STALKER csúszás ismét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Fejlessz TE is az unokáidnak játékot!
...és csak a dédunokáidnak add ki!
<#eljen>#eljen><#lama>#lama><#szomoru1>#szomoru1>
________ `_~_\" noss
2007 elején meg az ha megint aztmondják, sajnos az idén nem jelenünk meg!
A-M-D
Ha megjelenik az érdekes lesz, az hír lesz... addig a kutyát sem érdekli ez az örökös bénázás, meg hype hegyek.
Lsd. egyes magyar offline lapok méteres betûkkel a címplapon félévente: "STALKER". Összekaparnak róla némi neten 1 perc alatt felelhetõ infót és ezzel akarják eladni a tartalmilag nulla, méregdrága színes hulladékaikat. A fákért kár amiket kivágnak.
Most olvasom a DNF "hírt"---ez hír kedves SG? Ez vicc... abból is a szakállas fajta.
"Az interjúban Broussard elmondta, hogy a játék fejlesztésének számos része befejezõdött. Teljesen elkészültek a végleges változatban szereplõ fegyverek és az ellenséges kreatúrák modelljei és textúrái is. "
Qrvára gratulálok, hogy röpke 8 év alatt sikerült ezt a szép eredményt elérni. <#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy a menyországban vagy a pokolban (ki tudja) van STALKER mert én már nem élem meg ,hogy ezzel játsszak az biztos.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Minimális lesz azok száma aki elpártol, mert gondolj bele, egyszer kijön, Te nem szereznéd be azonnal, ha már ennyit vártál és ennyit fejlesztettek rajta?
Akkor fognak elpártolni a játéktól ha az a 2007-es színvonalat sem éri el, egyébként meg mért pártolnának el?
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)