1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
donidarko #165 tisztelt RÁCZ úr. köszönöm szépen a segitségét. a probléma most olyan jellegü lett, hogy összekötöttem a videot és a beltérit, de csak azt tudom felvenni amit nézek. erre keresem a problémát! tisztelettel gáspár sanyi -
raczandris #164 Ha nem megy hivj fel telefonon : 06 70 248 8485
Rácz Anrás ant.szer. 06 70 248 8485
honlap -
raczandris #163 A beltéribe SCART atlakozó egyík végét a másik végét a videó scart csatl.helyre . a táv.irányitóval kapcsolj AV állásba a videón .
A videót és a tv-t másik scart kábellel (ha kettő scart van a videón ) ,ha nincs akkor a videó RF ( antenna kimenetéről vezetve a tv ant. bemenetre a jelet kösd össze . Majd a tv-n a manuális hangolással keresd meg a videó jelét , és kész . -
donidarko #162 hali. nem tudom hogy kell összekötni a videot a beltérivel!! valaki segitsen!!! köszi -
Borg #161 vip-eknek -
raczandris #160 Utólagos szerkesztési ,javitási lehetőség létezik ?
R.A. -
Borg #159 A http-t nem irtad elé. -
raczandris #158 Köszönöm a segitséget képtár ügyben .
Mi volt a hiba ?
R.A. -
donidarko #157 hali.én most váltottam digi-re! olyan problémám van hogy nem tudom rákötni a videomat!!! csak ugy birom összekötni,hogy azt vegye fel amit nézek. ha átkapcsolom a digit, a video is mást vesz!! valki kérem segitsen!!!! -
#156 Segítek egy kicsit:
Antennaszereléssel kapcsolatos képtár -
raczandris #155 Sajnos nem sikerült a képtár ,DE a honlapomon keresztül elérhető .
Sziasztok
R.A. -
raczandris #154 képtár -
raczandris #153 Hasznos képek
Antennaszereléssel kapcsolatos képtár -
raczandris #152 Az előbb lemeradt !
Honlap (antennaszerelés) -
raczandris #151 Szerbusztok
Nem nagy itt a forgalom ,de ha valakinek valami kérdése volna megtalál
a SAT.HU FÓRUM " Digi tv szerelők észrevételei" oldalon .
Racz András ant.szer. http://antennaszereles.tvn.hu
[URL=http://antennaszereles.tvn.hu] -
#150 A kép minősége milyen?? -
warchris #149 cseréld meg a két beltérit (nekem bejött) -
Csaby89 #148 valaki lécci irjon...nagyon idegesitő ez a dolog -
Csaby89 #147 Hello.
Tegnap szerelték be nálunk a DigiTv-t és 2 beltéri egységet kaptunk hozzá.
A probléma az hogy amikor én váltok csatornát akkor a másik szobában lévő TV-n amire a másik beltéri van kötve egy pillanatra megszünik a jel és van amikor csipog eggyet. Mi lehet a baj? Másnál is elöfordult már ez? -
#146 Valaki állított már antennát DigiTV-re? Mert az Intelsatot kéne keresni de sehogysem akarja befogni az adókat, úgy ahogy kell. -
#145 nincs -
Richard90 #144 és van MO-n olyan szolgáltató aki nagy felbontásban sugározza a tv csatornákat? -
Borg #143 Miért kéne nagy felbontásban jönnie? Ez nem hdtv, ahogy a többi se. -
#142 NEM :D
nagyon nem -
Richard90 #141 ennél a digit tv-nél nagy felbontásban jön az adás?
tehát az lcd tévénél szép képet adna, és 16:9-es lesz a kép (felbontás pedig 720p)? -
Borg #140 Ez nem egészen volt igaz.
Annyit kell tudni, hogy a digitv telefonos üszjét önkéntes egyetemisták alkotják, akik pont annyira vannak tisztában a dolgokkal, amennyire a kedves ügyfél. Semennyire, mert ők is a weboldalból indulnak ki, ami meg nem egyértelmű :)
Szal be kell menni a városod digitv forgalmazójához, és tőlük ajánlatot kérni. Ők mondják meg a konkrétat. Szal 5k bekötési díj, az első dekóder 0Ft, a második 6000Ft (második TV-hez ha kell). Igy jön ki a 11eFt nekem. 3 tv-re meg harmadik is kell, még egyszer 6k-ért. Bár nemtom hányat lehet össszesen üzemeltetni egy lavórról. -
#139 "Szal a lényeg az, hogy kijönnek, felszerelik a lavórt, a beltéri egységet 1 TV-hez, 0 Ft. A második TV-hez még egy dekóder kell, ezt egyszer 6000Ft ellenében szerelik be.
Eddig tehát a bekötés 6k-ban van.
A telepítet eszközökért NEM kell fizetni a továbbiakban, tehát azok a szolgáltató tulajdonában maradnak.
Az alapcsomag havidíja ezután HŰSÉGSZERZŐDÉS NÉLKÜL 2700Ft. <- ez nekem így jó ajánlatnak tűnik...
HA megvásárolom egy összegben a műszaki berendezéseket (21xxxFt), ÉS CSAK EKKOR, köthetek 2 évre hűséget, és így az első évben 0 Ft a havidíj.
A kérdés már csak annyi, higy pl egy upc kábelhez képest milyen szolgáltatásminőségre lehet számíani?
Meg úgy olvastam, hogy teletext sincs, viszont van valami egyéb műsorkkirás, amit a settop box tud? "
ezt láttam akkor mégis máshogy csinálják?
és annyi h 3 tv-re hogy lehet megoldani? -
Borg #138 5 a bekötés, és +6 a második beltéri. -
#137 végülis igen:)
ahogy hallottam meg láttam te is írtad hogy lehet hűségnyilatkozat nélkül is és 6ezer forint a bekötés -
Borg #136 Ennél csak rálátás kérdése a dolog.
Hivsz antennaszerelőt, és felrakja, beállítja neked az új helyen. Ennyi. -
#135 azt ugye meg lehet oldani h ha megrendeljük ide de utána elköltözünk h áthelyeztetni oda vagy visszamondani? -
#134 különbőző beltérik más TP-ről kapják ugyanazt a frissítő szoftvert. Ennyi. -
Borg #133 Ez egy sima community oldal...
Még ki is van irva az elejére nagy betűkkel, hogy nem a hivatalos. -
#132 http://digitv.ibsoft.hu/
GY.I.K./Általában a szoftver frissítésről.
Ha nem hivatalos ez az oldal, akkor sry, de ez akkor is lol. -
Borg #131 A hivatalos oldalon (www.digi.tv) ilyesminek nyoma sincs, szal nemtom honnan szedted... -
#130 ez most h is van?minden beltérivel más és más csatornákat lehet fogni? -
#129 Ezt a "hivatalos" oldalon találtam:
Vicces... :D -
#128 az UPC egy fos annak mind1.láttátok a mai mutatványukat? -
Nagy Ákos #127 Köszönöm a teljeskörű tájékoztatást. Most már szerintem is ócska a Digi Tv és nem állok át rá:-)
Inkább a UPC-t kell rávennem, hogy olcsóbb legyen: felébresztem bennük a szociális érzékenységet:-) -
#126 csak Digivel nem lesz TV5. Antennaforgató a megoldás.
utolsó kérdésedre meg a válasz: pénz. A szolgáltatók (UPC, SKY, Digi, Premiere...stb.) bérlik a tp-ket a műhold szolgáltatóktól.