Egymilliárd euróba kerül a DVD-utódharc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Tpe - http://www.daciaklub.hu
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
valszeg szereti a filmeket, és õ erre áldozott többet, nem a kocsijára/gépére/stb ... helyettesitsd be a Te hobbiddal 😊
Forza.
Aha, ezek szerint vagy vallalkozso vagy DVD-sokszorosito vagy. Hogy megy a biznisz?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Forza.
100 vs. 200 ft és 15gb vs. 25gb esetén nem kétséges, h melyiket venném 😊 nem akarok lemezt cserélni film közben nameg legyen itthon 20 lemezen minden, ne 35-ön 😉
Forza.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Mindegy melyik szabvány gyõz a piac diktál és azt fognak gyártani amelyik jobban fogy.
A PS3 nem annyira fogja eldönteni a dolgokat mint ahogyan azt a Sony szeretné.Mert a konzolt játszani veszik nem pedig filmet nézni.Ami a a PC piacon jobban megy az már inkább számít.
AMD64(FX)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha jól emlékszem a hírekre, azok kezdeti típusai is jönnek 1-2 éven belül. (igaz még csak számítógépekre)
a balettpatkány
\"my love for you is like a truck\"
A jövõben meg kb. 100-150 millió ember úgy is a Blue-Ray mögé fog állni a PS3 miatt + a többi, aki nem PS3 miatt vesz. (A PS2-bõl több mint 100 milliót adtak el, a PS3-ból is eladnak legalább 100 millát a köv. 5 évben SZVSZ, de lehet hogy többet is)
Amúgy meg nem kell a sirám: a cégeknek rossz a harc, nekünk meg jó. Ennyi. Ez a piaci verseny.
Persze õk rinyálnak meg megy az agymosás, de nem kell nekik hinni.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Nekem biztosan nem.
1) Lehúzás.
2) Mindenféle DRM sz*rság.
3) DVD rulz.
Az új technológiákra szükség van, de nem piaci alapon kéne viszonyulni hozzá.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
bocs 😊
A samsung meg akármekkora gagyi az egyik legnagyobb fejlesztõ és gyártókapacitású vállalat a világon....occsóságban és tucatcuccban nagymenõk õk meg BR....érdekes vegyesválagatott mindkét tábor...
Én nem veszek semmit az ziher...jó a dvd is....elég az még egy ideig...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Mert a felhasználó dönt. És ha 6e huf lesz egy film HD DVDn, és 30e a lejátszó, akkor egyáltalán nem olyan biztos, hogy 1-2 éven belül értelme van venni. Arról nem is beszélve, hogy elég ha másolásvédett, és innentõl már te is meggondolod, hogy veszel filmet 😊 Én biztosan nem foglalkozom vele addig, amíg nem tudom másolni, vagy nem lesz hozzá emberi áron író is.
a DVD is akkor kapott lendületet, amikor ezek megoldódtak.
gyártók alapján meg nem mondja senki melyik a fajsúlyosabb oldal.
Ennek ismeretében ez egyáltalán kérdés, hogy vajh melyik technológia "nyer"?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az árak kitalációk.