Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna adni magyarítást hozzá ? A Magyarítások.hu oldal nem jön be "502 Bad Gateway" akinek meg van valahova dobja fel solidfilesra vagy bárhova és küldje el,nagyon megköszönném!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
1366x768 felbontásom van
tnx !
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Sikerült bejutnod a katona kórházba?
Én mos itt akadtam el...
Vagyis már átt jutottam tehát megcsináltam már nem kell elküldeni semmilyen mentést.
pls valaki tenne ide egy mentést amikor le vannak kapcsolva a lámpák.
plsss mentést tegyen valaki ide vagy küldje el az EMAIL címemre: [email protected].
Elõre is köszönöm.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Secret Files Tunguska (elsõ részének) zenéjét hol lehet letölteni?
A játék magyar verziója még mindig nem vihetõ végig? Mert olvastam régebben, hogy egy bizonyos küldetésnél nem mûködik a játék magyar kiadása. Köszi!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Azonban ahhoz elvileg kell állandóan a DVD,ezért kevertem magamnak egy verziót a kettõbõl /magyar-német/és ehhez már nem kell DVD sem.A telepített 2GB anyagot kiírtam DVD-re és legközelebb csak vissza kell vinyóra másolni és telepíteni sem kell.Ha esetleg valakit érdekel #1403-ban leírtam,hogy hogyan lehet összehozni és az már hibátlan,nem kell DVD sem hozzá...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A német verzió jó végig...
A sebesült embernél a levélátadásnál nem lehet kijutni a hajóról.De már itt van erre egy mebtés régen a fórumon.A levél nélatok lesz,mrt igazából nem adja át.A szietre kiúsznak:
http://data.hu/get/1310910/2009-03-25_17-31_N64S8.sav.html
Van itt, aki nem eredetivel vitte végig? Hány bug van még benne?
régen a némettel ugyanitt nem tudtam, szer. az is 1 bug volt...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A csónakot megcsináltam indulásra kész, de amikor szólok a csávónak azt mondja, nem tudjuk hol vagyunk. Pedig lefényképeztem a táblát, és mondja Nina, hogy még az útjelzõtáblákat is látja, de neki ez nem mond semmit.
És mégse indulnak el. Ez is bug, vagy kihagytam valamit?
OFF:
felraktam a still life 2 demóját, szerintem egy fos lett ezzel a mozgó kamerával, a grafja meg az elsõ szintjén van szvsz
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Meg is találtam, mondja, hogy nem érti mik azok a jelek. De amikor oda akarom adni a csávónak újra azt mondja keressem meg.
De már rég megvan? Hogy lehet itt továbbjutni? Ez valami bug?
A mozaik sakknál hova kell rakni a kék köveket?
Valahogy így: A fehér király jobb alsó, fekete király bal felsõ, fehér lovas bal alsó, paraszt észak???, bástya kelet?????
Válaszokat elõre is köszönöm!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wapolok
1.Letöltitek a magyar verziót,+a német verziót is./GERMAN-0x0007/
2.német fel
3.német exe/német 1.00-ás crack/0x0007 mappában/
4.magyar loca.spr a németbe/csere magyar image-bõl,nem kell telepíteni/
5.magyar video.spr a németbe/csere magyar image-bõl,nem kell telepíteni/
6.iniben 5-re!/archives.ini-t mentéssel átírni!/
7.Játék, hiba és DVD nélkül!
Mégegyszer: ez a német verzió tökéletes magyar futtatása./Tesztelve!/
Ha a video.spr-t nem írom felül,akkor a videóknál német marad a szinkron.
Ha az iniben 4-es van,akkor is megy de kb.minden második felirat német marad.
Így lesz egy tökéletes,minden tekintetben végigjátszható játékotok.Leteszteltem,kiírható DVD-re a telepített állomány/2GB/,legközelebb csak vissza kell vinyóra másolni,nem kell telepíteni sem."Idegen" gépen is futni fog a játék hiba nélkül...
Amikor betöltöd a játékot,akkor majd ezt a mentést indítsd el/2009-03-25_17-31.ott lesz a dátum a kép alatt.../
Remélem,hogy most a levélátadási ügyrõl van szó.Így tovább tudod játszani...
Azért bemásolni nem nehéz.Total Commander-ben jelöld ki a letöltött fájlt és ott van alul az "F5 Másolás".Az egyik oldalon a letöltött fájl legyen kijelölve,a másik oldalon legyen megnyitva a játék "Users/Rendszergazda mappa,ahol a mentések vannak és nyomjál egy F5-öt,vagy klikkelj rá.Ennél egyszerûbben nem tudom leírni.
Megj:
A #1403HSZ-ben azt írtam le,hogy hogyan lehet hibátlan verziót csinálni a német+magyar játékból,de az ne tévesszen meg senkit.Amit ott leírtam,azt leteszteltem és végig hibátlan így a játék.Ezt csak az tudja megcsinálni,akinek a német és a magyar verzió is a rendelkezésére áll...
Egyébként teljesen hibátlan a játék így:
[spoiler
1.német fel
2.német exe
3.magyar loca.spr a németbe
4.magyar video.spr a németbe
5.iniben 5-re/archives.ini elsõ sorában átírni/ [/spoiler]
Egy rövid intró kimarad,de az nem lényeges./Kiúsznak a partra.../
linkeltek régebben egy mentést utána, a parton, ez az egyetlen megoldás...
Why so serious?