Vízjeget rejt a Deep Impact üstököse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
De van 😊 Physical characteristics 2. bekezdés eleje.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát a Titánon mai ismereteink szerint nemigen van, annál több A Jupiter Europa holdján.
Brr... elég szar! :-)
Most megy a Deep Impact a TV-ben, milyen gagyi egy film!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát nem csak a földön meg marson lehet víz/vízjég. Pl a Neptunusz legnagyobb holdjának tömegének 25%-a vízjég alkotja, a szaturnusz egyik holdján a titánon is nagyon sok vízjég van, és még más égitesteken is van jég, elég gyakori a naprendszerben a víz jelenléte.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az üstökös pályájának bejárása során, mikor közel kerül a Naphoz, akkor melegszik és a belsejében is meleg képzõdik legalábbis a legfelsõ rétegekben, ahol lokalizálták a vízjeget. Szerintem így állhatott össze.
De gondolom a hidrogán és az oxigén folyadék még nagyon alacson hõmérsékleten is. Így folyadékként egyesült a két elem és vízjég kristályok alakultak ki.
engem egy dolog érdekel nagyon, hátha valaki ki tud segíteni. A víz tudtommal, úgy tud összeállni, hogy ha folyékony vagy pára halmazállapotú. Szilárd halmazállapotában az oxigén és hidrogén molekulák nem tudnak összeállni vízzé. De a földön melegvan így itt összetudnak. De az ûrben nem annyira. Akkor hogyan került víz egy üstökösre? mert a mi naprendszerünkben máshol nem nagyon van, talán a marson, bár azt sem tudom hog került oda, talán régen amikor még meleg volt. De ha ez az üstökös messzirõl érkezett, akkor hogyan került rá a víz, hogyan alakult ki rajta?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Van élet máshol?
Nincs kizárva.
Van Víz!!
<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#nemtudom>#nemtudom>
Nincs kizárva.
Van Víz!!
<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#nemtudom>#nemtudom>
nem csoda,hisz tél van...
Elég valószínû volt hogy vízjég van a felszínén, ha már a múltkor azt mondták, hogy az üstökös olyan mint egy nagy hógolyó.<#vigyor2>#vigyor2><#pardon1>#pardon1><#vigyor2>#vigyor2>
Előttem áll az élet nem látok tőle semmit