25
  • janos666 #25
    Nekem most jutott eszembe először ránézni azóta a megjelenési dátumra, hogy valamikor 1 éve kipróbáltam egy pre-alpha verziót. Abból meg is mondtam hogy szar nem sok, de annyi se lesz ebből még vagy 2 évig. Figyeljétek meg a grafikát, ennek alig lesz elég egy 7900GT, akkor hova adjk ki? Majd ha lesz következő VGA széri...
  • 1Lntos
    kit érdekel a grafika? A CS hogy néz már ki? Mégis azzal játszanak a legtöbben. Ennyi.
  • 1Lntos
    Azért én eljátszok majd a STALKERREL (ha lesz) biztos érdekes játék :-D
  • wasd
    a stalker fasza akárki akármit mondhat.
  • csüves
    már meg sem lepődtem ennyi csá
  • schrank
    hát ha ez a gém olyan nagy üzleti fogás lenne akkor foglalkoznának vele
  • Neurotoxin
    Tudjátok mit?Sz*r*k rá, hogy már mit mondanak Ha ennyi idő alatt nem készült el, akkor hagyják a búspic***a. Szánalmas, hogy ilyen hírrel kell ámítnai a játékosokat SOSE FOG ELKÉSZÜLNI!
  • phunky
    No Comment!
  • Ma2ska
    Remélem ezt nem ugyértetted hogy itt a körültekintő fejlesztőmunka a közröhej szintjét elérő sorozatos , éves csusztatások oka? Nem, a legjobb az lenne ha rövid idő alatt,jót alkotnának, mondjuk Riddick ?
  • fflx
    mennyivel jobb lenne, hogy amugy EA modon kiadnanak mindent a megadott hataridore es aztan gozerovel elkezdenenek pecselni? majd a pecsekkel elrontott dolgokat ujra pecselni. ugye milyen jo volt junius-augusztus magassagaban az a jokis battlefield2? es azota is raferne vegre egy rendes fazonigazitas.
  • noss
    A játékrajongók tízezreit nem lehet a végtelenségig etetni, sokan már érdektelenek egy jóideje. Egyértelmű, hogy a zöldfülű, még oviba járó gyerekek jelentik a célcsoportot. Előttük még nem járatták le magukat, ill. mire középiskolás korba érnek, már kész is "várva-várt" STALKER.

Fejlessz TE is az unokáidnak játékot!
    ...és csak a dédunokáidnak add ki!
  • sweech
    ezt miért mondja el mindíg minden geyes stalker hírnél valaki?
  • sweech
    :DDDDA:D:SA
  • greg Doom
    Ez már erős szivatás!
    2007 elején meg az ha megint aztmondják, sajnos az idén nem jelenünk meg!
  • Tinman #11
    Ez már kimeríti a hype fogalmát. Őszintén: A ***** se érdekli, hogy a THQ-t folyamatosan szivatja a GSC Gameworld (mer nagyon úgy fest ez a helyzet). Ez is u.o. röhejessé vált szépen lassan, mint a DNF.
    Ha megjelenik az érdekes lesz, az hír lesz... addig a kutyát sem érdekli ez az örökös bénázás, meg hype hegyek.
    Lsd. egyes magyar offline lapok méteres betűkkel a címplapon félévente: "STALKER". Összekaparnak róla némi neten 1 perc alatt felelhető infót és ezzel akarják eladni a tartalmilag nulla, méregdrága színes hulladékaikat. A fákért kár amiket kivágnak.

Most olvasom a DNF "hírt"---ez hír kedves SG? Ez vicc... abból is a szakállas fajta.

"Az interjúban Broussard elmondta, hogy a játék fejlesztésének számos része befejeződött. Teljesen elkészültek a végleges változatban szereplő fegyverek és az ellenséges kreatúrák modelljei és textúrái is. "

Qrvára gratulálok, hogy röpke 8 év alatt sikerült ezt a szép eredményt elérni.
  • Alfa Of NS
    A Dungeon Siege is kesett jopar evet. Meg is latszott... Pedig eleg jo anyag volt, csak mire kijott elavult a grafikaja.
  • Darth Sith
    hány éve készítik? Duke Nukem Forever előbb lesz kint mint ez.. :)
  • Adam II
    3000-et írunk Fry épp ekkor olvad ki a hibernációból...a THQ bejelenti ,hogy a STALKER csak sajnos csak 3001 május 40-ben jelenik meg.

Amúgy a menyországban vagy a pokolban (ki tudja) van STALKER mert én már nem élem meg ,hogy ezzel játsszak az biztos.
  • NEOreg3
    ha így haladnak lassan bekövetkezik a jubilleumi eltolás:D
  • Dinosaur
    "Azt nem tudom figyelembe vették-e, hogy mennyi csalódott játékos pártol el a játéktól emiatt."

Minimális lesz azok száma aki elpártol, mert gondolj bele, egyszer kijön, Te nem szereznéd be azonnal, ha már ennyit vártál és ennyit fejlesztettek rajta?
    Akkor fognak elpártolni a játéktól ha az a 2007-es színvonalat sem éri el, egyébként meg mért pártolnának el?
  • Cat 02 #5
    figyu ennek a grafikája 2010-ben is best lesz :D
  • HuAn82
    Tologassák csak nyugodtan, retro játéknak még bejövős lesz.
  • Adrian Graves
    lol
  • Sanyix
    Omg, na ebből elég, mostantól leszarom a stalkert... idióták
  • asysoft
    "egyes vélemények szerint azért került át a megjelenés a jövő évre, mert így akkor is lesznek húzóneveik"
    Szerintem meg azért, mert még fejleszteni kell. Ez a STALKER-mizéria már elég uncsi...