Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Köszi, ma akkor én is megrendelem neten... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
Ezt küldtem [email protected] címre:

Tisztelt DigiTv Ügyfélszolgálat!

Ezúton megrendelem DigiTv szolgáltatásukat, az alábbi adatokkal:

- Név: ...........................

- Pontos telepítési cím: .....................

- Anyja neve: ....................

- Születési hely, idõ: ...................

- Személyi igazolvány szám: .............

- Telefonszám(ok) : .....................

- Vételi helyek száma : 2 helyiség, (1 db duál készülékkel)

- Igényelt akció :
- Digi alapcsomag
- Bérelt készülék (hûségnyilatkozat nélkül)
- 1 db duál készülék

Köszönettel:

Név, Lakcím
Japep
És miket írtál le a mailben?
Neved, címed, melyik csomagot szeretnéd...ennyi?

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
Emailben rendeltem meg. Majdnem egy hét múlva válaszolták hogy elfogadták a megrendelésemet és 5-6 héten belül kötik. Kb. 3 hét után jelentkezett a szerelõ - idõpontot egyeztettünk - felszerelte - elégedett vagyok vele.
Japep
Tegnap voltam, hogy "megrendeljem" a DigiTV-t, de leltár miatt zárva voltak... :S

Szerintetek muszáj személyesen, vagy esetleg lehet telefonon/e-mailen keresztül is?

Van itt, aki nem személyesen rendelte meg? Mert ugye megrendelésnél nem kell még aláírnom semmit, csak a címemet megadni...nem?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Speciális helyen lakom, az ilyesmihez nem fogok engedélyt kapni. Csak az erkélyemre tehetem ki.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

banok
rakasd fel a tetõre.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az odáig rendben van, de az a kérdés, hogy megrendeljem-e vagy sem. Mert ha déli irányba kell néznie, akkor nem tudom megrendelni...

Japep
Köszi mindent, akkor úgy lesz... 😄

Csak remélem gyorsak lesznek! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nekem mikor behalt azt mondták vagy pár nap, vagy elugrok a másik beltériért Keszthelyre...

van megoldás mindíg.....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hát volt akinél sokáig tartott, mert a Digi néha kirugja a bérszerelõket, és ha nincs a környéken fix digitv szerelõ, akkor gáz van.
Nekem spec egy hónapon belül megvolt anno.
Most meg 2 hete bejelentettem a hibát, hogy csikoznak a beltérik. 2 napra rá jött a szerelõ, megnézte, 1 héttel késõbb hozta az új beltériket. 0ft.
Japep
Köszi, akkor szerintem az lesz (2)! 😄

Csak ez egy kicsit fura nekem...miért éri meg nekik? Meg ha elromlik, akkor gondolom nem sietnek nagyon a javítással így nem?

Amúgy tényleg 1 hét és 6 hónap között jönnek a megrendelés után? :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gondolkodj már logikusan egy kicsit.

1. minek vennéd meg a beltériket? azért hogyha kifinganak a te károd legyen?
2. tökéletes megoldás, nincs hûség, és a felszerelés is a szolgáltató tulajdona, szal cseréli ha meghibásodik
3. MINEK?
Japep

Tudom, nemrég kérdeztem, de még akarok egy-két dolgot... 😄
Most pénteken akarom intézni, ezért érdeklõdöm ennyire.

Na, szóval...én a mûholdas DigiTV-t akarom beköttetni.
Ugye ez a 3 opció van :

- HÛSÉGNYILATKOZAT NÉLKÜL, BELTÉRI EGYSÉG MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN
- HÛSÉGNYILATKOZAT NÉLKÜL, KÉSZÜLÉK KIHELYEZÉS ÉS "CSAK" TELEPÍTÉS ESETÉN
- 12 HÓNAPOS HÛSÉGNYILATKOZATTAL

Melyik a legjobb a 3 közül ? Esetleg tapasztalatok ?

És akkor tuti van magyar EU2...és a TV6-ról nem tudtok valamit?

Bocsi az értetlenkedésemért, de nem akarok "rossz vásárt"...
Elõre is köszönöm szépen! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
azt inkább szerelõ állítsa be.

Még egy kérdés:

Merre kell nézzen a parabola antenna. Valaki nyugati, valaki déli irányt mond...

totyak
Nos ezzel most annyira nem lettem kisegítve. Egyrészt nem értem miért válaszoltad ezt,mivel nekem csak egy beltérim van, másrészt meg a 25 kérdésem közül melyikre ez a válasz.

totyak
Valaki meg tudja mondani miért van az, hogy a csatorna keresésnél 142 csatornát ír, de mindig csak 100-at jelenít meg? Hogyan tudnám megnézni a maradék 42-t, hogy van e közte számomra érdekes csatorna. hiába törlöm a zavart csatornákat, nem ugrik a helyükbe új. A másik meg az, hogy láttam a TV-ben egy kábel reklámot, amin 3 új csatornát hirdettek: SportKlub+ , DoQ , Fishing&hunting. Ezek nem lesznek elérhetõk a Digi mûsorán? Csak azért, mert papámnál állítgattam a csatornákat és nála 101.-nek (ami eleve érdekes) bejött a Fishing&hunting. Egyébként sima Digis antennával kb. hány adónak kell bejönnie? Nálam 48 adó van, de abból 4 vagy 5 csak román és tiszta érdektelen mûsorok mennek rajta. Ráadásul már követni sem tudom, hogy milyen csatornák vannak újonnan és mik tûntek el, mert nem szoktam figyelgetni. Azt tudom, hogy van Eurosport 2, TV paprika, Echo TV, de pl. CNN eltûnt. Van még valami ami eltûnt vagy valami ami újonnan lett? Tudom sok ez így egyszerre, de várom a válaszokat.

Köszi.

repvez
1 elöfizetés elég,de annyi beltéri kell ahány tv-re akarod kötni.Bár ha jol tudom a diginél már van olyan beltéri amibe 2 dekoder kártya van igy csak a távirányito vevöegységet kell a másik helyre elvinni és a videojelet.
Srácok!

Ha 2 TV-n akarunk tévét nézni, persze nem ugyanazt a mûsort, akkor 2 beltéri kell. Ez azt is jelenti, hogy 2 elõfizetést is kell vennem?

repvez

jelenlegi elrendezés

tervezett bekötési rendszer
Ha igy müködne akkor milyen eloszto és közösitö egységek ,alkatrészek kellenek hozzá?
repvez
Tudnátok abban segiteni nekem,hogy van egy digitv elöfizetésem 2 beltérivel megosztva.
A házon van 2 parabola antenna .Az egyik az astrát fogja és egy sima free csatorna vételére alkalmas beltéri kapcsolodik hozzá és van egy másik amin meg a 2 digi tv beltéri müködik.
Azt meg lehet oldani hogy az egyik digis beltérire rákötni mind a 2 parabola fejet hogy egyszere tudjam fogni a digis adásokat és az astra vagy a hotbird mühöldat is?
Ha lehetséges akkor hogyan kell ezt megcsinálni?Elég csak a fejnél elostani a jelet és a digis beltérinél közösiteni a 2 jelet vagy muszály a 2 beltérinek összeköttetésbe állnia?
A free csatorna vételére alkalmas beltésit nem akarnám tovább használni.
Remélem érthetö mit akarok kihozni belöle.
roppii
Nem kell fizetni semmit.Majd csak a havidíjat és kész.

Japep
Köszi!

De ha nem veszem meg, akkor meg havonta kell fizetni még külön a készülékekért nem?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
ezt kiegészíteném azzal, hogy ha más mûholdakat is akarsz nézni vele akkor talán érdemes megvenni a beltérit.

roppii
Én is a humaxot ajánlom az jobb.Ja és van ESP2 ahogy az elöttem lévõ hsz-ba is irják.Na meg azt ne felejtsük el hogy csak 2700Ft és elég sok csati van rajta.😊))

Sokak szerint humax, de nekem a hyundai-al sincs gondom. Most hozzák a két újat garba 😄 Elkezdett csíkozni a képük (1 év után).
Amúgy én nem fizetnék értük. Minek? Hûség nélkül, 0ft eszközökkel csak kihelyezés. Oszt akkor bármikor lemondhatod, csak vissza kell adni a cuccokat. Meg ha meghibásodnak, az sem a te gondod, mert a szolgáltató érdekkörében keletkezik a hiba (az õ tulajdonukban marad a készülék) szóval ingyen javítják.
banok
van ESP2 és a Humax a jobb.

Japep
Lassan én is beköttetem, mivel csak ezen van magyar Eurosport2 azok közül a szolgáltatók közül, ami számomra is elérhetõ (UPC,DigiTV).
Ugye van a mûholdason magyar EU2??? 😄

A UPC sajnos csak hiteget, hogy hamarosan bekötik az EU2-t, de már kb fél éve...sok jót hallok a Digirõl, de sokkal több rosszat.
A szomszédomnak is Digije van, még majd tõle is megszeretném kérdezni, mik a tapasztalatai, aztán megrendelem.

Amúgy a Hyundai vagy a Humax a jobb beltéri egység?
Meg még azon gondolkodom, hogy megvegyem-e egyben (20e) vagy részletekben...szerintetek?

Elõre is kössz! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mondd vissza, köttess upc t.

Sziasztok!
Mi tavaly oktoberben rendeltük meg a szolgáltatást,és még nem szerelték be.
Hetente telefonálunk az üfi-re,mindig csak hitegetés van.Járt igy más is?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Köszi a választ! Igen, közben erõsen bújtam a szakirodalmat, és rájöttem, ha kiiktatom a 2. beltérit, akkor fogható az összes csatorna, így a musicmax is... 😊 Viszont mind a 2 tvre szükség van, twin fejet meg nem akarok most beszerezni, így sajna marad egyenlõre a sötét képernyõ az említett adón.
Hát ha pl 2 beltérid van, akkor azért, mert single fejjel nem tudsz egyszerre V és H -t fogni. A musicmax meg felkerült.
Sziasztok!

Pár napja lettem DigiTV elõfizetõ. Semmi gond vele, csak egy kérdésem lenne: miért van a Musicmax helyén sötét képernyõ??
Sziasztok!
Megosztanám Digis tapasztalataimat,mivel én is sok hasznát vettem az itt olvasottakkal,hátha tudok segíteni valakinek a döntésben.
Ma egy hete szerelték fel az antennát.Elõtte 1 héttel(!!!)regisztráltam,rá 2 napra telefonáltak hogy jönnek szerelni!A szerelõk nagyon korrektek voltak segítettek mindenben amit szerettem volna kérni,kérdezni.Beállítottak mindent,azonnali aktiválás történt nem kellett várni semmit.A jelszint 80%-on van,a minõségi szint 98%-on!
Lcd tv-n a kép tökéletes. A második tv-n is tökéletes a kép,dual kártyás beltérivel. Az egy hét alatt nem fagytam,nem esett szét a kép,kis pixelesedés volt tapasztalható egy pillanatra kétszer az rtl-en. Szóval eddig! nem bántam meg sõt!!! A kábel után hibátlan!
Remélem marad is így... Sokan szidják-dicsérik én csak jó dolgokat tapasztaltam,remélem vagyunk így többen is. Ja és persze EUROSPORT 2 - magyarul!!! PL!!!!-ez a legfontosabb!!!
GO-GO GUNNERS!
roppii
kösszi

Soldiers
ügyfélszolgálatott kell felhívni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

roppii
Megtudná nekem mondani valaki hogy a kártyaaktíválást most sms-ben kell csinálni vagy az ügyfélszolgálatott kell felhívni?

Soldiers
Ami átkerült:
MusicMax: 12718 V 18400
Hálózat TV: megszûnt!
CNN: 12718 V 18400

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

banok
állítólag más frekvencián van.

marius
Lett ugyan paprika, de sajnos eltünt a musicmax amin éjszaka nagyon fincsi filmek voltak.
Nem tudja valaki, hogy miért tünt el?
Lekerült volna az alap szolgáltatásból?

Grove4
Nincs tányérom,mert a panel tetején van a nagy antenna asszem.De mindenképpen érdeklõdni fogok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Itt lejjebb írták, hogy lehet, hogy a tányérad nem megfelelõ. Próbáld megérdeklõdni, hogy megoldás e a nagyobb lavór

Grove4
Akkor ez a kockázódás nem oldható meg?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tönkrement a beltéri (többször), rossz idõben nincs adás..

Számlaproblémák, lejjebb megtalálod.

Szolgáltató váltás...

Grove4
Neked milyen problémáid voltak?És hogy oldottátok meg léci írd már le,hátha tanulok vmit az esetbõl.