970
-
Szabi1991 #970 1970-es Plymouth Road Runner :-)
don omar - conteio -
leedeero #969 segitség!a film végén milyen autóban ül VIN DIESEL?JA ÉS AZ A LATINOS ZENE AMIT AKKOR JÁTSZANAK,A CIME KELLENE.KÖSZI
-
Szabi1991 #968 -
#967 Dominic Toretto napközben elképesztő teljesítményű versenykocsikat rak össze. A márka kevésbé számít, mint az a kompjúter-vezérelt üzemanyag befecskendezés, amitől ezek a gépek repülnek. Éjszaka Dom saját földi rakétáját vezeti, és 10 000 dollárt kaszál, ha valaki ki meri őt hívni egy versenyre. Egy ilyen éji verseny egyszerre utcabál, törzsi összejövetel és csatatér, csupa adrenalin, szexuális feszültség és nyers, fékezhetetlen sebesség. Tömeg lepi el az egyébként néptelen utcákat, hogy ünnepeljenek, őrjöngjenek és együtt legyenek. Dominic úgy feszít ebben a magas oktánszámú, törvényen kívüli közegben, mint egy rocksztár, ő a mohón felbőgő, erejüket újra meg újra próbára tévő motorok ura. Briant elvarázsolja ez az élet - a srác mohó és ő is próbára akarja tenni az erejét. Büszke a dörzsöltségére, de ennek a tömegnek ő csak zöldfülű. Mégis saját szupergépén hívja versenyre Dominicot. És megkezdődik az ádáz hajsza... Eközben egy mindenre elszánt banda hajmeresztő és életveszélyes országúti mutatványokkal, agresszív és vakmerő stílusban rabol ki értékes szállítmánnyal megrakott kamionokat. A bűnözők elképesztő ügyessége láttán a hatóságok gyanúja az éjszakai versenyzőkre terelődik... -
#966 köszii:D -
Szabi1991 #965 megköl tanulni a nyelvet.. :p -
Szabi1991 #964 veilside csomagos 350z -
Ez Nissan 350Z v. Corolla? -
#962 Csak az én "verziós filmemnek" nincs lefordítva azon részek, ahol japánul beszélnek? mert így elég zavaró nézni is..
kösz. -
#961 aha.. ty:D -
Szabi1991 #960 gondolom vmi ducati...
-
#959 Milyen motor van a film 5.percében?? A porba faroltat/húzat 1et..
pontos típus kéne..
TY! örök hála! -
Szabi1991 #958 elméletileg az új DVD-n vannak.. -
#957 ezek a törölt jelentek csak külön léteznek, vagy van egy kibővített filmváltozat is? -
#956 bakker, mé nem smárolnak az egész film alatt 1x sem??? elég fura a kapcsolatuk -
Bullitt #955 Köszi :) -
Szabi1991 #954 ? :D -
Bullitt #953 Valakinek van egy képe a film végén látható Sylviáról (amivel Sean elindul Vin Diesellel a versenyre)? -
Szabi1991 #952 bazzeg.. XDDDDD
így már értem hogy miért golf van abban a vidámparkban... vagy miben.. :DDD -
Szabi1991 #951 meg ebből is kimaradt jelenet rész... :D
-
Szabi1991 #950 ez is kimaradt:
-
Szabi1991 #949 így készült + háttértörténetek.. :DD
-
Szabi1991 #948 törölt jelenetek a filmből.. :D
-
#947 de még mien (L) -
istvan1993 #946 nagyon jo a film
-
alexander034 #945 NAgyon köszönöm -
zoolee #944 Nem küldöm el azért sem.:)
Olvasad el itt.
Grits - Ooh Ahh -
ZsirosKenyer #943 ha itt megvárod a választ, megmondjuk -
alexander034 #942 Hello
Valaki megtudná mondani ho mia címe annak a számnak amikor nézik a tuareget úgy a 19. percnél van.a címet erre a címre küldjétek [email protected] please!!!!!!!!!!!!!! -
#941 A zenék is jók. -
#940 Szerencsétlen DJ Shadowból is popmajmot csinált ez a film :( -
Jó film! -
#938 Volt régen banner csak letörölték. -
#937 Nem a hozzászólás miatt. Azért mert szeretem ezt a filmet, és
bannereket is szeretek csinálni. -
zoolee #936 De azért jó lett. -
#935 lol -
ZsirosKenyer #934 havi 1 hozzászólás miatt? szerintem kár volt -
#933 Csináltam bannert. Hamaosan itt lessz! -
#932 Igen, kösz, közben én is rájöttem hogy ott könnyebben megtalálom, gaijin-re gondoltam. Csak a DVD-t valahol elhagytam :( -
ZsirosKenyer #931 ja várjá, arra gondolsz hogy gájzsííín vagy ilyesmi? lol..nem tudom hogy írják nézz meg egy angol subtitle-t