1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
  • Guer
    vegyetek ozakit az megéri a 10k-t
  • Thanatos
    akkor asszem ezt a fülest messze elkerülöm :P
  • mdv
    jah enyem is a csuklo felett, biztos valami szeria hiba lehet
    speedlink suxx
  • THE matrica
    Nekem is ilyen volt és kb fél év után eltört. Afelett a kis csukló felett. :(
  • ReTeK
    jó cikk meg jó tudni ezeket a dolgokat, de ahhol tudják mi a törvény ott nem szórakoznak a vevővel (fél évig használt cuccra visszaadta a kereskedő a teljes vételárat azonnal, csak néztem), viszont máshol ugyanúgy körberöhögnek, pár hónap után nekem is eltört a fejhallgatóm (technics) itt vidéken soxor elhajtanak és mehetek a sunyiba
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nesztek 1 kis howto:Javítás csere Garanci stb.^.^
  • mdv
    Ez a magyar rendszer vicc, foleg ha valami hipermarketben veszed meg a termeket. Jo esetben a 30 napos hataridobol a 30. napra megjavitjak (ritka esetben kicserelik) ha latjak rajtad hogy tisztaba vagy a torvenyekkel.
    Konyvet tudnek irni a garancias macerakrol
  • Thanatos
    hát nemtom, lehet nagy nehezen bele lehetne kötni csak tényleg nemér annyi macerát, viszont igy ez emg elég gáz :/
  • mdv
    Toresre nincs. Nem rendeltetesszeruen lett hasznalva c. sablonszoveg.
  • Thanatos
    és iylenekre nincs gari? :) jó tom csak 14k de akkrois , iylesmikre azért csak van valamenyi nem?
  • mdv
  • mdv
    De amugy jo vetel egyik havernak zalman 5.1-e (arban kb egyezik) van annal jobban szol szerintem.
  • mdv
    Nekem Speedlink Medusam volt, 5.1 dekoderrel egyutt 14rugo ha jol elmekszem. Nagyon jo a hangzasa de a kivitelezessel nem voltam megelegedve ugyanis elkezdett repedezni aztan eltort 4-5 honapos koraban. Persze nem kimeltem de ugy gondoltam hogy egy ilyen draga fejhallgato anyagbol van.
  • Guer
    ezt még akkor tudtam jol beállitani amikor még nem kapott hülyét a crative hangkarimtol a gépem volt egy csuszka ahol lehetett állitgatni a mély vágási frekijét és minél lejjebb raktam (ha jolemléxem) annál jobban zuzta a vibramotoroknak de ha följebb állitottam akkor a rendes mélyel probálkozott ami ugye nincs szegény fülesben:)
  • Guer
    tess
    vhol van rola leirás
    igazábol annyi hibája van a cuccnak hogy nincs leárnyékolva az erősitöje és ha közelében mobiloznak akkor vedd le gyorsan a fejedröl :DD
    a másik hibája hogy igy több mint 1 év után kezdtek szarakodni a távirányiton a potik de egy kis kontakt spréjj segitett rajta...
  • CSOCSO
    hat a hangkarin 80hz van beallitva a melynek (THX)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hol vetted és menyiért?EMgköszöném a részleteket.Üdv
  • plas
    Sziasztok!

Szertnék venni végre valami komolyabb fülest.
    Főleg játékhoz kellene.
    Valami ehez hasonlot szeretnék: HAMA HS-600 csak kellene a mikrofon is.
    Ha valaki tud hasonló tulajdonságu fejhallgatot az irjon!

Vagy tul nagy igényeim vannak??: 5.1 vibra mikrofon.
  • Guer
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Neked milyen van?
  • Guer
    enyémben sincs mély csak ez a vibramotor és ha jol beállitom a vágási frekvenciát iszonyuan zuzza neki :DD
  • CSOCSO
    Nah megvan a cucc:D:D:D:D:D azt hittem hetvegen kapom meg de nem..
    hat mit mondjak?... mikor eloszor feltettem a fejemre nem vigyorogtam annyit mert nem valami kenyelmes.. elegge szorit de elviselheto..
    sztan betettem a chronicles of riddick divx filmet.. ac3 as...

nem szolt olyan hubaze modon.. de nem is remenykedtem hiszen tudtam hogy ezek nem szolnak ugy..sztan fogtam a kis ear force erositojet es elkezdtem feltekergetni a savokat..
    eloszor a hatso elso es kozepso savot tekertem fel ugy hogy hallhatoan szoljanak.. majd a sub ot... nah ott elvigyorogtam magam nem gyengen..
    ez a kis beepitett forgo motor hatalmas!!!! kurvajofeelinget ad a melynek!!! olyan mint mikor ulsz a kanapen es beremeg alattad a kanape a melytol!!! eszmeletlen!!!!
    majd odatekertem egy lovoldozos reszhez.... hat nagyon kesz lettem!!! bar a center es a front savot nem tudtam igazan megkulonboztetni de a surround sav lovesei hatalmasak!!!nomeg a mely ezzel a remegessel.. KURVAJO!!!!! NAGYON NAGYON orulok hogy nem egy draga stereo hangcucc mellett dontottem!!

es azt is elhiszem hogy par fokkal szarabb a feeling a tobbi 5.1 fejcuccnal.. a vibralas hianya miatt..
  • Mu*][*h4pHu|{4
    vazze.....
  • Thanatos
    ő usa-ban él... :)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Honnan veszed?Netről rendeled???Menyibe került?
  • CSOCSO
    megoldhato... szivesen feladom nektek.. ha tobben vagytok annal egyszerubb...
  • CSOCSO
    szombaton irok.. penteken kapom kezhez (szulinap:D)
  • Tibor
    ha lehetne venni mo-n akkor én is azt vettem volna
  • Thanatos
    mo-n laksz? mert ha igen akkor max rendelni tudod usabol vagy valahonnan...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hát nem ,hogy nagyon jónak, de jónak se mondanám.;)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Írhatnál majd róla véleményt ,mert ezt nézztem ki cserének.
  • Tibor
    akkor hiába van 6 hangfalad, mert biztos, hogy csak stereoban szól, mert vakítás
  • NeoMaN
    sztem meg tipikus vakítás...
    Mi köze a zalmannak az 5.1-hez, pláne a hifihez? Semmi...
  • Tibor
    el kell, hogy szomorítsalak, mert ez a fejhallgató nagyon jó=>tehát a hiba az ön készülékében van
    nagyon jó zenére, videóra meg mindenre
    játékra még nem próbáltam és annyi, hogy a gépboltnál nem adnak hozzá mikrofont
  • Thanatos
    és tudsz jobbat? :)
  • CSOCSO
    fogalmam sincs hogy milyen... hetvegen meglesz a turtlebeach hpa 5.1...
  • Tibor
    de rajtad kívül másnak is van?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Anyira nagyon ,nem rossz.Játékra az 5,1 miat "megfelel".De amint tudokminőségben jobbat ,én 1 percig se fogok gondolkodni a cserén.
  • Tibor
    szerinted is rossz a zalman?
  • CSOCSO
    nekem csak jatekra kell.. ejszakai jatekra...