Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tisztelt DigiTv Ügyfélszolgálat!
Ezúton megrendelem DigiTv szolgáltatásukat, az alábbi adatokkal:
- Név: ...........................
- Pontos telepítési cím: .....................
- Anyja neve: ....................
- Születési hely, idõ: ...................
- Személyi igazolvány szám: .............
- Telefonszám(ok) : .....................
- Vételi helyek száma : 2 helyiség, (1 db duál készülékkel)
- Igényelt akció :
- Digi alapcsomag
- Bérelt készülék (hûségnyilatkozat nélkül)
- 1 db duál készülék
Köszönettel:
Név, Lakcím
Neved, címed, melyik csomagot szeretnéd...ennyi?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szerintetek muszáj személyesen, vagy esetleg lehet telefonon/e-mailen keresztül is?
Van itt, aki nem személyesen rendelte meg? Mert ugye megrendelésnél nem kell még aláírnom semmit, csak a címemet megadni...nem?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
van megoldás mindíg.....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nekem spec egy hónapon belül megvolt anno.
Most meg 2 hete bejelentettem a hibát, hogy csikoznak a beltérik. 2 napra rá jött a szerelõ, megnézte, 1 héttel késõbb hozta az új beltériket. 0ft.
Csak ez egy kicsit fura nekem...miért éri meg nekik? Meg ha elromlik, akkor gondolom nem sietnek nagyon a javítással így nem?
Amúgy tényleg 1 hét és 6 hónap között jönnek a megrendelés után? :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
1. minek vennéd meg a beltériket? azért hogyha kifinganak a te károd legyen?
2. tökéletes megoldás, nincs hûség, és a felszerelés is a szolgáltató tulajdona, szal cseréli ha meghibásodik
3. MINEK?
Tudom, nemrég kérdeztem, de még akarok egy-két dolgot... 😄
Most pénteken akarom intézni, ezért érdeklõdöm ennyire.
Na, szóval...én a mûholdas DigiTV-t akarom beköttetni.
Ugye ez a 3 opció van :
- HÛSÉGNYILATKOZAT NÉLKÜL, BELTÉRI EGYSÉG MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN
- HÛSÉGNYILATKOZAT NÉLKÜL, KÉSZÜLÉK KIHELYEZÉS ÉS "CSAK" TELEPÍTÉS ESETÉN
- 12 HÓNAPOS HÛSÉGNYILATKOZATTAL
Melyik a legjobb a 3 közül ? Esetleg tapasztalatok ?
És akkor tuti van magyar EU2...és a TV6-ról nem tudtok valamit?
Bocsi az értetlenkedésemért, de nem akarok "rossz vásárt"...
Elõre is köszönöm szépen! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Merre kell nézzen a parabola antenna. Valaki nyugati, valaki déli irányt mond...
Ha 2 TV-n akarunk tévét nézni, persze nem ugyanazt a mûsort, akkor 2 beltéri kell. Ez azt is jelenti, hogy 2 elõfizetést is kell vennem?
jelenlegi elrendezés
tervezett bekötési rendszer
Ha igy müködne akkor milyen eloszto és közösitö egységek ,alkatrészek kellenek hozzá?
A házon van 2 parabola antenna .Az egyik az astrát fogja és egy sima free csatorna vételére alkalmas beltéri kapcsolodik hozzá és van egy másik amin meg a 2 digi tv beltéri müködik.
Azt meg lehet oldani hogy az egyik digis beltérire rákötni mind a 2 parabola fejet hogy egyszere tudjam fogni a digis adásokat és az astra vagy a hotbird mühöldat is?
Ha lehetséges akkor hogyan kell ezt megcsinálni?Elég csak a fejnél elostani a jelet és a digis beltérinél közösiteni a 2 jelet vagy muszály a 2 beltérinek összeköttetésbe állnia?
A free csatorna vételére alkalmas beltésit nem akarnám tovább használni.
Remélem érthetö mit akarok kihozni belöle.
De ha nem veszem meg, akkor meg havonta kell fizetni még külön a készülékekért nem?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amúgy én nem fizetnék értük. Minek? Hûség nélkül, 0ft eszközökkel csak kihelyezés. Oszt akkor bármikor lemondhatod, csak vissza kell adni a cuccokat. Meg ha meghibásodnak, az sem a te gondod, mert a szolgáltató érdekkörében keletkezik a hiba (az õ tulajdonukban marad a készülék) szóval ingyen javítják.
Ugye van a mûholdason magyar EU2??? 😄
A UPC sajnos csak hiteget, hogy hamarosan bekötik az EU2-t, de már kb fél éve...sok jót hallok a Digirõl, de sokkal több rosszat.
A szomszédomnak is Digije van, még majd tõle is megszeretném kérdezni, mik a tapasztalatai, aztán megrendelem.
Amúgy a Hyundai vagy a Humax a jobb beltéri egység?
Meg még azon gondolkodom, hogy megvegyem-e egyben (20e) vagy részletekben...szerintetek?
Elõre is kössz! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mi tavaly oktoberben rendeltük meg a szolgáltatást,és még nem szerelték be.
Hetente telefonálunk az üfi-re,mindig csak hitegetés van.Járt igy más is?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Pár napja lettem DigiTV elõfizetõ. Semmi gond vele, csak egy kérdésem lenne: miért van a Musicmax helyén sötét képernyõ??
Megosztanám Digis tapasztalataimat,mivel én is sok hasznát vettem az itt olvasottakkal,hátha tudok segíteni valakinek a döntésben.
Ma egy hete szerelték fel az antennát.Elõtte 1 héttel(!!!)regisztráltam,rá 2 napra telefonáltak hogy jönnek szerelni!A szerelõk nagyon korrektek voltak segítettek mindenben amit szerettem volna kérni,kérdezni.Beállítottak mindent,azonnali aktiválás történt nem kellett várni semmit.A jelszint 80%-on van,a minõségi szint 98%-on!
Lcd tv-n a kép tökéletes. A második tv-n is tökéletes a kép,dual kártyás beltérivel. Az egy hét alatt nem fagytam,nem esett szét a kép,kis pixelesedés volt tapasztalható egy pillanatra kétszer az rtl-en. Szóval eddig! nem bántam meg sõt!!! A kábel után hibátlan!
Remélem marad is így... Sokan szidják-dicsérik én csak jó dolgokat tapasztaltam,remélem vagyunk így többen is. Ja és persze EUROSPORT 2 - magyarul!!! PL!!!!-ez a legfontosabb!!!
GO-GO GUNNERS!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
MusicMax: 12718 V 18400
Hálózat TV: megszûnt!
CNN: 12718 V 18400
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem tudja valaki, hogy miért tünt el?
Lekerült volna az alap szolgáltatásból?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Számlaproblémák, lejjebb megtalálod.
Szolgáltató váltás...