1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
Samanoske #645 A diginek a kábeltévéjén mindenhol szar a tv2? -
#644 http://upcdigital.hu/
a minőség egész jó. TV6 nincs (tárgyalnak...), CC van. ha szereted az NFL- akkor nagyon ajánlom az NASN miatt. -
Atys91 #643 UPC kábelnek milyen jellemzői vannak?
csatornák?bekötés?minőség?ár..?? -
#642 neked talán nem... -
Borg #641 Aki van annyira burzsoá hogy LCD-n néz tévét, az minek spórolna a szolgáltatón... Nekem a digi teljesen jó képminőséget nyújt 72cm-en, és ennél a 2700ft-nál többet ez a téma nem ér. -
#640 akkor te szerencsés vagy. Olvasgass sat.hu fórumot.
A gyenge minőségről annyit, hogy CRT-n nem látszik annyira na de LCD-n annál inkább. Az a tegnapi kockásodás az m1-en a Real meccs elején édeseim... -
Borg #639 Senem szar a képminőségem (72 centin), se nem fagynak a beltérik. -
#638 DigiTV-nek szar a kép minősége, fagynak a beltérik. Viszont ott nagy esély van új csatornák felkerülésére. Comedy Central még nincs.
AntennaDigital jó minőség, nem túl drága, viszont ködben gyengül a jel ami minőségvesztéssel vagy csatornaeltűnéssel járhat.
UPC Direct drága és amíg az Astra műholdon maradnak addig nem igen lesz új csatorna.Se TV6, se CC és még sok más sincs.
HelloHD elitista olyan is az ára
A T-csoportnak most indul a DTH-ja sok magyar adóval. Árakat nem tudok. A minőségr állítólag veri a Digit és a UPC Directet
Ha viszon van lehetőség a UPC Digitalra (kábel) akkor én azt ajánlom. -
#637 Sziasztok.Egy kis info kellene,hogy Óbudára mit érdemes köttetni.
A digi tv jól hangzik,de hol van benne a csavar?
Más egyéb ötlet? Kösz előre is. -
#636 A T-kábel nem olyan szar mint a DigiTV.
A UPC Direct drága és új csatorna nem igen lesz. -
#635 Sziasztok!
Költözök 16-ba. Nem tudom, h most mire fizessek elő:
TV: ha vmi digitális kéne akkor mindenképp 2 beltéri egység kellene.
16-ba ott most AM mikro van(1 beltéri).. 4000ft és kevés csatorna van ahoz képest.
digi tv a munkahelyemen van. Háát nem tom.. ne vagyok tőle elájulva. Sokszor elmegy az adás egy kisebb vihartól is már.
UPC-t nem ismerem.
T-Com van most itthon: drága eléggé a többihez képest(2 beltéri egység) viszont nagyon jó a minősége.
Vagy csináljam azt, h vezettessek be simán kábel tv-t a t-comtól? Viszont a LCD tv-n nem tom mennyire lesz az silány?
Net: tudom ez már kicsit off:
digi tv nincs még ott, upc tartózkodom, t-online tetszik most is az van. Atom stabil. Viszont 10 rongy. Még vmi más szolgáltatót tudtok? -
#634 De legalább olcsó a TV az Internet meg minden, megy most oda sok-sok ember örömmel és boldogan. Majd meglátjuk meddig tart az öröm.
Én is gondoltam annó, hogy majd Digi-s internetet köttetek be, de inkább várok vele, mert később derülnek majd ki a Digi hátrányai is... -
#633 így van.
Tiszta ratyik.:( -
#632 mert a digi azt csinálja a vevővel vagy megveszed és nézed vagy ha nem veszed meg nem nézed levagy szarva -
#631 na most már kódolatlan de csak az HBO a többi négy az nem.A digi az mindig összehozza a dolgokat.A többit miért nem lehetett kinyitni UPC pedig meg kivan nyitva. -
#630 Valóban kódolatlan, nálam UPC Digital -on megy a HBO MaxPak, tehát valóban kódolatlan, kérdés digi miért nem rakta kódolatlanná.... -
#629 Érdeklődnék hogy az HBO megy valakinél mert úgy volt hogy a mai napon kódolatlan lesz ez a csatorna na meg a többi 4 is.De érdekes módon nem nyitotta ki a digi egyiket sem.Ez azért durva. -
Atys91 #628 HELP!
DigiTV:2 beltéri 6000+2700+később csekk 6000 (szarabb minőségű)
UPC:2 beltéri:6500+5000+3300 (megbizhatóbb)
Annyi a baj h megrendeltem a digit,de mostmár belegodolva hiba volt szerintem,mivel olvasgattam a forumot és nem túl jó vélemények voltak...
UPC vagy Digi???? -
#627 DigiTV-n nincs -
#626 hm, nekünk már digikábelen az van már a vh1 helyett... -
#625 van már vkinek digi-n Comedy Centralja???, -
#624 nem úgy volt hogy délután kettőkor már a comedy centrál lesz a VH1 helyet nállam sehol semmi -
#623 este lehet meccset nézni, de sajna csak felvételről nyomják majd! -
#622 Na megvan... :D
Nekiálltam minden csatornát kitörölni, ami nem jön be, mert nem vagyok előfizetve rá, aztán összesített keresés, és most már mutatja mind a 155 csatornát köztük a TV6-ot is... :D
Köszi a segítséget! -
#621 nem tom nekem csak úgy magától bejött a TV6 -
#620 Megcsinálta, de ugyanúgy 101 csatorna a 155-ből... :(
De azért nagyon köszönöm a segítséged! -
#619 Nem tudom hogyan lehet 13, de már próbáltam több számmal is, szerintem az nem lényeges. -
#618 Ja, megtaláltam...most kezdi. -
#617 Mi az, hogy összesített keresés? :D -
#616 11,785 GHz előtt,hogyan lehet beírni a 13-at?
mert nekem 12 után az 1 re ugrik vissza... -
#615 Nyomtál utána összesített keresést?
H nem szerintem tedd meg, ha igen akkor nincs több ötletem. -
#614 Frissített, 1.11-es van fent, de csak annyi változott, hogy 100 helyett 101 csatornát mutat... :(
De azért köszi! :) -
#613 Szedd le az új javítást (m1-re állítod a beltérit, majd egyszerre megnyomod a Channel (csatornaváltás) föl, le gombokat a beltérin és megvárod amíg frissít (az 1.11-es az utolsó tudtommal)) és akkor mutatja mindet. -
#612 Akkor nem tudom mi lehet a probléma...nem hiszem el, hogy lehetne, de nincs... :(
Van itt olyan, akinek Hyundai HSS-1165NA beltérije van és van TV6-ja? -
#611 Nekem meglehet mindet - a kódoltakkal együtt van vagy 300 - de mind látszik. -
#610 Már próbáltam... :(
Mikor kihozza a keresés eredményét...ott nem lehet valahogy rendezni ABC sorrendbe, vagy megnézni mind a 155 csatorna címét? -
#609 Esetleg rakd vissza először a gyári beállításokra - aztán kerestess vele mindent újra. -
#608 Igen - itt kell keresni. -
#607 Arra gondolok - mondjuk nekem nem pont ilyen a beltérim, csak hasonló. -
#606 INTELSAT1002
[13] 11,785 GHz
Vízszintes - 18V
28,000 MSPS
Szabad+Zavart
Ezekkel a beállításokkal nem akarja megtalálni.