2008-ra eltűnhet a DVI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem már jobb. Csak meg kell nézni, hogy mit veszel (jó minõségû panel + DVI csati).
Nekem van egy kiváló minõségû Iiyama VisionMaster 17-es CRT, és egy 19-es Samsung 910T TFT. A TFT képminõsége sokkal jobb. Veszek is a CRT helyett egy 21-es 214T-t.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
De valakinek számít az ár (sajnos nekem is), és a megjelenített minõség is. Aminek különbsége ugye egyre csökken. (Mi az h homályos a CRT??)
Hamarosan viszont a TFT-k "nyernek" minden téren, addig is: Kinek a pap,..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nah szóval CRT lehet hogy olcsóbb, de: nagy, rongálja rohadtul a szemet, sokkal többet fogyaszt mint a tft meg az oled, homályos, drágább a gyártása mint a TFTnek. Igen drágább! Az más kérdés, h a tetû cégek le akarnak minket húzni tftk árával.
Az ilyen õskövületek miatt mint te van még mindíg crt meg normál villanykörte. Le kéne az összes crt-t selejtezni mert rohadtsok áramot pazal.
Amúgy kifogásaid is röhejesek: hogy túl kicsi a tft, de annyi eszed nincs hogy közelebb rakd akkor magadhoz. Ahoz szintén gratulálni tudok hogy a crtt 20centirõl bámulod. Hány dipotriás a szemüveged? 12? Jah hogy akkora mint egy szódásüveg? Jah bocs...
MEg mi az, hogy a tftk 2 évig bírják? Az én tftm 3 éve megy és semmi baja. Az oledek azok amiknek jelenleg még probléma van az élettartamukkal de az más. Szóval látom nagyon vágod a témát...
De sajna lehet ez is 😞
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mind1 nekem a videokártyámon is csak ott áll a dvi azt sem használom, nem is valószínû hogy fogom, mert nagyon nemtetszenek a tft-k jónagy képpontjai...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
És nem is világít teljes fényerõvel.
De sajnos látszik.
Megnéztem nagyítóval, két pixel között "ereszti" a fényt, én sem tudom, hogy mit csináljak vele.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
és különben minden tft nek homályos a képe ha nem natív felbontásban van mert ugye hogy csak a pixel 3/4 kapcsoljon azt elég nehéz lenne összehozni <#crazya>#crazya>
Tökéletes, csak sajna van neki valami szubpixel-hibája, fekete alapon világít valami.(de igazából nem is szub-pixel, mert attól függ milyen színû, hogy milyen szögbõl nézem).
Szomszédban van egy szintén Samsung 19" 1280x1024, de nincsen rajt DVI.
Hát az egy tárgyahalom 😄
Hullámos, homályos képe van, fõleg nem natív felbontásban.
ha nagy az asztal, akkor bizony még mindíg CRT-t éri meg venni!!
lehet, hogy a TFT ára csökkent, szebb lett a képe, de még mindíg jóval drágább, mint az azonos képátmérõjû CRT monitorok
Két éve vettem egy TFT monitort, azon még éppen nem volt DVI mivel amin volt az jó 30 rugóval többe került, de a video kártyámon már akkor is volt DVI.
Mostanában kezdtem kacérkodni a gondolattal "milenne ha"... szóval monitor csere DVI csatlakozó miatt.
Hát akkor marad a régi monitorom...
Nem egy tartos szabvany 😊