1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
#114 nem erre gondoltam...
-
#113 A technicshez képest. -
#112 Hát eleinte tetszett az 5.1 miatt csak utána felraktam a technics fülest ,és elsírnám magam anyira szánalmas a hang minősége. -
#111 azért sok helyen nagyon dicsérték -
#110 Hát nekme ez a zalman van 2 éve , de kezdettől fogva nem vagyok megelégedve a minőségével.14-15ezerért vettem még anno de elégé szar a minősége.Mind a mély hangok mind a magas ilyen low-end kategória.Van 1 stereo Technics rp-f400 , ezt kb ugyananyiért vettem még anno ,és sokkal ismétlem sokkal jobb szebb a minősége.Zenére mai napig ezt használom csak az 5.1es játékok miat használom a zalman-t de ,akit tudd vmi jobbat ne kiméljen cserélem. -
uzsidoboz #109 ez az de nem tudom h tényleg szar e...? -
#108 az a feher??? az egyik tesztben leszidtak hogy nem jo.. -
uzsidoboz #107 Cső!
Creative HQ-1300 mikrofonos: tudom ez nem 5.1 de nincs külön ilyen topic!
Na sóval inkább ilyet veszek... gondolom jobban szól mit egy gamebird 5.1 de ugyanabban az árban vannak de ez még is csak creative....?
vagy rosszul gondolom... -
#106 nekem kell egy ijen :) -
#105 ok -
Thanatos #104 jah, nekem pont az az egy dolog nem szmpi benne :/ majd irj mennyire hazsnálható az a mic -
#103 megrendeltem a zalman-t és adnak hozzá mikrofont amit rá lehet csiptetni -
#102 van benne microfon? -
#101 talan... nemtom pontosan -
Inquisitor #100 Azt nem tudom, de küldtem privit, ha érdekel a Zalman ... -
#99 Zalman
ez jobb mint a majestic 5.1? -
uzsidoboz #98 ok köcc -
#97 amugy megrendeltem a HPA-t... 2-3 het es elmeselem a tapasztalataimat... -
#96 terhangzas nemtom milyen lehet.. ezek a hangkarik minosegre nem szolnak hudejol...
ha meg a legolcsobbrol beszelunk akkor lehet hogy olyan is a hangzasa.. .
-
#95 persze hogy 5.1 ben fog szolni...
a kerdes mar csak a zhogy sajat szoftvere van vagy a hangkari driveret hasznalja... ha a hangkari driveret tudja hasznalni akkor ajanlom vegyel minimum egy audigy 2-t!! -
uzsidoboz #94 ja és h a gainward fejhallgatóról mi a véleményetek? asszem eza legolcsóbb.. anyyira nem vok mániákus... de azért jól szól nem? -
uzsidoboz #93 Csá Üdv!
Egy olyan hülye kérdésem lenne h van egy asus p4p800-e alaplapom benne egy integrált hangkártya(7.1)! Na szóval ha beledudok egy usb-s 5.1 fejhallgatót akkor az szól 5.1ben? Ez fejhallgató vagy csak driver függő?
Köcc -
#92 szerintetek a cosmic 5.1 az jobb, mert annak jackes a kimenetele? -
Thanatos #91 jah, bár nekem ez az usb-s móka nagyon nem szimpi, tulkép nekem sima verzsön kéne, ha lehet y-kábelel (najó ha nincs hozzá azse érvágás max veszek egyet :P)
jah és még hogy ne removable mic legyen hanem normális minőségi :) -
#90 ja.. az tunik alegjobbnak a harom kozul -
Thanatos #89 a majestic si körbefogja nem? -
Thanatos #88 hát akkor topicottévesztettél ;) -
#87 nem van manim, csak ilyet találtam -
#86 szvsz ez.. a masik nem fogja korbe a fuled.. ergo meg fog fajdulni a nyomastol.. kenyelmetlen meg stb.. cosmicot valaszd ha csak ilyenre van manid... -
#85 nem de szeretem
-
#84 Sharkoon Dynamic 5.1
vagy ez? -
#83 Shakoon Cosmic 5.1
ez jobb? -
#82 ennek csak az a baja, hogy nem lehet csatlakoztatni hordozható lejátszóhoz -
Thanatos #81 hmmm, és ez 5.1 egyáltalán? -
#80 A4 Tech -
#79 bocsika
-
Thanatos #78 hát ebből a képből sokat megtudni :) legalább egy nevet irhattál volna :) -
#77 én csak egy ijennel büszkélkedhetek
nemis ojan régi nemis ojan ujj de az enyém és szeretem
-
#76 coool
-
Thanatos #75 hát nemtom, én ezektől a removable mikrofonoktól félek, egyszer volt iylen fülesem nem is lehetett hazsnálni a mic-jét :P