1447
-
Robi546 #1447 Hali!
Valaki tudna adni magyarítást hozzá ? A Magyarítások.hu oldal nem jön be "502 Bad Gateway" akinek meg van valahova dobja fel solidfilesra vagy bárhova és küldje el,nagyon megköszönném! -
#1446 CSVFile.cpp hibám van tudnátok küldeni/feltölteni valahova a hiányzó file-t és pontos elérési utat ahova be kell szúrni.
1366x768 felbontásom van
tnx ! -
onyxo #1445 A dolog érdekessége, hogy nem minden jelenetben ilyen, van ahol egyben van, de az a ritkább... A gépigény OK, úgyhogy nem tudom mi lehet a gond. Mit csináljak, hogy összerendeződjenek a molekulái? -
IXEMGabeo #1444 lol szegény Nina úgy tűnik összeomlott a molekuláris rendszere, vagyis hamarosan el fog tűnni:D -
onyxo #1443 Sziasztok! Látta már valaki az alábbi jelenséget? (hogy a szereplők kis pöttyökből állnak, mintha átlátszók lennének) Mi lehet az oka?
-
Robi546 #1442 figyu ha nem tudsz tovább jutni akkor itt a végigjátszás:
Ez az
Vagy ha nem akkor meg Ez -
Robi546 #1441 én?? Ja igen sikerült én már végigtoltam a game-t!! Na de máma elkezdem újból tolni :D vagyis játszani!! Szerintem qrva jó game!! -
Wazuhir #1440 Gratulálok !:)
Sikerült bejutnod a katona kórházba?
Én mos itt akadtam el... -
Robi546 #1439 :(( -
Robi546 #1438 Látom hogy most elég inaktív a topic :(( -
Robi546 #1437 :)) -
Robi546 #1436 Jéé meg könnyebültem !! :D
Vagyis már átt jutottam tehát megcsináltam már nem kell elküldeni semmilyen mentést. -
Robi546 #1435 Én most elakadtam benne a 7 Fejezetnél vagyok amikor ki kell kapcsolni a lámpákat az után van amikor be kell menni a vonatba aztán a könyvet betenni a polcra az üres helyre kinyílik egy titkos ajtó és aztán ahol van a falba az a rés és ott le kell kapcsolni a lámpákat na azt nem tudom.
pls valaki tenne ide egy mentést amikor le vannak kapcsolva a lámpák.
plsss mentést tegyen valaki ide vagy küldje el az EMAIL címemre: [email protected].
Előre is köszönöm. -
Robi546 #1434 Nekem megvan a Secret Files Tunguska szerintem nagyon kirrály azaz COOOL :D Na és én most ezt nyomom. :)) -
#1433 Hát próbáld ki! -
IXEMGabeo #1432 nagyon szerettem az első részét kíváncsian várom a másodikat:) -
#1431 Max -el a templomban a jeleket hogy kell bepötyögni, mert nekem nem nyílik ki az ajtó. Pedig zöld-piros-kék sorrendű fényt használok. -
Hajnalcat #1430 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Secret Files Tunguska (első részének) zenéjét hol lehet letölteni? -
tomcsa4 #1429 Üdv!
A játék magyar verziója még mindig nem vihető végig? Mert olvastam régebben, hogy egy bizonyos küldetésnél nem működik a játék magyar kiadása. Köszi! -
atesszan #1428 Nagyon köszi! Azt hittem minden variáció megvolt már. -
#1427 Már túljutottam, köszi! -
Katarina 60 #1426 A bőröndből adtál a srácnak száraz ruhát ? -
Katarina 60 #1425 A kék zászlót feszítsd ki a két villás faág közé és a hal beleugrik. :) -
DORSANAX #1424 Bocs,az #1407 pontosabb leírás. -
DORSANAX #1423 Én is,de csak az eredeti "bóti" játékommal,amit megvettem.
Azonban ahhoz elvileg kell állandóan a DVD,ezért kevertem magamnak egy verziót a kettőből /magyar-német/és ehhez már nem kell DVD sem.A telepített 2GB anyagot kiírtam DVD-re és legközelebb csak vissza kell vinyóra másolni és telepíteni sem kell.Ha esetleg valakit érdekel #1403-ban leírtam,hogy hogyan lehet összehozni és az már hibátlan,nem kell DVD sem hozzá... -
#1422 Hát én a magyar verzióval végigjutottam mindenütt -
DORSANAX #1421 Ott minden verzióval tovább lehet jutni,csak fényképezés után meg kell nézni újra a levelet és utána szólni a papnak,vagy kinek... -
DORSANAX #1420 Csak egy helyen nem lehet továbbjutni,de csak a magyar verzióval,mivel ott kénytelen voltam a német 1.0-ás verzióra átírni egy fájlt.
A német verzió jó végig...
A sebesült embernél a levélátadásnál nem lehet kijutni a hajóról.De már itt van erre egy mebtés régen a fórumon.A levél nélatok lesz,mrt igazából nem adja át.A szietre kiúsznak:
http://data.hu/get/1310910/2009-03-25_17-31_N64S8.sav.html -
#1419 Igen itt nincs bug! Én is továbbjutottam. -
#1418 Egy mentésed ide nincs véletlenül? Így elég gáz játszani.
Van itt, aki nem eredetivel vitte végig? Hány bug van még benne? -
#1417 én ott tovább jutottam a magyar verzióssal
régen a némettel ugyanitt nem tudtam, szer. az is 1 bug volt... -
#1416 Hát nem tudom, de megint gyanús nekem.
A csónakot megcsináltam indulásra kész, de amikor szólok a csávónak azt mondja, nem tudjuk hol vagyunk. Pedig lefényképeztem a táblát, és mondja Nina, hogy még az útjelzőtáblákat is látja, de neki ez nem mond semmit.
És mégse indulnak el. Ez is bug, vagy kihagytam valamit? -
atesszan #1415 Sziasztok! ha valaki végigtolta a második részt, a Geheimakte 2 - Puritas Cordis-t segíthetne. Az izlandi dzsungelben hogyan lehet azt a rohadt halat kifogni. Azt az erős rácsot már betettem a folyóba, de nem tudom még mi kell hozzá. Köszi -
#1414 Minek nyitnád ki az ajtót, ha olyan bug van h nem lehet tovább jutni? Használd azt a mentést azt csókolom...Több buggal én nem találkoztam.
OFF:
felraktam a still life 2 demóját, szerintem egy fos lett ezzel a mozgó kamerával, a grafja meg az első szintjén van szvsz -
#1413 Látom ,hogy ez valami bug, de nekem még az ajtó sincs nyitva. Azt hogyan lehet kinyitni? Lesz később is ilyen bug? -
#1412 A harmadik pálya elején a csávó, akire ráesett a gerenda azt hajtogatja, keressem meg a levelet.
Meg is találtam, mondja, hogy nem érti mik azok a jelek. De amikor oda akarom adni a csávónak újra azt mondja keressem meg.
De már rég megvan? Hogy lehet itt továbbjutni? Ez valami bug? -
heyho21 #1411 sikerült!:) -
heyho21 #1410 Hello!
A mozaik sakknál hova kell rakni a kék köveket?
Valahogy így: A fehér király jobb alsó, fekete király bal felső, fehér lovas bal alsó, paraszt észak???, bástya kelet?????
Válaszokat előre is köszönöm!
-
tonyo9 #1409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hi a magyar verziót honnan töltsem le? -
AndiBlack #1408 Nem maga a bemásolás nem megy hanem csak most néztem hogy ezt total commanderrel kell csinálni.Most letöltöttem és amint lesz időm megcsinálom.Köszi a segítséget!