdet, ha olyan sok az a 30 :))))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
akkor itt minden izzana. És ha látom 300 fényévre levõ csillagot akkor mennyi fekete anyagon kel ahhoz átmennie a fénymnek hogy ideérjen, sose érne ide semmilyen fény... Trallala
Igaz engem se láttok a hold másik oldalán..
Kicsi zöld emberke :)
Aztán nem tudjuk, hogy ez a sötét anyag ütközésmentes-e vagy hat-e rá Pauli kizárás.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Akkor felsorolhatnád hogy kinek a kedvéért (magadat kivéve), én marhára kiváncsi vagyok! ;)
Elektromágnesesen (vagyis fénnyel) csak akkor sugároz, ha elektomos töltése is van. Ha lenne töltése, akkor már tényleg látták volna. A WIMPeknek az elmélet szerint csak gyenge töltése van, mint a neutrínóknak. Utóbbiak is elektomosoan semlegesek, csak néhány kis hatáskeresztmetszetû ütközésen keresztül mérik õket.
Voltak pár éve egy sokat számoló pasas, aki egy rakás régi földrengésrõl kimutatta, hogy pontszerû rengések helyett lehet, hogy az egész földet átszelõ egyenes vonal volt az "epicentrum". Egy WIMPnek kb ilyen lenne a hatása.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy had térjek megint vissza egy korábbi cikkre, ott volt az a hiperûrös új NASA féle meghajtási kísérlet. Na most ott ugye a Heim bácsi elméletére hívatkoznak ami nagyon fasza meg jó, csak nem találnak olyan részecskét, amit pedig az megjósol, nevezetesen a semleges elektront.
Ez éppen ide bepasszolna, mint setét anyag, mivel töltése nincs, viszont a gyenge kölcsönhatásban talán még részt vehet, szal ideális sötét anyag.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
- Valóban ez lehet a hiba, erre én miért nem gondoltam? "
Gyerekek mi van a hejesírásotokkal, ja bocs helyesírásotokkal?<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Hofi vicc:
Törölközõ vagy törülközõ?
Na, eddig mennyi van leírva?
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Az komoly lehet...
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nekem az a benyomásom, hogy az ilyen hírek valami nagyotmondó versenyrõl valók, aminek a célkitûzése az, hogy ki tud mondani még nagyobb állatságot.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gyalog még egy ember, ha egész életében megy a Holdig sem jutna el ;)
Armstrongék 4 nap alatt odamentek :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"Két dolog végtelen, a világûr és az emberi butaság, de az elõbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
Ugye a naprendszerben úgy van, hogy a naphoz legközelebbi bolygó kering a leggyorsabban, a legtávolabbi, pedig a leglassabban. Most ez a galaxisnál nem így van, ott a távoli csillagok is gyorsan keringenek.
Brit csillagászok elsõ alkalommal tudták meghatározni a sötét anyag néhány fizikai tulajdonságát. A különleges matéria hiába alkotja az univerzum túlnyomó részét, valódi mibenléte a modern tudomány egyik legnagyobb kihívása.
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
<#eplus2>#eplus2>
iSS!
aranyos neve van :D
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
\"The voices are back... Excellent.\"