1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
#194 Sziasztok!
Az oldalon linkelt két fülesröl ezeket találtam:
Raptor Gaming H1
Razer Barracuda
A raptort 25K-ért a Depo-ba meg lehet venni.
Egyébként hamár itt vagyok azt szeretném kérdezni attol aki használ már valamilyen 5.1-es fülest, hogy mennyire tudja a visszaadni a térhangzást a fülhalgato a rendes házimozihoz képest? -
wannabe87 #193 egyébként mennyibe van egy jóminőségű 5.1-es fülhallgató? -
Doma #192 Véleményed saját tapasztalatra alapozod vagy a linkelt oldalra? -
#191 -
#190 hat nemtom.. sehol nem latom hogy irjak hogy valoban 7.1 cucc van benne.. 7.1 usb hangkarit adnak hozza.. true stereo surrouindon kivul meg basson kivul semmit nem olvastam.. -
Doma #189 Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Hallotatok valamit róla? -
R9 #188 jah meg mikor a társak kurva anyáznak elég kellemtlen lenne nem gondolod? :o -
#187 az 5.1 cucc az egy dolog.. de hajnali kettokor nemtok azzal jatszani mert ramhivjak a rendorseget.. ilyenkor jon jol az 5.1 fejhallgato... -
#186 na igen megvannak a prioritások :) -
Thanatos #185 nem :) sajnos most elöbb memória lessz, füles max majd utána, ez fontosabb sajna :/ -
#184 hmmm vettél fülest? :) -
#183 Biztos nem hacsak nem vagy annyira tele mint a deli busz.
Amugy is az ilyen 5.1 meg 7.1es fejhallgatok, egy nagy atveres reszei vegyetek inkabb sima 5.1es hangrendszert es felejtsetek el ezeket a virtualizacios terhangzas emulaciokat. -
Thanatos #182 jah iylet vezsel ..., majd x év mulva :) oda van irva hogy se árról, se arról hogy mikorotl lehet kapni nincs info, ergo soká... :) -
R9 #181 basszus, elöbb tudom ilyet veszek :D
jó a genius csak lövésnél megsüketülök nemtudom hol lehet finomítani
Nem a hangerővel van a baj hanem nagyon éles a cs-be a lövés -
#180 uj cucc -
#179 Majd neked lesz amit remélhetőleg le is írsz:) -
R9 #178 ! -
R9 #177 Nah megrendeltem a Genius hp 5.1v-t
Valakinek van véleménye róla? -
#176 én se hallom annyira a 45 és 75 foknál a rightmark 3d soundban -
#175 nah ..osszevetettem a dolgokat...
az aldozat egy sony fules volt nomeg a hpa turtlebeachom....
eloszor a rightmark 3d soungban teszteltem a dolgokat... ha nem nezem ak epernyot akkor sajna mindkettonel eleg nehez megmondani hogy pontosan honnan jonnek a hangok... csak azt tudtam megmondani hogy bal , jobb vagy bal hatul jobb hatul
tehat a 45 es 75 fok kozotti kulonsegeket nemtudtam megmondani de remelem ez nem olyan nagy baj:)
az 5.1 hangcucc szolt ahogy kell.. mig a stereo fejhallgato a szokasos modon torzitgatta a hangokat aminek a hatasara ereztem ugy hogy hatulrol szol...
utanna film... riddick filmet tekertem a lovoldozos reszhez... eloszor az 5.1 et probaltam.. nagyon szepen es tisztan szolnak a hatulrol jovo hangok is a mely pedig csak azert kiraly mert rezeg a fejhallgato.
a sonynal ugyanugy meg lehetett mondani hogy merrol lonek de tompabb volt a hatso sav... es a mely se olyan feelinges..szepen szol!! szebben is...
harmadik tesztnek zenet probaltam ki, de itt semmi erdekes nem tortent... gondoltam inkabb beteszem a melynyomo tesztet... nah itt jottem ra hogy mennyivel alatabbul szol a mely az 5.1 en megha hz ban kevesebbet is tud mint a sony!!!! egyszeruen ez a rezgo cucc oltari!!! a sonynal meg nem szolt szarabbul... csak.. egyszeruen "unalmas" volt a mely
hulyeseg-e az 5.1???
NEM!! ha rajtam mulna csinalnek egy olyan cuccost amibe elfernek a fuleim, zart rendszer es felesleges kulon center meg front sav... boven eleg ha ezt a ketto savot egy kozos elulso savon adja ki.. tehat legyen elulso es hatso sav meg persze a rezgo, de akkor a "4.2" szoljon is ugy mint egy ertelmes cuccos.. legyen 200 dodo.. le se szarom..de legyen jo... mert azert ez az 5.1 nem szol valami hubazz modon... a hatso sav tisztabb es a mely jobb a rezgo miatt.
-
#174 passz én rákerestem gugliban ezt dobta ki elsönek
de sztem ha körülnézel lehet máshol is meglehet venni...
ja ha talán mákod lessz megtudod venni olyan helyen ahol esetleg megtudod dumálni hogy belehalgass... -
Thanatos #173 aham, hát lehet beprobálkozok egy iylenel, és akkor ezt only alien computersben lehet kapni (kiskerarak.hu) vagy más számtechboltban is akad azért? -
#172 jo azért van benne
csak a vibrás genyon van a hangsuly... -
Thanatos #171 aham, nemtom ha enyire nincs mély az picit idegesit igy előre de ha tényleg olyan jó a csoda vibromotor akkor lehet nem gáz gamekhez meg filmekhez -
#170 nemhinném elég kevés helyen lehet hozzájutni meg nem vmi populáris márka...
10 rugot megér szvsz föleg hogy annyi szart meg kábelt adtak hozzá hogy egy életre elég lessz...
de sztem nem találsz 10 ropiért olyan 5.1 fülest aminek ne lenne vmi kis baja 1 év után... -
Thanatos #169 aham, hát
hm, nem lehet ilyet vajon MM-ben pl meghalgatni? :D -
Thanatos #168 :DDD oks ahogy kezdted már emgilyedtem hogy ennek is midnen bajavan alias kettétörés csak máshogy de ha csak enyi hogy kellet tekerni rajta egy milit nem gond
viszont ha nem buzeráltad és ugyis kontaktos lett az gáz :/ -
#167 hát ez pontosan azt jelenti hogy nem jönnek belöle mélyhangok (csak minimálisan) ezt a azzal helyettesitik hogy szétrázza a fejed mélyek helyett :)
tehát amikor levettem rola vibrát teljesen és tekertem volna hangosra a hangeröt már torzitott szegény... -
#166 nem nagyon buzeráltam énse feltekertem mindet maxra azt kész
most hogy megvan kb egy éve jöttek elö a problémák vele kapcsoltab hogymintha kevésbé jönne egyik oldalrol a hang mint a másikrol
erre tekerek rajta egy millimétert és jo há mondom bazz...
de ennyi sztem belefér - lehet majd szolok vmi szakinek hogy csinálja meg nekem hogy szedje ki azt a kecseg távirányitot és akkor nem lessz a potikkal gond :)
ja amugy szvsz kocsival mennyél megvenni mert akkora doboza van mint 3 alaplapnak összesen :) -
Thanatos #165 jah és még annyit hogy menyire zavaró hogy nincs rnedes mély csak eza vibro izé? nagyon érezehtő? (főleg film és game)
meg pontosan mit takart eza nincs rnedes mély? anyi mélyhang csak kijön belőle mint egy stereobol nem? :) -
Thanatos #164 amugy a potik aktiv hazsnálat után szarakodnak? csak mert szvsz én egyszer belövöm és utána hozzá se fogok érni amugyse és ha ezt birja akkor nálam ez annyira nem nagy negativum :) -
Thanatos #163 szal káoszosul van neked :D de ez elég meggyőző, nekem tulképp ez a léyneg hogy ne kelljen szarkaodni, és ha hangja se rossz lehet beruházok egy iylenre -
ez a kép asszem mindent elárul
beledugod az 5.1-et és van rajta 5.1 output is szal továbbnyomathatod akár egy 5.1 hangredszerre is a jelet és attol függetlenül hogy a füles erösitöje bevan kapcsolva vagy sem
az usb asszem csak arra van hogy onnan is lehet tápot adni neki de ebben nem vok biztos még soha nem használtam :)
ja amugy nekem ugy van a kábelezés hogy megy a hangkaribol az erösitö fülesébe onnan a mixerbe és onnan a rendes erösitöbe szal :D -
Thanatos #161 hm msot ltáomv an valami saját erőlködő de elég spécinek tünik..., ez tud olyat hogy bedugom ezt emg a hangfalat és lehet váltani a kettő között? -
Thanatos #160 aham, szimpi, apropo hangkari, ez jack-es ugye? szal nema csoda usb-s sajáthangaris csoda? -
#159 képeket itt találtam rola
ja és ami nagy elönye sok ilyen nagy fülessel szemben hogy orák után is kényemes a viselése, nem nyomja a fejed... -
#158 jo hangminösége van igazábol zenére kevésbé szeretem mivel mély eggyáltalán nincs benne csak vibramotor (viszont az jo durva:)
filmnézésre és játékra viszont tökéletes föleg ha van vmi jobb hangarid ugy még sztem vájtfüllel is szépen szol :)
persze nem lehet összehasonlitani ilyen 50 ezres technicsekkel...
ami hibája van aztis leirtam a #140 ben -
Thanatos #157 csak mikivel érdekel :) hangminőség miylen ha nem vagyok vájtfülü :) -
#156 ozaki ph009 illetve ha miki nélküli érdekel akkor PH007 asszem
keress rá gugliban
#140 -ben meg van link hollehet megvenni
-
Thanatos #155 amit az elején irtál? hm tökjó csodasg megint bebugzott és nem lehet oldalt váltani, éjjen :(