1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
#154 vegyetek ozakit az megéri a 10k-t -
Thanatos #153 akkor asszem ezt a fülest messze elkerülöm :P -
#152 jah enyem is a csuklo felett, biztos valami szeria hiba lehet
speedlink suxx -
#151 Nekem is ilyen volt és kb fél év után eltört. Afelett a kis csukló felett. :( -
#150 jó cikk meg jó tudni ezeket a dolgokat, de ahhol tudják mi a törvény ott nem szórakoznak a vevővel (fél évig használt cuccra visszaadta a kereskedő a teljes vételárat azonnal, csak néztem), viszont máshol ugyanúgy körberöhögnek, pár hónap után nekem is eltört a fejhallgatóm (technics) itt vidéken soxor elhajtanak és mehetek a sunyiba -
#149 Nesztek 1 kis howto:Javítás csere Garanci stb.^.^ -
#148 Ez a magyar rendszer vicc, foleg ha valami hipermarketben veszed meg a termeket. Jo esetben a 30 napos hataridobol a 30. napra megjavitjak (ritka esetben kicserelik) ha latjak rajtad hogy tisztaba vagy a torvenyekkel.
Konyvet tudnek irni a garancias macerakrol -
Thanatos #147 hát nemtom, lehet nagy nehezen bele lehetne kötni csak tényleg nemér annyi macerát, viszont igy ez emg elég gáz :/ -
#146 Toresre nincs. Nem rendeltetesszeruen lett hasznalva c. sablonszoveg. -
Thanatos #145 és iylenekre nincs gari? :) jó tom csak 14k de akkrois , iylesmikre azért csak van valamenyi nem? -
#144 -
#143 De amugy jo vetel egyik havernak zalman 5.1-e (arban kb egyezik) van annal jobban szol szerintem. -
#142 Nekem Speedlink Medusam volt, 5.1 dekoderrel egyutt 14rugo ha jol elmekszem. Nagyon jo a hangzasa de a kivitelezessel nem voltam megelegedve ugyanis elkezdett repedezni aztan eltort 4-5 honapos koraban. Persze nem kimeltem de ugy gondoltam hogy egy ilyen draga fejhallgato anyagbol van. -
#141 ezt még akkor tudtam jol beállitani amikor még nem kapott hülyét a crative hangkarimtol a gépem volt egy csuszka ahol lehetett állitgatni a mély vágási frekijét és minél lejjebb raktam (ha jolemléxem) annál jobban zuzta a vibramotoroknak de ha följebb állitottam akkor a rendes mélyel probálkozott ami ugye nincs szegény fülesben:) -
#140 tess
vhol van rola leirás
igazábol annyi hibája van a cuccnak hogy nincs leárnyékolva az erősitöje és ha közelében mobiloznak akkor vedd le gyorsan a fejedröl :DD
a másik hibája hogy igy több mint 1 év után kezdtek szarakodni a távirányiton a potik de egy kis kontakt spréjj segitett rajta... -
#139 hat a hangkarin 80hz van beallitva a melynek (THX) -
#138 Hol vetted és menyiért?EMgköszöném a részleteket.Üdv -
#137 Sziasztok!
Szertnék venni végre valami komolyabb fülest.
Főleg játékhoz kellene.
Valami ehez hasonlot szeretnék: HAMA HS-600 csak kellene a mikrofon is.
Ha valaki tud hasonló tulajdonságu fejhallgatot az irjon!
Vagy tul nagy igényeim vannak??: 5.1 vibra mikrofon. -
#136 #11 -
#135 Neked milyen van? -
#134 enyémben sincs mély csak ez a vibramotor és ha jol beállitom a vágási frekvenciát iszonyuan zuzza neki :DD -
#133 Nah megvan a cucc:D:D:D:D:D azt hittem hetvegen kapom meg de nem..
hat mit mondjak?... mikor eloszor feltettem a fejemre nem vigyorogtam annyit mert nem valami kenyelmes.. elegge szorit de elviselheto..
sztan betettem a chronicles of riddick divx filmet.. ac3 as...
nem szolt olyan hubaze modon.. de nem is remenykedtem hiszen tudtam hogy ezek nem szolnak ugy..sztan fogtam a kis ear force erositojet es elkezdtem feltekergetni a savokat..
eloszor a hatso elso es kozepso savot tekertem fel ugy hogy hallhatoan szoljanak.. majd a sub ot... nah ott elvigyorogtam magam nem gyengen..
ez a kis beepitett forgo motor hatalmas!!!! kurvajofeelinget ad a melynek!!! olyan mint mikor ulsz a kanapen es beremeg alattad a kanape a melytol!!! eszmeletlen!!!!
majd odatekertem egy lovoldozos reszhez.... hat nagyon kesz lettem!!! bar a center es a front savot nem tudtam igazan megkulonboztetni de a surround sav lovesei hatalmasak!!!nomeg a mely ezzel a remegessel.. KURVAJO!!!!! NAGYON NAGYON orulok hogy nem egy draga stereo hangcucc mellett dontottem!!
es azt is elhiszem hogy par fokkal szarabb a feeling a tobbi 5.1 fejcuccnal.. a vibralas hianya miatt.. -
#132 vazze..... -
Thanatos #131 ő usa-ban él... :) -
#130 Honnan veszed?Netről rendeled???Menyibe került? -
#129 megoldhato... szivesen feladom nektek.. ha tobben vagytok annal egyszerubb... -
#128 szombaton irok.. penteken kapom kezhez (szulinap:D) -
#127 ha lehetne venni mo-n akkor én is azt vettem volna -
Thanatos #126 mo-n laksz? mert ha igen akkor max rendelni tudod usabol vagy valahonnan... -
#125 Hát nem ,hogy nagyon jónak, de jónak se mondanám.;) -
#124 Írhatnál majd róla véleményt ,mert ezt nézztem ki cserének. -
#123 akkor hiába van 6 hangfalad, mert biztos, hogy csak stereoban szól, mert vakítás -
#122 sztem meg tipikus vakítás...
Mi köze a zalmannak az 5.1-hez, pláne a hifihez? Semmi... -
#121 el kell, hogy szomorítsalak, mert ez a fejhallgató nagyon jó=>tehát a hiba az ön készülékében van
nagyon jó zenére, videóra meg mindenre
játékra még nem próbáltam és annyi, hogy a gépboltnál nem adnak hozzá mikrofont -
Thanatos #120 és tudsz jobbat? :) -
#119 fogalmam sincs hogy milyen... hetvegen meglesz a turtlebeach hpa 5.1... -
#118 de rajtad kívül másnak is van? -
#117 Anyira nagyon ,nem rossz.Játékra az 5,1 miat "megfelel".De amint tudokminőségben jobbat ,én 1 percig se fogok gondolkodni a cserén. -
#116 szerinted is rossz a zalman? -
#115 nekem csak jatekra kell.. ejszakai jatekra...